Merhaba arkadaşlar

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 yıldır bu işin içindeyim.
Sanırsam çok iyi bilgi-alış verişi yapacağım forumda :)

Maç ve dizi videoları izliyorsanız rast gelmiş olabilirsiniz benim ismime :)
Tabi devamlı olamadık hep şu ygs-lys sınavlarına hazırlıktan. Geçen sene youtube yüzünden kaybettik bu sene bakalım.
Şu youtube ye tam anlamıyla zaman ayırabilsem keşke ) Okumayıp bu işe girmeyi düşündüm aile tepkisi büyük oldu :)

Bu arada herkese bol kazançlar diliyorum )

önce okul önce eğitim. hoşgeldin

Sen net kazanacağımızı söyle ben senin yerine yapıp sana da oradan pay veririm kardeş sen zahmet etme. :)
Hoş geldin bu arada. :)

Hoş geldin. Al benden de o kadar :) YGS - LYS sınavlarına hazırlıktan fazla ilgilenemiyorum.

Cevap: Merhaba arkadaÅŸlar

Hoş geldin evlat .. :)

Hoş bulduk dostum.
Sen net kazanacağımızı söyle ben senin yerine yapıp sana da oradan pay veririm kardeş sen zahmet etme. :)
Hoş geldin bu arada. :)
Senin gibi yardımsever arkadaşlara ihtiyaç var :)
Eyvallah hoş bulduk.
Hoş geldin. Al benden de o kadar :) YGS - LYS sınavlarına hazırlıktan fazla ilgilenemiyorum.
Dostum sana önerim boşver youtubeyi. Derslerine bak benim gibi 1 yıl daha erteleme sonra. İnan çok sıkıcı bir durum ) Ha 12. sınıfsan ve ilk kez mezun olacaksan pek sorun yok ama. Benim gibi 3. yılına gireceksen intihar edecek safhaya gelebiliyorsun :)
Ben yazın yükledim herşeyi kışın sefasını sürüyorum. Ağustosböceği karınca misali :)

Cevap: Merhaba arkadaÅŸlar

mezun oldum işte dershaneye falan gidiyorum test çözüyorum konuları iyice anlamaya çalışıyorum çok canım sıkıldığında geçiyorum pc'ye kendime geliyorum :) inşallah gideceğim bu sene.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri