Merhaba , Gsm Oparatörleri İçin Uygulama

• Kullanıcı mosyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS

mosyo

Kayıtlı Üye
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
Direk konuya girsem sanırım daha sağlıklı olucak.
Öncelikle yaklaşık olarak 2 senedir gsm oparatör şirketleri satış destek olarak çalışmaktayım. inşallah kısa bir süre sonrada yönetimden kadro alıcam şuan çalıştığım bünyede. Ama oparatör çalışanlarının bir eksiğini gördüm ve yöneticilerimde bu fikiri paylaştığımda daha doğru yönetici derken başımda ki amirimden yada müdürümden değil , marmara , iç anadolu gibi yöneticilerimin hoşuna gittiği bir proje bu. biliyorsunuz gsm oparatörlerinde farkettiyseniz bir çalışan sirkülasyonu var. bir gördüğünüz bir daha ki ay yada bir dönem sonra göremiyorsunuz. bilgisiz yetersizlikten yada işin üstesinden gelememesinden dolayıdır bu, yani işi öğrenmek için bir başkasına muhtaç duyuluyor daha öncesinden tecrübeli birisine. şuan projenin detayına çok fazla inemiyorum çünkü etrafta fikir olarak önce ben attım bu fikiri deyip, yada benden önce faaliyete geçicek olanlar olucaktır. bu yüzden biraz gizli saklı bir msj olucak. ama uygulamalar üzerinde gerçekten başarılı yada yapabiliceğim diyeceğim bir ekip oluşturmak istiyorum. eğer bu proje olumlu olursa emin olun dehşet bir işe koyulmuş olacağız.
bu yüzden kendine güvenen ve evet bu işi yapalım dicek varsa, mobil uygulama üretiminde destek olurum diyebilen varsa lütfen bana pm ile ulaşırlarsa eğer seyahat sıkıntıları yoksa buluşup bunu hayata geçirmek istiyorum. varsa da nacizane yorumlarınızada açığım arkadaşlar. Bu arada eskişehirde yaşamaktayım. bu bölge civarlarına yakın olmasını istesem çok fazla şey mi istemiş olurum , bilmiyorum ama bir şekilde çözüm buluruz uzakta olsak.
Hayırlı Forumlar

İatediğiniz yazılımcı mı pazarlamacı mı teknik ekip midedir hocam ? Aradığınız kişi nedir

İatediğiniz yazılımcı mı pazarlamacı mı teknik ekip midedir hocam ? Aradığınız kişi nedir

pazarlamıcı değil, biliyorsnuz profesyonelde olsa ücretsiz uygulamalar yapabileceğimiz ,bir kaç program var. ama ben suan tek basıma buna girsem, bunun profesyonel kısmına erişemem. çünkü bu sektörde calısıp yasamını idare edebilmek çok zor. sosyal yaşantına çok fazla vakit yok. kısacası aradığım şey , az çok mobil yazılım bilgisine sahip olucak bir nevi teknik ekip diyelim. bir test uygulaması yapıp , bunun patentine sahip olmak ve hayata geçirmek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri