Merkez Bankası Yeni Doviz Mevzuatı Hakkında

Captain Price

Kayıtlı Üye
İki gün önce malumunuz dolar 18 liraları gördü sonra böyle bir mevzuat yayınladılar ve ondan sonra ciddi düşüş oldu.

Bir forumda bu konuda ilginç bir konu açıldı
Sizce bu konu neyin nesi

Eğer bu projede tutmazsa dolar 30 liralara kadar gider
ben halen dövizde bekletiyorum bakiyelerimi, ama bu mesele fos çıkacak mı onu merak ediyorum

Konu içeriği;

Bozum yapan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun dileklerimi ileteyim.

edit: eğer ben yanlış anlamadıysam, 20 aralık tarihinden sonra yapılan dönüştürmelerde; kampanya geçerli olmayacak.

edit2: screenshot içeriğini güncelledim. aslında yine aynı kapıya çıkıyor ama arkadaşlar tepki gösterdi biraz. sonuç olarak 20 Aralık'ta hesabında döviz bulunmayan vatandaşın önünde nasıl bir yol var?

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/TR/TCMB+TR/Main+Menu/Duyurular/Basin/2021/DUY2021-62

Kaynak
https://bit.ly/3qjQ9ai

konuşacak çokta bişey yok bence hocam.vadeli tl mevduatlarındaki faizi artırdılar sonuç olarak,neden işe yaramasın ki?

konuşacak çokta bişey yok bence hocam.vadeli tl mevduatlarındaki faizi artırdılar sonuç olarak,neden işe yaramasın ki?

malesef sadece işe yarayan sayılar oldu. bugün benzin mazot vs 2 tl indirim oldu ancak yansımayacak çünkü ötvye yansıyacak. yani bu mevzuların hepsini halk karşılayacak.

malesef sadece işe yarayan sayılar oldu. bugün benzin mazot vs 2 tl indirim oldu ancak yansımayacak çünkü ötvye yansıyacak. yani bu mevzuların hepsini halk karşılayacak.

2 gündür siyasiler çıkıp çıkıp açıklama yapıyor,dolar nasıl düştüyse fiyatlarda düşecek/düşsün diye.bi şekilde düşecektir bence ama her gün 10ar 30ar tl yükselten fiyatlar 1er tl 30ar kuruş filan düşer.lafını etmeye degecek düşüşler için doların uzun süre yükselmemesi gerek...ne olursa olsun,x ürüne gelen bi zammın geri alınması pek alışık oldugumuz bişey degil.o zamlar geri alınırsa gerçekten çok garip olur.bu yüzdende insanların çogu dolar 3-5tlye inse dahi o zamların kalacagını düşünüyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri