mn tek telifli kanallara ödeme yapıyormu bütün paralar tek videodan geliyor telif geldikten sora para kazandıran video hariç hepsini sildim vede günlük hatrı sayılır para bırakıyor yardımcı olursanız sevinirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bloke koyacagı varsa içerik,kazanç,telif vb detaylara bakmıyor mn![]()
madem böyleydi forumdakiler niye boş vaatlerde bulunup insanları kandırdılar 3-4 lira komisyon alıcaklar diye bizim düştüğümüz duruma bak yok arkanızda duracağız falan kimse birbirini düşünmüyor herkes aldığı paraya bakıyor
valla kardeş 2 telifli kanalım var içinde 1 tane video var 700 bin izlenımlı 7 milyar var içinde verirler mi acaba hiç umut bağlamıym mı ?
madem böyleydi forumdakiler niye boş vaatlerde bulunup insanları kandırdılar 3-4 lira komisyon alıcaklar diye bizim düştüğümüz duruma bak yok arkanızda duracağız falan kimse birbirini düşünmüyor herkes aldığı paraya bakıyor
Şu zamana kadar hiç bir şekilde bloke yemedim.Zoominde 18 videodan toplam 2 telif yedim o kanal 2-3 ay ayakta kaldı içindeki filmler ile ama ne kapandı ne de bloke konuldu.O durumda bile yemedim bloke.Bu bazı partnerler işin b*kunu cıkardı iyice musicnations'a boşuna girmeyin bence.
2 Telifli Kanallara Ödemeyi Yapıyorlar 2 Ay Boyunca Aldım Efendim
zoomin de aynı,mnde aynı,digeride aynı...6-7 ay sorunsuz ödeme yaptıgı kanala bu ay bloke koydu zoomin.
Benim bi kanal var 2 telifi yiyince 600 videonun alayını sildim sadece 1 video kaldı oda gunluk 5 dollar getiriyor .. senin dedigin gibiyse her ay 200 tl garanti para cepte
bu dediğimi onaylayabilecek var mı? yani sorunsuz 2 telifli kanala paramı alır mıyım tek vdeo var bazen 4 bazen 7 dollar getiriyor ..
zoomin de aynı,mnde aynı,digeride aynı...6-7 ay sorunsuz ödeme yaptıgı kanala bu ay bloke koydu zoomin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.