Millet ittifakı için yeni animasyon - Trend video

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar biraz önce millet ittifakı için yeni bir animasyon yayınlandı ve sosyal medyada bir anda trend oldu.

İşte o video :

EDIT : Link tarafımca güncellenmiştir, siyasi polemik yerine daha hoş içimizi ısıtacak bir parça ekledim
/ REWOSSKY

https://www.youtube.com/watch?v=LM43PcWPXsI

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu ülkedeki kutuplaşma,elinde mızrak g.tünde yaprak gezen kabileler de bile olmuyodur.ölümüne yarışır gibi seçime giriyor partiler.siyaset iliklerimize kadar işledi.Allah sonumuzu hayretsin,ne diyim

bu arada nerde trend oldu bu tam olarak? daha bugün yayınlanmış ve sadece 500 izlenim var.

Videoların için tek bir konu aç, her videon için ayrı ayrı konu açacaksan forumu sana devredip gidelim. Ayrıca siyasi polemik yaratabilecek konulardan forumu uzak tutun.

sürekli siyaset ve futbol konuşuruz ama hiç birinde de başarılı değiliz :D Ayrıca Şarkı vesaire boş iş en güzel siyaseti seren serengil ve ercan kont'dan dinlemek lazım.

Arkadaş sürekli siyasi şeyler paylaşıyor. Ben de bundan rahatsızım. Bu forumda siyaset konuşmayalım. Gerginliğe gerek yok.

akpli mi bu arkadaş :D hayatımı çaldınız bunu da söyliyim . siyasi algılama. ölmek istiyorum bu ülkede yaşamaktansa :D

Zamanınızı daha etkili kullanmanızı öneririm :o

siyaset yasaktır arkadaşlar devamı halinde taraflar uzaklaştırılacaktır

Şu siyaset için birbirine hakaret edenlere yazıklar olsun.
O siyasetçiler, bugün melek dediklerine yarın şeytan diyor.
Nasıl bunlara güvenip insanların kalbini kırıyorsunuz.
Zerre kadar aklı olan siyasetçiye güvenmez. O çok güvendiğiniz siyasetçiler herkesi satabilir. Siz de dahil. Bunu unutmayın...
Bırakın şu siyaset kavgasını.

Akını bokunu bilmem, siyasi algılama ama cehennemin dibine kadar yolunuz var. Yaşamanız kayıp zaten bu ülke için. Diyorum senin gibi diyenlere. Ha şahsına da demiyorum haaa kişisel algılama. ;)

Adama ne hakaret ediyorsun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri