Mn telifli kanalları çıkarmaya başladı

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
F

fth

Guest
Arkadaşlar sizde de aynımı durum? Tek telifli 2 telifli kanallar çıkarılmış. Kanallar eski 7-8 aylık kanallar.. İnşallah korkulan olmazda bunlarda atmaz tüm kanalları..

İnşallah Sadece Riskli yani topluluk kötü durumda olan telifli kanalları atarlar
Normal kanallara dokunmazlar tek bu kaldı

Valla bilmiyorum bütün telifli kanallar çıkarılmış.. Caner.. Hepside eski kanal. Ama kesinleştikten sonra çıkarıldı inşallah ödemeleri yaparlar..

9 aylik mn kanalimdada ayni durum var malesef atmis off yazik oldu valla ya 4 haneli para vardi icinde :(

evet atılmış bende de,korkarım yakında temiz kanallarıda atacaklar..

partner networkler bu saatten sonra benim için BİTMİŞTİR

evet atılmış bende de,korkarım yakında temiz kanallarıda atacaklar..

partner networkler bu saatten sonra benim için BİTMİŞTİR

Biteriz tek alternatif adsense kalır. Mn de bunu yaparsa çalışacak partner kalmaz. Diğerleri zaten almıyor..

İnşallah temiz kanallara dokunmazlar o kadar uğraştık quizden atılanları buraya soktuk birde bunlarda aynısını yaparsa bu işin tadı kalmaz harbiden..

Çevirecek varmı

all channels that doesn't have content will be mitigated
Client
non-content channels, what
music nations
the new rule
Darius - Music Nations Network Support
channels that does not have content, using stolen materials will be unlinked
Monetization will be banned
I mean deactivated

Rec ve mn şu anda partneri boşaltıyorlar 6-7 gün ne kazandık kazandık mantığı ile aldılar kanalları şimdi atma ve paraya konma zamanı... yazık cidden yazık

Ben daha temmuzda ödenmesi 4 haneye yakın parayı alamadım neredeyse ağustosda yapılan ödemeler yapılacak Bir dört haneye yakında temmuz ayı kazancı birikti tek telifli kanal umarım atılmaz Banka ödemelerinde onlar tarafından sorun olusmus dediklerine göre Bunlardan bu ay banka ödemesi alan varmı acaba ?

Discarded by the dealer I can learn how the channels
payments will be paid clear discards
we will pay unless YouTube declines it

Hocam atıldı mı para kazanması mı kapatıldı? ben destekle konuştuğumda kanal atmayacağız hiçbir şekilde dedi

Çevirecek varmı

all channels that doesn't have content will be mitigated
Client
non-content channels, what
music nations
the new rule
channels that does not have content, using stolen materials will be unlinked
Monetization will be banned
I mean deactivated

Kisaca ozgun olmayan hepsini aticaz demis

Discarded by the dealer I can learn how the channels
payments will be paid clear discards
we will pay unless YouTube declines it

Atılan kanallar net şekilde ödenecek yazmış sanırım.. Diğerlerinide youtube reddetmediği sürece ödücez yazmışlar.. Ben böyle anladım..

İnşallah temiz kanallarda sıkıntı çıkmaz ya..

Hocam atıldı mı para kazanması mı kapatıldı? ben destekle konuştuğumda kanal atmayacağız hiçbir şekilde dedi

Atıldı. Elinde telifli mn kanallar varsa kontrol edebilirsin..

Herkes buna zemin hazırladı bence ve son 1.5 haftada binlerce kanal bağladı millet alacağını aldılar şimdide temizliyorlar aralarından

1 eylul sonrası diyenleri anlamıyorum. Bu dakkadan sonra örneğin Quiz tekrar spam kanalı almaya başlasa bile sizce kapanan kanal ödemesini yapar mı?

Benim lafım " bugun 50 den fazla kanal yaptım ehehehe " diyenlere. Adam sanki çok iyi bir marifetmiş gibi yedigi haltıda anlatıyordu. Kaliteli çalışanlar bu işten kazanmaya devam edecek ama siz artık YT den bir kuruş kazanamayacaksınız!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri