Miss Utah

1419oguzhan

Kayıtlı Üye
Bu haftanın trends zirvesindeki video ; miss utah - YouTube

İlk izlediğimde 60k filandı :(

Genç kız, ABD’deki çocuklu ailelerin yüzde 40’ında kadınların erkeklerden daha az para kazanmaları hakkında sorulan soruya verdiği yanıtta bu konunun eğitimle bağlantılı olduğunu belirtti. Özellikle erkeklerin bu konuda öncü olduklarını belirten Powell öncelikli olanın daha iyi bir eğitim vermek olduğunu belirtti.

bu videoyu 1 hafta önce yükledim ilk 10 da felanımdır...ama şans işte patlamadı :(

Geçmiş olsun , şöyle bi hit video yapsa birisi kazancını cidden merak ediyorum. :/

valla ilk haberi gördüğümde bu vdoe patlar dedim ve yükledim ama şans işte omadı...8 aydır böyle br patlama olmadı hiç bi videomda :) bu konuda bazı şeyleri eksik yapıyorum ama neleri ? bulmak lazım ....

Bence istemekle alakalı , bu adamlar istemeden videoyu yüklüyor , patlıyor sonra.
2-3 ay önce bi Türk kullanıcı video yükledi 9 milyon izlendi o da.

İstememek + şans olursa bizi kimse tutamaz. :D

İstememekten kastım ; bi tane kanalım vardı işe yaramayan telif yemişti.Anlamadan kanal tekrar açıldı , mail attım telifleri de kaldırdılar.
Ama önemli kanallar hala banlı. :)

güzel video seçeceksin elbet, açıklama tags sağlam olacak ama bunların yanında şansın da olacak :)

bin dolarları afiyetle yesin :)

Bu video NBC Universal adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle engellediği içeriğe sahip.

:)

ben bu videodan 8 k izlenim aldım. bu sabah video dünya genelinde engellendi diyince sildim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri