merhabalar kanalım 1000 abone 4000 saat izlenme...

sosyetekadinlar

Kayıtlı Üye
merhabalar kanalım 1000 abone 4000 saat izlenme şartını aştı. Kanalım incelenmeye alındıktan kaç gün sonra onaylanır ? bazı konularda okuyorum 3-4 ay oldu hala onaylanmadı gibi söylentiler var. Eğer böyle birşey varsa özgünlük filan ön plana çıkıyor mu? (kanalım tamamen özgün)

Özgün olanların ret aldığını bile okuduk.
1 yada 2 haftada onay alan da olmuş.
Biz şahsen 6 7 aydır bekliyoruz.
Özgün değil ama ek inceleme maili aldık ve 1 aydır da onu bekliyoruz.
Örneklerle diyeceğim odur ki bir şey beklemeyin zaman zamana pek takılmayın.

Kanalım incelenmeye alındıktan kaç gün sonra onaylanır ?
Şu an tüm forum bu sorunun cevabını bekliyor

O konuda şuan söylenen hiç bir şeye inanmayın çünkü olay tamamen youtube'un keyfine kalmış vaziyette 1 yıla yakındır bekleyen var. Bence sizde bunu göze alın hayal kırıklığına uğramayın.

belki tüm forum bu sorunun cevabını bekliyordur,doğrudur fakat keşke konuları biraz gezseydi o bekleyenler... bu sorunun cevabı defalarca verildi : belli bir süre,açıklama,sistem vs hiç bişey yok ! bazılarının kanalı 1 haftada onaylanırken bazılarının kanalları 7-8 aydır beklemede.Bunda bir mantık aramanın da bir anlamı yok çünkü artık kanallar manuel inceleniyor.İnceleyicilerin keyfine kalmış bişey.Mesela ben 4ay 15 gün bekledim.İncelemediğim forum (google adminleri de dahil) kalmadı ama kimse birşey bilmiyor.
Kanalaını kurdun mu ? şartları yerine getirdin mi ? ok şimdi günlük hayatına devam et,unut incelemeyi.Zaten onaylansa hemen günde milyarlarmı kazanacaksın ? ha kopamıyorum youtube dan diyosan otur video yap,inceleme bitene kadar altyapını sağlamlaştır !

inşallah artık kanalım ne zaman onaylanır sorusu soranlara yeterli cevap olmuştur...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri