Milyon dolarlık siteye 2 büyük açığını verdim dönüp Teşekkür bile Etmediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
4 ay önce arkadaımla birlikte bot yazarken dailymotionun büyük 2 açığını farkettik öyleki sitenin prestijini yerle bir edecek büyük açıklardı
istediğim videoyaya müdahale edebiliyordum deiştirip başka video ekliyordum bu açığı kullanarak rakiplerimin videolarını değiştirip güzel kazançlara erişebilirdim yaptımmı yapmadım sadece 1 yıldır kanalına girmeyen britcoms videoları - Dailymotion bu şahısa yaptım o gece uyku uyuyamadım birinin hakkını yiyorum diye..
Mevcut daily açığı kapanıncada türk adninlerden birine ulaşıp açıkları oldugunu söyledim anında cevap geldi ve saatlerce yazıstık karşılığında bana 3 adet sınırsız kanal verin dedim tamam dediler felan açığı söyle dediler söyledim o gün bugündür teşekkür için bile geri dönüş yapmadılar... Açığı sorarsanız kapattılar

Açık 1 suydu istediğim videoyuyu değiştirebiliyordum zaten linkde verdiğim kanaldada görüceksiniz 5-6 videosunu deiştirdim...

4 ay önce arkadaımla birlikte bot yazarken dailymotionun büyük 2 açığını farkettik öyleki sitenin prestijini yerle bir edecek büyük açıklardı
istediğim videoyaya müdahale edebiliyordum deiştirip başka video ekliyordum bu açığı kullanarak rakiplerimin videolarını değiştirip güzel kazançlara erişebilirdim yaptımmı yapmadım sadece 1 yıldır kanalına girmeyen britcoms videoları - Dailymotion bu şahısa yaptım o gece uyku uyuyamadım birinin hakkını yiyorum diye..
Mevcut daily açığı kapanıncada türk adninlerden birine ulaşıp açıkları oldugunu söyledim anında cevap geldi ve saatlerce yazıstık karşılığında bana 3 adet sınırsız kanal verin dedim tamam dediler felan açığı söyle dediler söyledim o gün bugündür teşekkür için bile geri dönüş yapmadılar... Açığı sorarsanız kapattılar

Açık 1 suydu istediğim videoyuyu değiştirebiliyordum zaten linkde verdiğim kanaldada görüceksiniz 5-6 videosunu deiştirdim...

Açık bulan kişilere verilen hediyelerin haberini okudun hocam galiba bu saatte nerden aklına geldi böyle bi konu açmak :D
Hakkını yemeyim kimsenin ama bence Türk admine söylemekle hata yapmışsınız kesin ben buldum demiştir :D:D

böyle şeylerii hep merak etmişimdir madem kapattılar artık söyleyebilirsin hocam nasıl bir açıktı cidden merak ettim özelden de atabilisin

video değiştiriyordun tarihiyle oynuyordun zaten kanal lınkınde verdim.
ne yaptıgımı

Koca buga 3sinirsiz kanal bedavaya gitmissin kardes gerci onu bile vermemislerya yazik olmus:D

mobildeyim

Bu gibi durumlarda tüm yazışmalarınızı arşivleyin, kanıt isteyeceklerdir mutlaka.İş işten geçmiş artık aransa belki daha açıkları vardır.

Mobil olarak gönderildi.

Biz bu açıklarla hayatımızı kazanıyoruz
Ekmeğine baksana dostum neden söylüyorsun
Bir açığını söylersin, üstüne düşürler bin açık birden kapatırlar

sen bizim açığımızı mı kolluyordun diye dava etmediklerine dua et. ne bekliyorsun şirketin yarı hissesini mi versin. büyük şirketler böyle ufak şeylerle uğraşmazlar.

haketmişsin koca açıkla 3 sınırsız kanal peşinde koşuyosun ne diye söylüyosun söyledin hadi neyse türk adminlere niye söylüyosun böyle eli boş kalırsın

Açıkları dailye söylemekle büyük hata yapmışsın , youtube da açıklarını kapatmasaydı şuan hepimiz zengindik.Video siteleri zaten trilyoner , olan bize oluyor.

Açık bulduğun yeri kodlayan adama denk gelmişindir heralde patrona çaktırmadan düzeltmiştir

Bu bizim türk milleti kadar hayın, yobaz başkasının başarısını çekemeyen, herşeyi kendine isteyen aç gözlü insanlardan oldum olası nefret ederim böyle bir bencillik daha olamaz kesin ben buldum demiştir. Sen başkasının hakkına girme diye senin hakkına girmiştir. Allah bilir tabi yinede ön yargılı olmamak gerekir, sen yanlış yere mesaj atmışsın ama keşke tr adminine atmasaydın mesaj belki çok iyi bir kanalın olurdu

Youtube benzer bir açığını bulan Kamil diye bir çocuğa geçen sene 5 bin dolar vermisti. Justin bibırin falan videolarini silebiliyormus eleman.

vermezler dedim abi dinlemedin beni:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri