Merhaba sorunum var

forjustice

Kayıtlı Üye
Benim bir adsense hesabım var ve oraya yeni gmail hesapları yani yt kanallarını yönetici olarak atadım yani onları bağladım.Mesela yeni açtığım kanalda izlenme 1211,normal kanalımda +400 ama adsense toplam 200 görüntülenme 2 tık gösteriyor sizce bağlayamadım mı ?

yeni bagladiysan bi kac gun icinde yansir

Konuyu tam anlayamadim ama sanirim birseyleri yanlis yaptiniz.

Yeni kanal actiniz adsenseye bagladiniz yada youtube gmaillerini yonetici olarak eklediniz

konuyu tam anlayamadim.

biraz daha detaylara girerseniz sorunu soyleyebilirim.

Konuyu tam anlayamadim ama sanirim birseyleri yanlis yaptiniz.

Yeni kanal actiniz adsenseye bagladiniz yada youtube gmaillerini yonetici olarak eklediniz

konuyu tam anlayamadim.

biraz daha detaylara girerseniz sorunu soyleyebilirim.

Benim bir kanalım var.Ve buna bağlı bir adsense var.
Ben şimdi 2 3 gün önce yeni 2 kanal açtım.Ve adsense hesap ayarlarından bu 2 kanalın gmaillerini yönetici olarak ekledim yani bu kanallarıda bu adsenseme bağlamış oldum mu çünkü yansımıyorda izlenmeler.

Ben şimdi 2 3 gün önce yeni 2 kanal açtım.Ve adsense hesap ayarlarından bu 2 kanalın gmaillerini yönetici olarak ekledim yani bu kanallarıda bu adsenseme bağlamış oldum mu çünkü yansımıyorda izlenmeler.

adsense hesap ayarlarından yönetici olarak eklemekle kanalı bağlamış olmazsın.youtube kanal ayarlarından para kazanmaya girmelisin...eğer para kazanma etkin değilse kanal ayarlarından /gelişmiş/ülkeyi abd-ingiltere falan yapmalısın...

---------- Mesaj saat 23:01:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:59:44 civarında gönderildi. ----------

kanal ayarları/para kazanma/orda paramı nasıl çekebilirim kısmına tıklayınca adsense ilişkilendir yazısına tıkla devam et

nasıl bağlamam gerek peki ?

---------- Mesaj saat 03:04:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:01:20 civarında gönderildi. ----------

anlayamadım nası bağlayacağım

sağ üstteki kanal resmine tıkla -youtube ayarları-ondan sonra sağ taraftan kanal ayarları/para kazanma/orda paramı nasıl çekebilirim kısmına tıklayınca adsense ilişkilendir yazısına tıkla devam et
------------------------
teamwiewer varsa el atarız

Dediğin gibi kanalı bağlarsın evet, ancak bir bak bakalım kanal ayarlarında para kazanma sekmesi altında, Adsense bölmesinde ''Kullandığınız Adsense Onaylandı'' gibi bir ibare var mı ? Varsa tamam demektir.

Hocam devrim abimiz ayarladı sağolsun.Teşekkürler tekrardan.(Nicki;daralll)

tabiki bu sekilde olmaz.

BURAYI TIKLA

Para kazanman aktif ise bu tikladigin yerden nasil para kazanilir diye bir secenek olacak ona tikla ve adsense ile iliskilendir.

Yapamaz isen team ile yardim edebilirim ama sali gununden once olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri