Mobilden Neler Yapılabilir ?

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ubus56

Kayıtlı Üye
arkadaşlar şuan bulunduğum yerde bilgisayar yok yaklasik 2 gundür mobilden kontrol sağliyorum 1 hafta kadar boyle gidicek simdi yaptiklarini anlatayim. Hergun 5 kanal açıp 100 er video atiyorum videolari botla atiyorum. gun sonunda eşleşen vs vs sorun yaratan videolari siliyorum. Sizden İstedigim Bu Konuda Bana Yardimci Olmaniz 1 hafta surecinde hangi yolu izlemeliyim? boyle devammi edeyim? Şimdiden Yorum Atan Herkeze Teşekkürler ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir hafta kafanı dinlendir kardeşim ben de köye gidecem yarın 10 gün yt ile alakamı kesecem :)

Ben mobilden yaptıklarımı yazdım!
Sen yapıp yapmamakta özgürsün...

Başlık (Mobilden Neler Yapılabilir ?)

Ben mobilden yaptıklarımı yazdım!
Sen yapıp yapmamakta özgürsün...

Başlık (Mobilden Neler Yapılabilir ?)

Konuyu acilan yerde youtube ve ben .

---------- Mesaj saat 17:56:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:55:13 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;127266' Alıntı:
Evet arkadaşlar başlıgı düzgün seçmezseniz böyle cevaplar alırsınız. :p

Basliga ne yazmami bekliyordun konu duzgun yere acildiktan sonra ? off topic bolumune acmadikya .

Konuyu acilan yerde youtube ve ben .

---------- Mesaj saat 17:56:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:55:13 civarında gönderildi. ----------

Basliga ne yazmami bekliyordun konu duzgun yere acildiktan sonra ? off topic bolumune acmadikya .

Vazgeçtim sen bunları indir pratik olur...

Drop the Box lite indir - Zeka Oyunu
Flood It indir - Zeka Oyunu
3D Block Master indir - Zeka Oyunu

Beyler bu ne siddet bu celal? Durduk yere uyeyle dalga gecmenizin ne anlami var? Arkadas attigi baslikta sacma bisey yazmamis.Burasi youtube ile alakali bir forum ve acildigi bolum de yine yt ile alakali.Bu sekilde manali seyler yazmaya ve uyenizi kucuk gormeye/dusurmeye hakkiniz yok sayin [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] .

Beyler bu ne siddet bu celal? Durduk yere uyeyle dalga gecmenizin ne anlami var? Arkadas attigi baslikta sacma bisey yazmamis.Burasi youtube ile alakali bir forum ve acildigi bolum de yine yt ile alakali.Bu sekilde manali seyler yazmaya ve uyenizi kucuk gormeye/dusurmeye hakkiniz yok sayin [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] .

Küçük görmek? Dalga geçmek?

Bunları yaptığımı nasıl düşündün?

Lütfen! Önyargılı olmayalım... Kimseyi küçük gördüğümüz felan yok...

Tamamen mizahen bir mesajdı ve şu an gereksiz uzadığı kanısındayım...

---------- Mesaj saat 18:06:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:04:44 civarında gönderildi. ----------

dostum eğlencene bak . eminim forumda sizin gibi insanlar yoktur .

Tekrar söylüyorum tamamen mizahen bir mesajdı uzatılacak birşey değil...

Bu arada gerçekten mobilden o attığım oyunları oynuyorum!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri