Millet fibere geçti biz...

jordan23

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. Evimde internet bağlatmaya diye TTNet'e gittim. Açık adresimi istediler. Adresi girince sisteme siz internetimizi verimli kullanamazsın dediler. Niye dedim. Türk Telekomun internet sağlayıcı kutuları bizim eve uzakmış. (3000 metre kadar) . Dağ başında oturmuyorum. Eski evimde sorunsuz kullanıyordum. Komşularımda öyle. Eski evim yaklaşık 300-400 metre mesafede. Millet fibere geçti. Bu nasıl bir iştir anlamadım. Ne yapmam gerekiyor? Sistemden en fazla 4 mbps'e kadar kullanabileceğimi söyledi görüştüğüm kişi. Şimdi bağlatsam 24 ay taahhüt yapıyolar. Kullanamazsam boşa bağlatmış olucam. Bunu ölçen birilieri varmıdır acaba? Yada dilekçeyle filan yakın bir yere kutu koyarlarmı? anlamadım gitti. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

taahhüt vermeden kullan 1 ay hocam memnun kalırsan sürekli kullanırsın

taahhüt vermeden kullan 1 ay hocam memnun kalırsan sürekli kullanırsın

Hocam onu sordum. Taahhütsüz bir ay kullanırsam mevcut müşteri konumuna düşüyomuşum. sonraki ay taahhüt verirsem hediye modem ve diğer indirimlerden filan yararlanamıyormuşum. öyle bişeyler dediler.

Hocam onu sordum. Taahhütsüz bir ay kullanırsam mevcut müşteri konumuna düşüyomuşum. sonraki ay taahhüt verirsem hediye modem ve diğer indirimlerden filan yararlanamıyormuşum. öyle bişeyler dediler.

yav o iş kolay sen dene memnun kaldınya git başka bir servis sağlayıcısının kampanyasına başvur zaten aynı altyapı :D

Belirli bir sayı olmadan alt yapı sağlıyacaklarını sanmam arkadaşın dediği mantıklı ilk bir ay kullanın memnun kalmazsanız devam etmezsiniz

hepsi aynı alt yapı aynı hız hocam :D ama öneri istersen ben vodafonenetle aşırı memnunum

vodafone supernet diye bişey çıkmış yalın 49.90 . ama işte hocam sen memnunsunda bana ttnet kendi tavsiye etmedi birde vodafone daha kötü olmasın benim açımdan. birde taahhütsüz deniycem ama kendimde modem olması gerekiyormuş. modemde yok:)

Aynı sorun bende de var. Altyapı yoksa kablosuz, uydu vs. seçeneklere göz atın. İyi bişey bulursanız bana da haber verin. ^^

Dünde bende chromeda çıktı ttnet adil kullanım limitini doldurmuşuz şubata kadar 3mb :( kullanıcaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri