MN Nisan Ayı Kazançları Hakkında Bilgi Paylaşımı

• Kullanıcı bbounce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

bbounce

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, belki merak eden birileri diye konuyu açtım. Eğer sakıncası varsa admin arkadaşlar kaldırabilir. MN çalışanı Mark ile yazışmam şu şekilde.

Hi Mark, how are you ? 3 - 2015 PayPal Completed 06-05-2015 09:17
2 - 2015 PayPal Completed 06-04-2015 07:13
When i will see 4 - 2015 earnings ?

Mark - Music Nations Network Support

June 4-7

Client i will see june 7?

Mark - Music Nations Network SupportThat is correct.
:)
Client Thank you Mark, Normally i see between 20-24 of the month.

Yani arkadaşlar, nisan ayı MN kazançları Haziranın 4-7 arası kesinleşecek, bekleyenlere duyurulur.

Not : Arkadaşlar Başlığı Niğsan olarak açmışım şimdi gördüm, gülmekten kırılıyorum, idare edin iş arasında bunla uğraştım. :D

Ne kadar çok geç kesinleşme yaparlarsa, o kadar çok kapanan kanalın parasını cebe atacaklar amaçları o. :) Umarım sorunsuz alır bekleyenler.

Anasının gözü demekten kendimi alamıyorum

Mobil cihazdan gönderildi...

mn ile çalışacağınıza rec ile çalışın 100 kat daha iyi hiç yokdan kıvırmıyolar bunlar gibi.

Arkadaşlar merhaba, belki merak eden birileri diye konuyu açtım. Eğer sakıncası varsa admin arkadaşlar kaldırabilir. MN çalışanı Mark ile yazışmam şu şekilde.

Hi Mark, how are you ? 3 - 2015 PayPal Completed 06-05-2015 09:17
2 - 2015 PayPal Completed 06-04-2015 07:13
When i will see 4 - 2015 earnings ?

Mark - Music Nations Network Support

June 4-7

Client i will see june 7?

Mark - Music Nations Network SupportThat is correct.
:)
Client Thank you Mark, Normally i see between 20-24 of the month.

Yani arkadaşlar, nisan ayı MN kazançları Haziranın 4-7 arası kesinleşecek, bekleyenlere duyurulur.

Not : Arkadaşlar Başlığı Niğsan olarak açmışım şimdi gördüm, gülmekten kırılıyorum, idare edin iş arasında bunla uğraştım. :D

Konuştuğunuz kişinin çok bir bağı yok. Onların söyledikleri sizi baştan savmaktan başka birşey değil

Çakallık yapan enınde sonunda kendı zararlı çıkar Ben kendı adıma bir daha asla mn kanal bağlamıyorum 5 kanalım kaldı Onlarda bugun yarın kapanır Çoğu youtuberde bunlara kanal bağlamıyor olmalı ki bazı boş kanallarıma hep davetıye yolluyorlar Guiz için bir mail açtım içinde 7 alt kanal var onunla partnere gıreceığım zaman abone oluyorum bu kadar basit

MN de kalan son kanalımın 2. telifinide 1 saat önce aldım
ödemeleri alacağımı sanmıyorum içerde çok sağlam para birikti
bu saatten sonra MN bedava olsa almam :)
İşim bitti onlarla..

2 DK Once görüşmem,

Client Hi Mary, When i can see finalized earnings in April .. 12:25 am
Mary - Music Nations Network SupportWe are expecting to update sometime next week

Nisan ayı kazançlarını ne zaman göreceğim diye yazdığımda, önümüzdeki haftaya güncelleme çalışacağız dedi, herkese iyi akşamlar.

2 DK Once görüşmem,

Client Hi Mary, When i can see finalized earnings in April .. 12:25 am
Mary - Music Nations Network SupportWe are expecting to update sometime next week

Nisan ayı kazançlarını ne zaman göreceğim diye yazdığımda, önümüzdeki haftaya güncelleme çalışacağız dedi, herkese iyi akşamlar.

3xxx tl gitti 1 hafta önce ah ahhh....

Bu mn neyin kafasını yaşıyor. Hala kesinlesme olmadı

1k geçmese bile hayatta mn ye bağlamam zarar eder gene bağlamam tövbe bundan sonra

Ayın 30 u ve haziranın ilk haftası diyorlar normalde ama yarın akşama kadar kesinleşir diye düşünüyorum. Rec ve cn de aynı

birkaç gün içinde kesinleşecekmiş ödeme datalarını topluyorlarmış(!)

Ulan zaten kapananı ödemiyorsunuz,ödeme yapsanız yüzde 20 masraf kesiyorsunuz,yapacakları tek iş kesinleştirme onda bile çamur yapıyorlar,geçe bırakıp daha çok kanala çökmek için kaldı bikaç kanal onlarda gitsin rahatlicam

Ara ara bakıyorum belki kesinleşir diye ses seda yok mn'de bir operasyon düşünuyorlar var olan 2 tane kanalım var onları da kapatmak için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri