MN Kanal Satışı Yeni Bir Devrim. Rec'Likle Birlikte Toplu Kanal Satışı

adilaltay

Kayıtlı Üye
MN KANAL SATIŞI . 23.08.2015 Konu Tekrardan aktiffff

Fazla söze gerek yok. Şuana kadar 5000 Kadar MN satışım olmuştur. Detaylı refferansım bulunmaktadır.
Kanallarım garantilidir. Girmeden kapananların iadesi olur .( 3 ay Garanti Süresi )

FİYAT : 1 TL

skype - yt.channel

Ekli dosyalar

• kanallar.jpg
    kanallar.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Dostum gmail onayı yapılmış kanallar biraz sıkıntılı oluyor. Tercih edilmiyor.

Hayırlı satışlar, skype ekledim.

aynı konuyu 2 defa açmaya gerek yoktu? yanlışlıkla olduğunu da düşünmüyorum.

8 aydır yapıyorum bu işi 8 aydır onaylıyorum 1 kere sıkıntı yaşamadım

Siz gmail onayını telefon onayına takıldığınız için mi yapıyorsunuz ? yoksa hesaplar güvenli olsun diye mi ?

Her ne amaçla yapıyorsanız genel olarak cevap "Gmail onayına takıldığı için " numarayla aktifleştiriyor gibi algılanıyor.

iyi çalışmalar.

17 mesajla satış yapılması da sıkıntı olabilir forum açısından bilemiyorum. ben normal user ım benim için bi sıkıntı yok tabi ama ...

Siz gmail onayını telefon onayına takıldığınız için mi yapıyorsunuz ? yoksa hesaplar güvenli olsun diye mi ?

Her ne amaçla yapıyorsanız genel olarak cevap "Gmail onayına takıldığı için " numarayla aktifleştiriyor gibi algılanıyor.

iyi çalışmalar.
numara onayıyla spamın alakası yok hocam :) ben istediği için yapıyorum daha rahat oluyo kafam adam akıllı spamdan kapanan kanalım olmadı allaha şükür

stok varsa elinde 20 adet mn aliyim
27

yanlış anlamazsan yazı stilini değiştirsene okumakta zorlandım açıkcası belki benim gibi olup, konuyu okumadan kaçanlar olabilir:) hayırlı satışlar.

[MENTION=26494]Maxilife[/MENTION] aynen şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık

yanlış anlamazsan yazı stilini değiştirsene okumakta zorlandım açıkcası belki benim gibi olup, konuyu okumadan kaçanlar olabilir:) hayırlı satışlar.

sen iste üstad hemen :)

Sunum güzel başarılar dilerim

aynı konuyu 2 defa açmaya gerek yoktu? yanlışlıkla olduğunu da düşünmüyorum.

dostum katılım tarihine bakmadın herhalde Üyelik tarihi: 3.04.2013 yıllardır bu forumu takip eder alış veriş yaparım alışveriş yap sıkıntın olursa gel yaz.

Sunum güzel başarılar dilerim

Çok teşekkür ederim skype adresimi eklerseniz ref dağıtımı başladığında kanallarımızı denemenizi isterim .

100 tane kanal alındı, kanallar sağlam+

[MENTION=11020]aykut267[/MENTION] arkadaşla görüşüldü anlaşıldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri