Mevduatta Yatırımı Olan ?

underworld25

Kayıtlı Üye
Bugun mevduatlar arttırılmıs diye duyum aldım en çok mevduat ing bank veriyor sanırım ? Muvduat faizini düşürme gibi durumları olur mu böyle birsey varmı yani ? ayrıca ben birleşik faiz kullanıyorum aylık faiz önermeyin günlük faizde parası olanlar varsa bilgi versinler lütfen. Yıl sonu dolar bozacagım çünki

Bugun mevduatlar arttırılmıs diye duyum aldım en çok mevduat ing bank veriyor sanırım ? Muvduat faizini düşürme gibi durumları olur mu böyle birsey varmı yani ? ayrıca ben birleşik faiz kullanıyorum aylık faiz önermeyin günlük faizde parası olanlar varsa bilgi versinler lütfen. Yıl sonu dolar bozacagım çünki
TEB bank günlük de 20,50 veriyor marifetli hesap da 3 ay boyunca. Daha sonrası için biraz daha düşük oluyor sanırım. Yeni faiz arttırımdan önceki durum bu.

bende bankalara göz attım az önce, teb şimdilik iyi gibi duruyor. yapı kredi şaka gibi bakma bile. enpara idare eder.

ing dahil hepsinin kriterlerini iyi inceleyin 2 puan fazla verip başka yerlerden çıkartırlar. Sözleşmeleri iyi okuyun. Çok araştırdım hiç bir şartı şurtu olmayan halkta karar kılmıştım ama şu an vakıf biraz daha iyi gibi.
edit tamamen değişmiş oranlar teb mantıklı

Son düzenleme:
Günlük sormuşun ama yinede söylim akşam Halkbank aylık 27,75 teklif etti

6 ay önce otel sahibinin birine dededen kalma 10.000 dönüm arsa satmıştık karşılığında 1,2 milyon tl aldık , bugün bulunduğum şehrin finansbank şubesine gittik annemle, bankanın müdürü yakın aile dostumuz sağolsun aylık %25 vade yaptı, personelle değil de şube müdürüyle konuşursanız inisiyatif alabiliyorlar yetkileri var

6 ay önce otel sahibinin birine dededen kalma 10.000 dönüm arsa satmıştık karşılığında 1,2 milyon tl aldık , bugün bulunduğum şehrin finansbank şubesine gittik annemle, bankanın müdürü yakın aile dostumuz sağolsun aylık %25 vade yaptı, personelle değil de şube müdürüyle konuşursanız inisiyatif alabiliyorlar yetkileri var

10.000 dönüm arsayı 1.2 milyona mı verdiniz hocam? Bizim köyde 3 dönüm arsayı 100.000 e satıyorlar...

konum neresi acaba ?

Günlük sormuşun ama yinede söylim akşam Halkbank aylık 27,75 teklif etti
Hocam kusura bakma ciddimisin şakamı bu 15,50 duruyor halkta para, bizzatmı görüştün kiminle bir bilgi verirsen sevinirim. Birde rakam kaç civarı çokmu yüksek.

Hocam kusura bakma ciddimisin şakamı bu 15,50 duruyor halkta para, bizzatmı görüştün kiminle bir bilgi verirsen sevinirim. Birde rakam kaç civarı çokmu yüksek.

şaka olan sizin 15.50 ..faizler yükseldi

---------- Spam Engelliyici 02:00 ---------- Önceki Mesaj 01:58 ----------

10.000 dönüm arsayı 1.2 milyona mı verdiniz hocam? Bizim köyde 3 dönüm arsayı 100.000 e satıyorlar...

Türkiyenin her yerindeki arsa fiyatlarının aynı olduğu nerde görülmüş hocam ?!

Benim 6 dönüm arazim var değeri şu anda milyona yakın

Aynen Türkiye'nin her yerinde fiyat farklı buna ben de katılıyorum ama yanlış hesap yapmadıysam dönümü 120 liradan gitmiş bahsedilen arsa hocam o kadar da ucuz hiç bir yerde olmaz herhalde , o hesapta bir yanlışlık var yani.

Enpara bile gecelik faiz ayın enparasına %19.5 vay ki vay.

1M+ için sordum ama 100K üstünü zorlarsan alırsın hatta şuan 25 üstü olmuştur yada hafta içi olacaktır. Müşteri temsilcisi ile görüş özel oran iste

şaka olan sizin 15.50 ..faizler yükseldi

---------- Spam Engelliyici 02:00 ---------- Önceki Mesaj 01:58 ----------

Dostum köy dedim dikkat edersen, kaldı ki aynıda demedim ben köyde bile o fiyat derken siz nasıl o fiyata verdiniz demek istedim yani :)

100k 24ten bağladım Halkbank, günlük de 22 veriyordu. Yüksek rakamlarda 27.5 a kadar çıkan gördüm, 2 hafta sonra 30 a çıkar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri