Milletin Sömürülmesine Neden izin veriliyor ???

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Forumda o kadar görmeye başladım ki Satış Konularını konulara yazamıyorum cünkü yazarsam banlanacagım En mantıklısı buraya konu acmak

Sayın adminler :

Bu sömürücülere neden müsama gösteriyorsunuz çok merak ediyorum

Hangi satıcılar derseniz örnek ayda 10 bin tl garantili kazanç yok şu kadar kazanmanızı garantiliyorum , 5 ay sonra kazanmaya başlayacaksınız hedef 1 sene sonra aylık 15 bin kazanacaksınız bu gibi konular

Madem bu adam bu kadar kazanabiliyor neden burada konu acıyor kendi yapsın kendi kazansın Lütfen Bunlara müsade göstermeyin artık

Utanmadan sıkılmadan iadeler 6 ayın sonunda kazanamassanız iade isteyeceksiniz iade istedikden 3 ay sonra 6 ay 1 sene sonra parayı iade edecek adam aldıgı parayı zaten 1 sene degerlendirse dünyanın parasını kaldırır

Yok öyle bir dünya 5 tl karşılıgı ayda 10 bin kazanmak ( bir iki tane cıkar oda şanstır ) onun rızkıymış o

bir ara web sitesi satanlar oldu bir dünya kişide aldı wp robotu döşedi döşedi siteye millete verdi translate spinmiş google sizden aptal mı ???

translate ile özgün olacagını ibraz ediyorsunuz da milletin parasını yediniz

Şimdi ise bir kac benzer model konuları var Yazıktır arkadaşlar ya öyle bir dünya olsaydı bu adamlar sizlere para yedirirmiydi ?????? kurar yapar kendi vururdu paraları

Admin Arkadaşlar Sizlerde buna ön ayak oluyorsunuz vebalini almayın milletin lütfen boşu boşuna paralarını kaptırtmayın yazıktır

Diyeceksiniz şimdi bize ne almasınlar sizde dogrusunuz ama yine de yazık

Not : Anlayan anladıysa gelipde konuma birşey yazmayın ki banlanmayayım Agır Konuşup da

Bilmeyen Kişilere yönelin İade garantili satan adamlar milleti enayi gibi çalıştırıp eee tutmadı paranızı iade edeyim hemde 5 ay bir sene sonra :) peki bu adam aylarca calıştı bunun emegini kim karşılayacak senmi ( Kesinlikle sen karşılayacaksın bu dünyada degilsede öbür dünyada )

Dip Not : Ben hic birşey almadım sadece alanların haline acıdıgım icin acdım Konuyu

2.Dip Not :)) Yanlış düşünüyorsam konumu silebilirsiniz

Son düzenleme:
telefonda hakim savcı diye kandırılıp para yatıranların ülkesinde yaşıyoruz. bi zahmet 2 reklama dekonta da kansınlar.

hayır birde konu baltalama gibi bir şey yok aldıgın hizmet parayla yanı para veriyor PARA alıyorsun hizmeti gelip yaşadıgın sıkıntıları burada konu açıp herkesi bilgilendiriyorsun ve konu baltalamaya giriyor burada herkese eşit davranılmıyor bence madem öyle ilk benim konum kapansaydı cezamı verselerdi. zamanında pars yazılımdan mail alıp yaşadıgım sıkıntıları anlatmıştım. eğer benım yasadıgım sıkıntılar baltalama oluyorsa orada adalet biter başka bir şey başlar

Valla bu hizmeti maalesef ben de aldım 4 ayım heba oldu bu 4 ay yt çalışsam belki iyi para kazanacaktım olan hem emeğe hem paraya hala bu kadar şikayete rağmen bu adamlara parasını kaptıranlar varsa kendiler kaşınıyor demektir para kolay kazanılmıyor 3 kuruş için gece nöbet bekliyoruz resmen

forumda da hata var bence, hizmeti alan insanların iyi yorumları kalıyor, kötü yorumları baltalama diye ya siliniyor ya da editleniyor. Hizmet almış adam yorum yapınca baltalamamı oluyor onu anlamıyorum.

Forumda o kadar görmeye başladım ki Satış Konularını konulara yazamıyorum cünkü yazarsam banlanacagım En mantıklısı buraya konu acmak

Sayın adminler :

Bu sömürücülere neden müsama gösteriyorsunuz çok merak ediyorum

Hangi satıcılar derseniz örnek ayda 10 bin tl garantili kazanç yok şu kadar kazanmanızı garantiliyorum , 5 ay sonra kazanmaya başlayacaksınız hedef 1 sene sonra aylık 15 bin kazanacaksınız bu gibi konular

Madem bu adam bu kadar kazanabiliyor neden burada konu acıyor kendi yapsın kendi kazansın Lütfen Bunlara müsade göstermeyin artık

Utanmadan sıkılmadan iadeler 6 ayın sonunda kazanamassanız iade isteyeceksiniz iade istedikden 3 ay sonra 6 ay 1 sene sonra parayı iade edecek adam aldıgı parayı zaten 1 sene degerlendirse dünyanın parasını kaldırır

Yok öyle bir dünya 5 tl karşılıgı ayda 10 bin kazanmak ( bir iki tane cıkar oda şanstır ) onun rızkıymış o

bir ara web sitesi satanlar oldu bir dünya kişide aldı wp robotu döşedi döşedi siteye millete verdi translate spinmiş google sizden aptal mı ???

translate ile özgün olacagını ibraz ediyorsunuz da milletin parasını yediniz

Şimdi ise bir kac benzer model konuları var Yazıktır arkadaşlar ya öyle bir dünya olsaydı bu adamlar sizlere para yedirirmiydi ?????? kurar yapar kendi vururdu paraları

Admin Arkadaşlar Sizlerde buna ön ayak oluyorsunuz vebalini almayın milletin lütfen boşu boşuna paralarını kaptırtmayın yazıktır

Diyeceksiniz şimdi bize ne almasınlar sizde dogrusunuz ama yine de yazık

Not : Anlayan anladıysa gelipde konuma birşey yazmayın ki banlanmayayım
Agır Konuşup da

Dip Not : Ben hic birşey almadım sadece alanların haline acıdıgım icin acdım Konuyu

2.Dip Not :)) Yanlış düşünüyorsam konumu silebilirsiniz

Ne kadar da vicdanlı bir üye :D

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum. Ben de yazsam paragraflar çıkar ama bunları söylemek de satış baltalamak oluyor maalesef.

Adamın biri size şöyle bir site yapalım şu kadar para kazanın diyor. Misal aylık en kötü 1000 lira kazanın diyor.
Bunun için sizden atıyorum 2000 lira istiyor.

Aylık 1000, senelik 12000 kazanılacak bir işi size 2000 liraya yapayım diyor.

Eee madem öyle insanın aklına ilk gelen şey "Bu adam niye kendi yapıp kazanmıyor?"

Kendisine yapsın 10-20 site? Hem böylelikle onlarca aynı tarz site açıp ortalığı çöplüğe çevirmez. Sonuçta atıyorum döviz kurlarını veren 10 site varsa günlük 1k hit alıyorlarsa bu site türü ne kadar artarsa hit dağılımı artacak ve düşecektir.

Adam bu durumda kendine göre en iyisini yapıyor. Ben siteyi yapar paramı alırım. Olmadı bilmem kaç ay sonra parasını iade ederim. Beklentiler, kurulan hayaller, emekler o arada kaynıyor tabi.

Valla bu hizmeti maalesef ben de aldım 4 ayım heba oldu bu 4 ay yt çalışsam belki iyi para kazanacaktım olan hem emeğe hem paraya hala bu kadar şikayete rağmen bu adamlara parasını kaptıranlar varsa kendiler kaşınıyor demektir para kolay kazanılmıyor 3 kuruş için gece nöbet bekliyoruz resmen

Görmüyorlar ki hocam o şikayeti adamlar misal benim gecen sunucu aldım aldıgım kişi hakkında bir dünya şikayet acılmış ( gecikmelide olsa teslim etti sorun yok şu anda ) örnek olsun diye yazdım bunu

Ama görmedim forumdada o kadar aktifim taki bir sorun cıkınca görüyorsun en dogrusu böyle satışlara müsade edilmemesi

Hiç birşeyi vaatli satmayı sevmem ve satmadım. Konuyu açan kişiye katılıyorum. Fakat vaat olayı satışı güçlendirmekten çok alan kişiye güvence vermesi niyetiyle olduğunu düşünüyorum.

Şöyleki çok güvenilir bir kişiden adsense hesabı aldınız. Ve size diyor ki adsense 1 ay içinde kapanırsa ücretini 3 ay sonra iade edicem. Sizin için bu bir ekstra güzellik değilmidir.

Bunuda satan kişiler eğer güvenilir kişilerse alıcıya güzellik olmuş oluyor

telefonda hakim savcı diye kandırılıp para yatıranların ülkesinde yaşıyoruz. bi zahmet 2 reklama dekonta da kansınlar.

Bu duruma eşim düştüğü için üstüme alındım, ve büyük laflar etme hocam birgün sana veya yakınının başına gelebilir.

Not: Eşim değil benim başıma gelse bende verirdim. Bence bizim yaşadıgımız şekli kimin başına gelse %30'u kanardı.

Hiç birşeyi vaatli satmayı sevmem ve satmadım. Konuyu açan kişiye katılıyorum. Fakat vaat olayı satışı güçlendirmekten çok alan kişiye güvence vermesi niyetiyle olduğunu düşünüyorum.

Şöyleki çok güvenilir bir kişiden adsense hesabı aldınız. Ve size diyor ki adsense 1 ay içinde kapanırsa ücretini 3 ay sonra iade edicem. Sizin için bu bir ekstra güzellik değilmidir.

Bu duruma eşim düştüğü için üstüme alındım, ve büyük laflar etme hocam birgün sana veya yakınının başına gelebilir.

Not: Eşim değil benim başıma gelse bende verirdim. Bence bizim yaşadıgımız şekli kimin başına gelse %30'u kanardı.

Geçmiş olsun abi, beni her gün yapıkredi bilemm ne sigorta şeysinden arıyorlar. En son amatör bir bayan aradı da şebekeyi ele verdi yoksa bulunacakları da yok bu kansızların.. İnsan bir süre sonra bilse bile düşünüyor ''olabilir mi acaba'' diye..

Farkındayım hocam sizler icin degil zaten konu Hocam Buradaki sorun zaten vaad ederek yüklü miktarlar götürüyorlar adam vaad ediyor garanti kazanclı madem bu kadar kesin sen neden yapmıyorsun 3-5 tane şans eseri tutan örnekler atıyor veya sagından solundan eşine dostuna mesaj attırıyor hop GARANTİLİ OLUYOR bir de olmayanların lisdesini at bakım şuraya kardeşim sen :D

Adsense olayı cok farklı bir durum hocam sonucda size kazanacagınızı vaad etmiyor o olay

Gecmiş olsun

emin ol o kadar planlı gidiyorlarki hocam kanmamanız imkansız olaylar oluyor dogal olarak da bizim milletimiz de hakim savcı korkusu bir anda tavan yapıyor düşüyor

öyle kişilerin düştügünü bu olaya gördümkü kimse ben düşmem demesin :)) sen düşmessen senin hanımın annen baban kardeşin vs vs düşürüyorlar yeterki kanca atmasınlar artı olarak zaten kimin düşecegini adamlar biliyor

Sorun aslinda tam olarak su.

Buyuk satis yapan siteye reklam veren kisileri forum yonetimi banlamamak icin bahane ariyor.

Ayni olayi tekli satis yapan biri yapsa aninda bani yiyor.

Tabi burada yonetim soyle dusunuyor. Ben bir kisi icin bu adami banlarsam diger hizmet alan insanlar da magdur olacak. Ama boyle olmaz.

Belli bir sinirin olacak forum icinde. O siniri asani baban olsa da banlayacaksin. Kurallarin net olacak. Kim olursa olsun uygulayacaksin.

Cok haklisin verilen para emek ve umutlar somuruluyor.

bence olay şu ben bu adamlarla çalışıpda parayı kaldıran görmedim forumda alıyorlar paraları atıyorlar faize dikkat ederseniz iade süreleri nerden baksanız 1 sene sürüyor tutarsa tutuyor süreler tutmassa parasının peşine düşen olursa veriyor geri zaten kazanacagını kazanmış oluyor bence böyle durumlarda altın veya dolar kuru üzerinden ödeme yapılsın ki parayı faizle değerlendirmeleri büyük oranda kazanç sağlamasın

Ne kadar da vicdanlı bir üye :D

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum. Ben de yazsam paragraflar çıkar ama bunları söylemek de satış baltalamak oluyor maalesef.

Adamın biri size şöyle bir site yapalım şu kadar para kazanın diyor. Misal aylık en kötü 1000 lira kazanın diyor.
Bunun için sizden atıyorum 2000 lira istiyor.

Aylık 1000, senelik 12000 kazanılacak bir işi size 2000 liraya yapayım diyor.

Eee madem öyle insanın aklına ilk gelen şey "Bu adam niye kendi yapıp kazanmıyor?"

Kendisine yapsın 10-20 site? Hem böylelikle onlarca aynı tarz site açıp ortalığı çöplüğe çevirmez. Sonuçta atıyorum döviz kurlarını veren 10 site varsa günlük 1k hit alıyorlarsa bu site türü ne kadar artarsa hit dağılımı artacak ve düşecektir.

Adam bu durumda kendine göre en iyisini yapıyor. Ben siteyi yapar paramı alırım. Olmadı bilmem kaç ay sonra parasını iade ederim. Beklentiler, kurulan hayaller, emekler o arada kaynıyor tabi.

Hocam Vallaha tercuman oldunuz madem o adamlar öyle bi para kazanıyorlar arkalarına bakmadan bankadan kredi çeker 30-40 k neyse kendine yapar saten, milletin derdiyle neden uğraşıpda 1-2 k kazanma yoluna gitsin aylık 10-14k gelir var ken 6 ay garanti madem garanti 6ay faiz farkınıda öde öyle değilmi böyle oyunlara gelmeyelim lütfennn

Son düzenleme:
Bence satış konusu açacak birisi ne olursa olsun admin onayından geçmelidir. Hatta sadece bu işe birisini alıp, gerekli her onayı aldıktan sonra satış yapabilmelidir. Ticaret puanından ziyade bence her satış yapacak kişi foruma 30-40 tl sirf onay alabilmek için ödeme yapmalı. Sonuçta o kadar insandan para kazanıyorsa iyi bir satıcı bunu sorun etmez diye düşünüyorum.

aynı konu r10 da açıldı kaldırıldı

bu adamlar milletin parasını kullanıyolar sözleşme öne konuyolar 6 ay sonra geri ödeme diyelim o paranın faizi ne olucak sen adamın parasını kullan sonra geri ver 6 ay sonra bu adamlar sözleşme danışmanlık olarak gösteriyor kendilerini KENDİLERİNİ EN BAŞTA GÜVENCEYE ALIYOLAR DAVALARA KARŞI ve çok pis vurgun olucak konuları okumaya başlıcaz yakında patlamaya başladılar

Benimde anlamadığım, örnek veriyorum falanca firma oyun yapıp satıyor, 5 6 aylık parasını peşin alıyorlar,
peki bu adamların her oyunları tutuluyorsa vaad ettikleri kazançlara ulaşıyorlarsa kesin, neden acaba full kendilerine oyun site yapmıyorlar, aynısı siteler içinde geçerli,
100 oyun yapsalar, her biri aylık 1K bıraksa toplamda aylık 100k oyun uygulamadan gelir, Bu işte bi çapanoğlu olduğu küçücük bir çocuk bile anlar

Dipnot, lütfen arkadaşlar konuda isim falan vermeyin konu kapanmasın,
Bu konudaki tüm kurum ve kuruluşlar hayal ürünüdür,

Benimde anlamadığım, örnek veriyorum falanca firma oyun yapıp satıyor, 5 6 aylık parasını peşin alıyorlar,
peki bu adamların her oyunları tutuluyorsa vaad ettikleri kazançlara ulaşıyorlarsa kesin, neden acaba full kendilerine oyun site yapmıyorlar, aynısı siteler içinde geçerli,
100 oyun yapsalar, her biri aylık 1K bıraksa toplamda aylık 100k oyun uygulamadan gelir, Bu işte bi çapanoğlu olduğu küçücük bir çocuk bile anlar

Dipnot, lütfen arkadaşlar konuda isim falan vermeyin konu kapanmasın,
Bu konudaki tüm kurum ve kuruluşlar hayal ürünüdür,

Kesinlikle zaten siteyi örnek olarak verdim adamlar yol tutturmus gidiyorlar

Şimdi biri kıskandınmı demesin de :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri