mobil belası

• Kullanıcı drogba11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

drogba11

Yasaklanmış
ortalama her 6 izlenimde 4 ü mobil. yani her altı izenimden sadece 2 sinin parasını alabiliyorum. 6 tl alacakken 2 tl alıyorum yani. şu mobil belasına bi çözüm bulsa youtube .. çünkü az buz bir sorun değil birde reklam akapatma programları var oda ayrı konu.

Yanlış hatırlamıyorsam "Para kazandıran platformlar " diye bir seçenek vardı. Onu seçmeyi deneyin hocam

ORomnD.png

http://i.hizliresim.com/ORomnD.png

hımm, bu hem iyi hem kötü. adam mobilden videomu izleyip bana hit getirebilir ayrıca ordan bana üye olup daha sonra masaüstü pcden diğer bir videomu izleyebilir. karasız kaldım şu an. teşekür ederim ayrıca sağol kardeşim.

Koskoca Google/youtube bunu düşünemiyor mu yani reklam kazancı onlar için de kazanç. Mobilde reklam gösterimi yapılıp yapılmadığı konusunda herhangi bir bilgim yok fakat arkadaşın bu yazısından ben reklam gösteriminin olmadığı kanısına vardım. Bu varsayım üzerinden konuşursak nasıl Google/youtube böyle bir kazanç kaybını göze alır ve mobilde reklam gösterimi yapmaz. Bunun mantığı ne olabilir? Açıkçası ben olayı kavrayamadım.

nerde var hocam o? biraz açar mısın

Yanlış bilgi veriyorlar dinleme. Öyle yaptığınız zaman videonuz sadece reklam çıkabilecek alanlarda açılabiliyor, insanlar mobilden izleyemiyor videonuzu yani ve görüntülenmenize eksi olarak yansır, ekstra da ücret alamazsınız bir şey değişmez olan izlenime olur yani.

Yanlış bilgi veriyorlar dinleme. Öyle yaptığınız zaman videonuz sadece reklam çıkabilecek alanlarda açılabiliyor, insanlar mobilden izleyemiyor videonuzu yani ve görüntülenmenize eksi olarak yansır, ekstra da ücret alamazsınız bir şey değişmez olan izlenime olur yani.

haklısın ama onu belirttim zaten. şu youtube bu işi çözmeli biranevel.

emin misiniz hocam.
ben son zamanlarda hep HER YER olarak seçtim sendikasyonu..
değiştireyim mi ?

emin misiniz hocam.
ben son zamanlarda hep HER YER olarak seçtim sendikasyonu..
değiştireyim mi ?

Her yer olarak kalsın işte. Eğer her yeri seçersen mobilde falan her yerde videolarınız izlenir. Eğer sadece para kazandıran derseniz mobilden kimse izleyemez sizin videonuzu.

peki para KAZANDIRMAYAN platformlarda yayınlanacağı için çok sıkıntı olur mu ?

Hayır şöyle düşün. Diyelim ki 10 kişi var 5 kişi para kazandıran, 5 kişi kazandırmayan yerden girip izleyecek.

Eğer her yer dersen, izlenmen 10 olacak, para kazandıran kişi sayısı 5 olacak.

Eğer para kazandıran yerlerde yayınlansın dersen, izlenmen 5 olacak, para kazandıran kişi sayısı da 5 olacak.

Yani para kazandıranda değişen olmadığı için, her yeri seçmen çok daha mantıklı.

Hayır şöyle düşün. Diyelim ki 10 kişi var 5 kişi para kazandıran, 5 kişi kazandırmayan yerden girip izleyecek.

Eğer her yer dersen, izlenmen 10 olacak, para kazandıran kişi sayısı 5 olacak.

Eğer para kazandıran yerlerde yayınlansın dersen, izlenmen 5 olacak, para kazandıran kişi sayısı da 5 olacak.

Yani para kazandıranda değişen olmadığı için, her yeri seçmen çok daha mantıklı.

sağolasın hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri