Mevzu derin beyler

EnesKlck

Kayıtlı Üye
Şimdi bende bir adsense var, o adsenseye bağlı telif almış bir alt kanal var,
o alt kanalı açtığım gmail kapatıldı. Hatta içinde 3 alt kanal vardı. 2 si kapandı,
1'i kaldı ve bu kanal benim adsenseye bağladığım bütün kanalları kapattırıyor.
Çözümü bu kanalın silinmesi ama malesef o altkanalı açtığım gmail kapatıldığı için silemiyorum.Yani benim o altkanalı kapatmam farz oldu çünkü adsenseye artık korkudan kanal bağlıyamıyorum telif atmayı seven arkadaşlar varsa yada flag ne gerekiyorsa kanalın url versem kapatabilirmi???

Son düzenleme:
gmail giriş bilgilerini biliyorsan hesbaı kökten sil otomatik oda kapanır

aynı sorun bende de var o adsenseyi youtube işlerinde kullanamıyorum :) ama admob reklamlarında kullanabiliyorum

Bende bir tane kanalımın şifresini yanlış not almışım o yüzden eski adsensemi kullanamıyorum.Yeni adsense aldım.

Bende bir tane kanalımın şifresini yanlış not almışım o yüzden eski adsensemi kullanamıyorum.Yeni adsense aldım.
benim sorunun çözümü var kanalı kapatmam lazım burda onlarca insan birbirine telif vs atıyor benim kanalada atsalar güzel olucak .d

Şimdi bende bir adsense var, o adsenseye bağlı telif almış bir alt kanal var,
o alt kanalı açtığım gmail kapatıldı. Hatta içinde 3 alt kanal vardı. 2 si kapandı,
1'i kaldı ve bu kanal benim adsenseye bağladığım bütün kanalları kapattırıyor.
Çözümü bu kanalın silinmesi ama malesef o altkanalı açtığım gmail kapatıldığı için silemiyorum.Yani benim o altkanalı kapatmam farz oldu çünkü adsenseye artık korkudan kanal bağlıyamıyorum telif atmayı seven arkadaşlar varsa yada flag ne gerekiyorsa kanalın url versem kapatabilirmi???

Ben çok anlamam bu işlerden yeniyimde zaten ama bi önerim olsun abi.

https://support.google.com/accounts/answer/32046?hl=tr

Google hesabını sil orda hizmetler çıkcak adsense dahil hepsini işaretle (korkma adsense gitmicek o hesapla adsense arasındaki bağ gitcek)

Arkadaşlar enesi tam olarak anlamamışsınız .. Alt kanalı filan boşverin .. 1 gmaılı yuzunden tüm hesapların para kazanması gidiyor yeni bagladıklarınında .. ama o gmail kapatıldığı için girip hesabı da silemiyor .. bunun için sizden ne yapmak gerektigini soruyor ..

Enes tercumanlıgı yaptım şimdide sana cevabını vereyim .. o Adsenseyi unut .. o şekilde 2 adsensem gitti .. geçmiş olsun .. konuyu da takip edcem bir umud belki bilen cikar

Benzer bir durum bende de oluştu. Adsenseye bağlı 3 kanalımın para kazanmaları gitti ve hesaplar devredışı bırakıldı kanal urlsinden baktığımda ' This account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content, or other Terms of Service violations. ' şeklinde yazıyor. Ama adsense'in gmailinde problem yok girebiliyorum ona. Şimdi o adsense çöp müdür yoksa farklı maile taşınıp kullanılabilir mi?

adsenseyle bir alakası yok pc ye format at ıp değiştir..geçer

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri