Mobil Programlama Öğrenmek İstiyorum

Selamlar,

Başlamanı önermem önce temel dilleri öğrenmeni tavsiye ederim yani örnek verirsek C#,VB.NET,C++,JAVA gibi dilleri öğrenmeni tavsiye ederim bu devirde Web coderi fazla Ama masaüstü programcılığı az yani demek istediğim şu bu temel dilleri öğrenmeden android programlama diline başlama ha bak başlamak istersen başla şunuda söyleyeyim androidde çok para var inanamayacağın kadar gerisi sana kalmış kitap hakkında birşey söyleyemeyeceğim ama araştırırsan iyi bir tutorial (öğretici) kitabı bulursun

Bende geçen başlıycaktım, sonra vazgeçtim, şuanda youtube gibi bir nimet varken, mobil programlamaya sıfırdan başlamak anlamsız
mobil programlama bir ömür boyu olucak, ama yutubun bir ömür boyu olup olmayacağı belirsiz,
ben yutub biterse başlıycam android programlamaya

Bende geçen başlıycaktım, sonra vazgeçtim, şuanda youtube gibi bir nimet varken, mobil programlamaya sıfırdan başlamak anlamsız
mobil programlama bir ömür boyu olucak, ama yutubun bir ömür boyu olup olmayacağı belirsiz,
ben yutub biterse başlıycam android programlamaya

yeni bir şeyleri öğrenip vasıfsız kalmamak lazım hocam yt bitince belki öğrenme yasımız gecer kafa almamaya baslar

Ben bir mobil uygulama geliştiricisiyim.Geliştiriciler açısından zor olarak görülen Windows Phone alanında uzmanım... Ancak bence zor değil :) Yani Microsoft'un WP ye verdiği destek çok fazla...Uygulama geliştirme derslerinden tut araçlarına kadar birçok alanda çok iyi...Tek sıkıntı hedef kitle düşük ancak Win 10 ile bu sorun da çözülecek gibi gözüküyor.Eğer mobil uygulama geliştirmeyi düşünürsen C# öğren ilk olarak ardından WP yi tavsiye ederim.Zaten Xamarin Studio (Microsoft 'un satın aldığı bir şirket) ile hem Android 'e hem IOS 'a C# kullanarak uygulama geliştirebiliyorsun.WP hem tasarım açısından hem de kod açısından daha kolay ondan başlamanı tavsiye ederim.Kitaba falan da ihtiyacın yok , Google amca sağolsun :)

android ve ios bilen biri uygulama reklamlarından iyi para kazanıyor hocam.programlamadaki temel kuraldır tek bir kaynağa sabit kalmayacaksın google'a arayıpta bulduğun her kaynağa bakarak başlayabilirsin :D
turkcell geleceği yazanlar'ı biraz araştır dostum istanbulda yaşıyorsan birebir etkileşime geçebilirsin onlarla

C#,VB.NET,C++,JAVA bilmiyorum, kodlamada bilmem, yazılım konusunda da fazla bilgim yok ama play storede 10 tane uygulamam var,günlük 2-4 tl getryor tek yaptığım açık kaynak kodlu uygulamaların eclipse üzerinden belirli yerlerini değiştirmek

Aynı kitabı ilk çıktığı zamanlar almıştım kitap gayet güzel her detayına kadar anlatıyor fakat o kitabı işe yarar bir şekilde kullanabilmek için en azından bi temelin biraz üstünde Java bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Bence Java kitabı alın öğrenin sonra android alın

herkese teşekkürler arkadaşlar şimdilik ytden eğitim videoları izleyeceğim az biraz temel oluşursa kendi eksiklerimide görmeye başlarım inşallah

C#,VB.NET,C++,JAVA bilmiyorum, kodlamada bilmem, yazılım konusunda da fazla bilgim yok ama play storede 10 tane uygulamam var,günlük 2-4 tl getryor tek yaptığım açık kaynak kodlu uygulamaların eclipse üzerinden belirli yerlerini değiştirmek

play storedekı ucretsız uygulamaların sahıplerıne bır getırısı oluyormu

Oda iyiymiş:D Peki hiç programlama bilmeden düzenlemeyi nasıl yapabiliyorsunuz?
Ben çok pislik gördüm ama android kadar pis bişey görmedim :D Üst versionda çalışan kod alt versionda çalışmaz falan. Ben de programlama bilmiyorum ama sırf android için 2-3 ay java argoritma ugraştım baktım olacak gibi değil bıraktım.

---------- Spam Engelliyici 23:10 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

herkese teşekkürler arkadaşlar şimdilik ytden eğitim videoları izleyeceğim az biraz temel oluşursa kendi eksiklerimide görmeye başlarım inşallah
https://www.udemy.com/u/mimaraslan/

https://www.udemy.com/android-programlama-icin-java-ve-xml/?dtcode=ewyt6p52L3kD

https://www.udemy.com/android-uygulama-gelistirme/?dtcode=cjHOUnc2L3kD

Mimar aslan iyidir.

java 'yı bilmem'de unity daha işlevsel bence, hem daha kolay ,daha üst düzey oyunlar/programalar yapmak için tavsiye edebilirim ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri