Arkadaşlar youtube.com'da ohadiyorum şeklinde bir sürü kanal var.
Bu kanallar özgün içerik ile izlenme sayılarını ciddi rakkamlara çıkartıyorlar.
Bir arkadaşım ile bu tarz bir kanal kurmaya karar verdik, kanal ismini henüz bulamadık yalnız aklımda bazı sorular var. Siz burada profesyönel olan arkadaşlara sormak istiyorum.
1 = Aynı üyelik ile birden fazla kanal açarsam sıkıntı olurmu?
2 = Özgün çektiğimiz videolarda telif hakkı şeklinde sıkıntılar ile karşılaşırmıyız?
3 = Videoları düzenlemek için ne tarz programlar kullanmalıyız?
Bu oha diyorum kanalının sahipleri farklı 4 - 5 kanala sahipler ve birinde çektiklerini diğerinde daha farklı bir şekilde de yayınlıyorlar.
Bunların ortalalama bütün kanalları 380,000,000 izlenme almış, bunların ortalama kazancı ne olmuştur sizce arkadaşlar?
Türk kanalı olacağı için tbm ler düşük diye biliyorum. Ondan dolayı soruyorum.
Şimdiden cevap veren bütün arkadaşlara teşekkürler.
Bu kanallar özgün içerik ile izlenme sayılarını ciddi rakkamlara çıkartıyorlar.
Bir arkadaşım ile bu tarz bir kanal kurmaya karar verdik, kanal ismini henüz bulamadık yalnız aklımda bazı sorular var. Siz burada profesyönel olan arkadaşlara sormak istiyorum.
1 = Aynı üyelik ile birden fazla kanal açarsam sıkıntı olurmu?
2 = Özgün çektiğimiz videolarda telif hakkı şeklinde sıkıntılar ile karşılaşırmıyız?
3 = Videoları düzenlemek için ne tarz programlar kullanmalıyız?
Bu oha diyorum kanalının sahipleri farklı 4 - 5 kanala sahipler ve birinde çektiklerini diğerinde daha farklı bir şekilde de yayınlıyorlar.
Bunların ortalalama bütün kanalları 380,000,000 izlenme almış, bunların ortalama kazancı ne olmuştur sizce arkadaşlar?
Türk kanalı olacağı için tbm ler düşük diye biliyorum. Ondan dolayı soruyorum.
Şimdiden cevap veren bütün arkadaşlara teşekkürler.