Mobil de Youtube Uygulaması

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilyas

Kayıtlı Üye
son getirilecek mobil güncelleme den anladığım kadarıyla mobil ve tablet de daha sık reklam çıkması yoluna gidecek. acaba bu mobil browserler için mi geçer li yoksa android youtube uygulaması için mi onu sorguluyorum. eğer mobil browser da reklam çıkartacaksa kazançlar en az iki misli artar. şuan izlenimlerin yüzde 50 60 sı mobil ve tabletlerden geliyor. üç dört yıl sonra masa üstü pc ler sadece mühendislik ve mimarlık gibi uygulamalar da kullanılıp mobil ve tablet izlenim oranları yüzde 80 90 lara çıkacak.

Hatırlarsanız eskiden reklam gözükmezdi pek. Artık videodaki reklamları altta görebiliyorum.
Bu aslında işimize de gelebilir. adblock vs reklam engelleyiciler yok diye biliyorum uygulamalar üzerinde. Bir nebze de olsa artış sağlanabilir tabiki.

Hatırlarsanız eskiden reklam gözükmezdi pek. Artık videodaki reklamları altta görebiliyorum.
Bu aslında işimize de gelebilir. adblock vs reklam engelleyiciler yok diye biliyorum uygulamalar üzerinde. Bir nebze de olsa artış sağlanabilir tabiki.

Yakında onada gelir hocam.

mobil de daha sık reklam çıkacaksa çok güzel olur

geçen telefonda video ortası reklamlar çıktı bende

reklamları kolay kolay engellenemez diye düşünüyorum ben

Ben medceziri youtube uzeerinden izliyorum telefondan android uygulamadan video ortasi reklamlarda bazen reklam giriyor son 1 aydir

Xperia Z2 den gönderildi

android'in normal browserinden izlediğin de reklam çıkıyor mu ?

Ben medceziri youtube uzeerinden izliyorum telefondan android uygulamadan video ortasi reklamlarda bazen reklam giriyor son 1 aydir

Xperia Z2 den gönderildi

Android normal browser berbat. uygulama varken onu kullanmadim bilmiyorum dostum

Xperia Z2 den gönderildi

Xperia Z2 den gönderildi

Jpo1mQ.jpg

Medcezirin her yeri reklam zaten bundan sonra daha az reklam giricem :eek:

şaka bir tarafa ,izlenimlerimin neredeyse %80 i mobil kullanıcı ve bu iyi bi şey bizler için :)

ama o izleyiciler android'in youtube uygulamasından mı izliyor yoksa browserdan mı ? browser da reklam çıkmıyor bende.

Jpo1mQ.jpg

Medcezirin her yeri reklam zaten bundan sonra daha az reklam giricem :eek:

şaka bir tarafa ,izlenimlerimin neredeyse %80 i mobil kullanıcı ve bu iyi bi şey bizler için :)

ama o izleyiciler android'in youtube uygulamasından mı izliyor yoksa browserdan mı ? browser da reklam çıkmıyor bende.

android uygulamasından giriyorlar hele ki bunu tvye aktarıp izlediklerinde reklam gösterimi daha da artıyor(ben izlerken reklamları atlamıyorum bazen),tarayıcıdan girdiğimde bende de reklamlar çıkmıyor bunu daha da iyileştirecekler sanırım

nA8181.png

reklam politikasın da değişikliğe gideceğini söylüyorlar. sözleşme de mobil bahsi de geçiyor inşallah mobil browserlar da reklam çıkartma konusunda bir çalışma yapmışlardır.

android uygulamasından giriyorlar hele ki bunu tvye aktarıp izlediklerinde reklam gösterimi daha da artıyor(ben izlerken reklamları atlamıyorum bazen),tarayıcıdan girdiğimde bende de reklamlar çıkmıyor bunu daha da iyileştirecekler sanırım

nA8181.png

android telefonlar için adblock mevcut hocam, yanlız tüm reklam vs. şeyleri engelleyebilmesi için telefonların rootlu olması gerekiyor, telefonu rootlu olanllar, izleyici kitlesinin %0,01 lirinde kalıyor diyebilirim, onlarında anca %0,1 inde anca adblock vardır, genelleme yaparsak %0,00001 lik bir dilimde olduğunu hesaplayalım, yani etkilemez bir yerde.

reklam politikasın da değişikliğe gideceğini söylüyorlar. sözleşme de mobil bahsi de geçiyor inşallah mobil browserlar da reklam çıkartma konusunda bir çalışma yapmışlardır.

Şahsi görüşüm bunun için iyileştirmelere giderler,sonuçta onlar kazanacak,muhtemelen biraz daha zamana ihtiyaçları var yukarıdaki verilerde de görüldüğü gibi ios'u saymazsak diğer işletim sistemleri ölmek üzere ya da emekleme döneminde kalmış sistemler,eskiden blackberry,windows mobile,symbian kullanmış biri olarak söylüyorum bunlarda yt izlemek bir işkence kaldı ki reklam izletmek apayrı bir zulüm olur izleyiciye hayırlısı diyelim çalışmaya devam edelim :)

Yakında onada gelir hocam.

android telefonlar için adblock mevcut hocam, yanlız tüm reklam vs. şeyleri engelleyebilmesi için telefonların rootlu olması gerekiyor, telefonu rootlu olanllar, izleyici kitlesinin %0,01 lirinde kalıyor diyebilirim, onlarında anca %0,1 inde anca adblock vardır, genelleme yaparsak %0,00001 lik bir dilimde olduğunu hesaplayalım, yani etkilemez bir yerde.

Güzel bilgilendirme için teşekkürler :)

az önce denedim browser da reklam çıkmıyor. android youtube uygulamasın da reklam çıkıyor ancak androidler de uygulamadan ziyade browserdan giriş ve çıkışın daha yoğun olduğunu düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri