Mide ve Sırtta Oluşan Ağrı

kubarbaz

Kayıtlı Üye
İyi geceler arkadaşlar. 10 gündür değişik bir ağrı peydah oldu midemde. Genellikle açken çıkıyor ortaya ve baya bir sancı yapıyor. 4-5 gündür de Sırta vurmaya başladı yani sırt ve mide aynı anda ağrıyor. Hatta dün gece uykumdan uyandıracak kadar şiddetli bir ağrı. Biraz netten araştırdım ülser ve pankreas rahatsızlıklarını işaret ediyor.

Aranızda ülser rahatsızlıgı veyahut benim şikayetlerime benzer şikayetleri olan var mı? Bir de endoskopi denen şey kötü bir şey mi, can yakıyor mu? :(:o

gastrolojiye gidersen muhtemelen endoskopi yaparlar. Belirtiler ülsere benziyor. Özellikle açken olmasımide rahatsızlığını gösteriyor. Endoskopiyi olduğun yere göre farklı tekniklerle yapıyorlar. Bazı yerlerde bayıltıyorlar. Daha rahat oluyorsun. Boğazında bir acı ve sersemlikle gözünü açıyorsun. Ben ayıkken yaptılar ama çok zor bişey değil. Tabi boğazından birhortumun geçmesini düşünmek biraz ürkütücü. Korkulacak birşey olduğunu düşünmürum ama ihmal etme sonra daha çok uğraşırsın. Bir an önce tedavi edilmezse ilerleyebilir.

tavsiyem sitelerde yazılanların hiçbirine bakma. doktor şart. çok kez rast geldim ve yazılanların hiçbiri çıkmadıı

Çok yakında ben de endoskopi olacağım büyük ihtimal ülser çıkacak. Ama daha da ilerlemeden baktırmak lazım diyip gözü kararttım. Sen de öyle yap dostum, araştırdım paraya kıyın özelde yaptırın diyorlar haberin olsun ve geçmiş olsun.

Muhtemelen ulser baslangici. Endoskopiyide iyi yerde yaptirin yari baygin halde yaninizda mutlaka biri bulunsun. Uyaninca sersem gibi oluyorsunuz. Doktorun dediklerini tavsiyelerini falan anlamazsiniz unutursunuz.
Gecmis olsun. İns.baska birsey cikmaz.

---------- Spam Engelliyici 03:03 ---------- Önceki Mesaj 03:00 ----------

Hocam sancilar rutin bir sekilde gelip gidiyor ve karninda burkulma hissi gibi oluyor mu?

Muhtemelen ulser baslangici. Endoskopiyide iyi yerde yaptirin yari baygin halde yaninizda mutlaka biri bulunsun. Uyaninca sersem gibi oluyorsunuz. Doktorun dediklerini tavsiyelerini falan anlamazsiniz unutursunuz.
Gecmis olsun. İns.baska birsey cikmaz.

---------- Spam Engelliyici 03:03 ---------- Önceki Mesaj 03:00 ----------

Hocam sancilar rutin bir sekilde gelip gidiyor ve karninda burkulma hissi gibi oluyor mu?

Aynen hocam geçmiyor bir türlü ağrı felan. Doktora gidicez işte nasipse p.tesi bi olsunda. :) Bu iş bizi hastalık hastası yaptı. Para kazancaz derken hastalık sahibi olduk.

Aynen hocam geçmiyor bir türlü ağrı felan. Doktora gidicez işte nasipse p.tesi bi olsunda. :) Bu iş bizi hastalık hastası yaptı. Para kazancaz derken hastalık sahibi olduk.

Hocam 2-3 sene once bende olmustu, yedigim birsey yuzunden di muhyemelen mikrobik birseydi. Aksam hic uyutmadi agridan öldüm resmen sabaha gittim ilac verdi endoskopi yapmadi hemen. Midenin ici suanda kipkirmizidir dedi yaniltir bizi demisti doktor. İlac icinde spazmlar gecti 2 gun sonrada gittim endoskopide ulser baslangici dedi
Kola bol baharat vb tuketme dedi. Sendede muhtemelen oyle olcaktir.
Tekrar soyluyorum imkanin varsa endoskopiyi iyi bir yerde yaptir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri