Merhabalar

• Kullanıcı Rhttcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Rhttcn

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Öncelikle herkese kolay gelsin. Bu dünya ile yeni tanışıyorum. Buradaki herkesin harıl harıl fikir üretip, harıl harıl çalıştığını görüyorum. Bu dünya ile tanışmama vesile olan "dervegider"e öncelikle teşekkürü borç bilirim kendisi çok çok yakın arkadaşım olur. YouTube işine başlamayı düşünmeden önce "Android Application", "Grafik Tasarım", "Masaüstü Programcılık(DELPHI 7.0)", "Dreamweaver", "Fotoshop", "Logo Tasarımı", "Joomla" ile uğraşıyordum. Lâkin hiçbiri iyi gelir sağlamıyor yıllarca onca emeğimin karşılığını almak konusunda sıkıntılar yaşadım. Android markette birçok uygulama sahibiyim oradaki gelir maalesef çok düşük 20 uygulamam olmasına ve toplam 150 bine yakın indirmem olmasına rağmen günlük 4-5 TL'yi zor görüyordum. Bir "Halı Saha Takip" programı yaptık ama ülkemizde insanlar teknolojiye açık olmadığından satın alan olmadı. O işe de maddi durumdan sebep girmiştim. Herkes dünyaya doğuştan zengin gelmiyor. Buradaki azim ve başarı hikâyeleri bu işe girenlerin elde ettikleri kazançlar gerçekten içime bir heves doldurdu, hayatımda kaderini değiştirmekle yükümlü olduğum çok insan var ve sadece hevesle değil bir sorumluluk ve disiplinle de gireceğim bu işe umarım çok büyük engeller yoluma taş koymazlar. 22 yaşındayım, üniversite son sınıftayım umarım buradaki insanlarla iyi anlaşırım bilgi paylaşımı ve yardım bu tip konularda kesinlikle çok önemli ve umuyorum yardımlaşarak çok daha iyi yerlere geleceğim. Benden şimdilik bu kadar. :)

Son düzenleme:
Hoş gelmişsin. En sevdiğim arkadaşımdır kendisi ama babam olsa bu kadar uzun yazıyı okumam. Kısaca iyi adamdır bu. :D

Merhabalar,

Öncelikle herkese kolay gelsin. Bu dünya ile yeni tanışıyorum. Buradaki herkesin harıl harıl fikir üretip, harıl harıl çalıştığını görüyorum. Bu dünya ile tanışmama vesile olan "dervegider"e öncelikle teşekkürü borç bilirim kendisi çok çok yakın arkadaşım olur. YouTube işine başlamayı düşünmeden önce "Android Application", "Grafik Tasarım", "Masaüstü Programcılık(DELPHI 7.0)", "Dreamweaver", "Fotoshop", "Logo Tasarımı", "Joomla" ile uğraşıyordum. Lâkin hiçbiri iyi gelir sağlamıyor yıllarca onca emeğimin karşılığını almak konusunda sıkıntılar yaşadım. Android markette birçok uygulama sahibiyim oradaki gelir maalesef çok düşük 20 uygulamam olmasına ve toplam 150 bine yakın indirmem olmasına rağmen günlük 4-5 TL'yi zor görüyordum. Bir "Halı Saha Takip" programı yaptık ama ülkemizde insanlar teknolojiye açık olmadığından satın alan olmadı. O işe de maddi durumdan sebep girmiştim. Herkes dünyaya doğuştan zengin gelmiyor. Buradaki azim ve başarı hikâyeleri bu işe girenlerin elde ettikleri kazançlar gerçekten içime bir heves doldurdu, hayatımda kaderini değiştirmekle yükümlü olduğum çok insan var ve sadece hevesle değil bir sorumluluk ve disiplinle de gireceğim bu işe umarım çok büyük engeller yoluma taş koymazlar. 22 yaşındayım, üniversite son sınıftayım umarım buradaki insanlarla iyi anlaşırım bilgi paylaşımı ve yardım bu tip konularda kesinlikle çok önemli ve umuyorum yardımlaşarak çok daha iyi yerlere geleceğim. Benden şimdilik bu kadar. :)

Hoş geldin Değerli Kardeşim... Olaya Yaklaşımını Beğendim... Bu İşten Ekmek Yiyeceğinin Kanaatindeyim. İnşallah Herşey İstediğin Gibi Olur... Elimizden Bir şey Gelirse Senin için Yapmaya Çalışırız...

Hoş buldum, umarım her şey daha da güzel olacak. İhtiyacım oldukça yardıma, önce foruma bakarım çözümü var mı diye bulamazsam muhakkak konu açarak yardım isteyeceğim yerler olacaktır. :)

Hoşgeldiniz layık değil ama sizi şöyle cam kenarına alalım.Oğlum gel müşteriye bak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri