Mini türkiye turu tavsiye

analogzeka

Kayıtlı Üye
Merhaba Aradaşlar.

Şubat ayında mini tura çıkıcam.Gideceğim yerlerde yaşayan aradaşlar ve daha önceden yalayıp yutmuş arkadaşlar gezip görme konusunda fikir verirlerse sevinirim.

1 Ağustos'ta yola çıkıcam;

Mardin2 gün
Şanlı Urfa1 gün
Adıyaman1 gün
Kayseri1 gün
Kapadokya2 gün
Konya1 gün
Antalya2 gün
Opimpos3 gün
Kabak koyu3 gün

Özellikle Mardin hakkında bilgi sahibi olursam iyi olur.Eski Mardin'de vakit geçirmiştim ama uzak yerlerine gitmemiştim.
Kapadokya içinde aynı şey geçerli diyebilirim. İkinci gidişim olacak ama bilen birinin tavsiyesi her zaman iyidir.

Listedeki diğer yerlerde pek sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.Daha önceki gidişlerimden deneyimliyim. Lakin şurda şu var bak gibisinden tavsiyelere açığım.Atladığım yerler olmuş olabilir.

Kabak'tan sonra yaklaşık 5-6 günlük daha zamanım var. Ege taraflarında tavsiyelere açığım..

Önceliğim çok uzun geçirmemek az zamanda çok yer misali. Balayı turu olacağından çadır tavsiyelerine kapalıyım.

Lüks konaklamayada karşıyım. Kişi başı gecelik ortalama 60-80 lira arası bir bütçe diyebiliriz.

Şehirlerdeki gezilecek yerlerin mesafelerine göre araç kiralama yapılacak.

Listedeki yerlerde konaklama aşaması bitti. Ulaşım kısmi olarak bitti.

İşin özü bu şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazasız belasız yolcuklar antalyayı iyi bilirim kemerdi olimpostu 3-4 yaz gittim pansiyonlarda ucuzud iki kişii 50 tlye bulmuştuk

Gaziantep'e uğrarsan İmam Çağdaşta Bi Yemek ARdından Çelebioğlundan Bi Baklava Ardından Tahmiste Bi Kahve Ve Tütün Hanında Bi Nargile Dünyanın En Büyük Mozaik Kenti Zeugma Ve Dünyanın 3. Avrupanın 2. En Büyük Hayvanat Bahçesine Botanik Bahçesinden Türkiyenin En Büyük Parkı Yüzüncü Yıl Parkına Harikalar Diyarından Gezegen Evine Gitmeni Tavsiye Ederim Hocam Ve Daha Birçok Yere :)

Merhaba Aradaşlar.

Şubat ayında mini tura çıkıcam.Gideceğim yerlerde yaşayan aradaşlar ve daha önceden yalayıp yutmuş arkadaşlar gezip görme konusunda fikir verirlerse sevinirim.

1 Ağustos'ta yola çıkıcam;

Mardin2 gün
Şanlı Urfa1 gün
Adıyaman1 gün
Kayseri1 gün
Kapadokya2 gün
Konya1 gün
Antalya2 gün
Opimpos3 gün
Kabak koyu3 gün

Özellikle Mardin hakkında bilgi sahibi olursam iyi olur.Eski Mardin'de vakit geçirmiştim ama uzak yerlerine gitmemiştim.
Kapadokya içinde aynı şey geçerli diyebilirim. İkinci gidişim olacak ama bilen birinin tavsiyesi her zaman iyidir.

Listedeki diğer yerlerde pek sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.Daha önceki gidişlerimden deneyimliyim. Lakin şurda şu var bak gibisinden tavsiyelere açığım.Atladığım yerler olmuş olabilir.

Kabak'tan sonra yaklaşık 5-6 günlük daha zamanım var. Ege taraflarında tavsiyelere açığım..

Önceliğim çok uzun geçirmemek az zamanda çok yer misali. Balayı turu olacağından çadır tavsiyelerine kapalıyım.

Lüks konaklamayada karşıyım. Kişi başı gecelik ortalama 60-80 lira arası bir bütçe diyebiliriz.

Şehirlerdeki gezilecek yerlerin mesafelerine göre araç kiralama yapılacak.

Listedeki yerlerde konaklama aşaması bitti. Ulaşım kısmi olarak bitti.

İşin özü bu şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mardin çok güzeldir, mardin 2 ye ayrılmış durumda eski mardin ve yeni mardin diye, yeni mardin şehirleşmiş, eski mardin ise tarihi yapıları barındırıyor. Mardin kalesine gidebilirsin, Kasımiye Medresesine gidebilirsin, eski mardini dolaşabilirsin tüm evler eski taştan yapılmış halde zaten her noktası tarih kokan bir şehir,
Antalya ise kaleiçi, yat limanı, gidebilirsin, lara tarafına gidebilirsin daha elit kısmın olduğu yerleşim alanıdır. Avm olarak TeraCity, markantalya ve 5m Migros var, ilçelere gideceksen kemer olabilir alanya olabilir alanya çok güzel kemer daha da güzeldir :) beldibi vb 2 gün yetmeyebilir

Kazasız belasız yolcuklar antalyayı iyi bilirim kemerdi olimpostu 3-4 yaz gittim pansiyonlarda ucuzud iki kişii 50 tlye bulmuştuk

Sagolun. Guney sahillerinde sıkıntım yok.

---------- Spam Engelliyici 14:35 ---------- Önceki Mesaj 14:34 ----------

Gaziantep'e uğrarsan İmam Çağdaşta Bi Yemek ARdından Çelebioğlundan Bi Baklava Ardından Tahmiste Bi Kahve Ve Tütün Hanında Bi Nargile Dünyanın En Büyük Mozaik Kenti Zeugma Ve Dünyanın 3. Avrupanın 2. En Büyük Hayvanat Bahçesine Botanik Bahçesinden Türkiyenin En Büyük Parkı Yüzüncü Yıl Parkına Harikalar Diyarından Gezegen Evine Gitmeni Tavsiye Ederim Hocam Ve Daha Birçok Yere :)
Antep'e 2 sene once gitmistim. Bu seneki tur dahilimde değil malesef.

---------- Spam Engelliyici 14:39 ---------- Önceki Mesaj 14:35 ----------

Mardin çok güzeldir, mardin 2 ye ayrılmış durumda eski mardin ve yeni mardin diye, yeni mardin şehirleşmiş, eski mardin ise tarihi yapıları barındırıyor. Mardin kalesine gidebilirsin, Kasımiye Medresesine gidebilirsin, eski mardini dolaşabilirsin tüm evler eski taştan yapılmış halde zaten her noktası tarih kokan bir şehir,
Antalya ise kaleiçi, yat limanı, gidebilirsin, lara tarafına gidebilirsin daha elit kısmın olduğu yerleşim alanıdır. Avm olarak TeraCity, markantalya ve 5m Migros var, ilçelere gideceksen kemer olabilir alanya olabilir alanya çok güzel kemer daha da güzeldir :) beldibi vb 2 gün yetmeyebilir
Eski Mardin'i gezdim.Yenisini zaten bişver:) . daha çok yerleşime uzak yerlere gitmek istiyorum deyrulzeferan gibi.. Hatta hasan keyf'e gecicem. Hosuma gittiydi daha once.

Antalya'da kale icinde konaklama yapicam. Side manavgat'a gidicem gece allah kerim:) tavsiyeleri not ettim.

bende hem türkiye hem yurt dışı düşünüyorum güzel bir rehber varsa alabilirim :)

Sagolun. Guney sahillerinde sıkıntım yok.

---------- Spam Engelliyici 14:35 ---------- Önceki Mesaj 14:34 ----------

Antep'e 2 sene once gitmistim. Bu seneki tur dahilimde değil malesef.

---------- Spam Engelliyici 14:39 ---------- Önceki Mesaj 14:35 ----------

Eski Mardin'i gezdim.Yenisini zaten bişver:) . daha çok yerleşime uzak yerlere gitmek istiyorum deyrulzeferan gibi.. Hatta hasan keyf'e gecicem. Hosuma gittiydi daha once.

Antalya'da kale icinde konaklama yapicam. Side manavgat'a gidicem gece allah kerim:) tavsiyeleri not ettim.

evet hasan keyf görülmesi gereken yerlerden :) deyrulzeferan a da gitmeden olmaz tabi :)

kayseriden pastırma alma - erciyes de teleferiğe bin.....urfa sabahında mutlaka ciğer ye mutlaka....ama sabah ye....antepe geç bakırcılar çarşında gez isot - fıstık vb al----imamoğlunda mutlaka baklava ye---halfetiyi gezmeyi untuma oradada patlıcan yyiyebilrisin...

Son düzenleme:
Karadenizden herhangi bir yere de gitmeni tavsiye ederim Ordu veya Rize :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri