modem ip için yardım

bigboss01

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar bi süre görev icabı şehir dışında otelde kalıyorum ıp değiştiremiyorum otelde arayuzden denedim şifre istiyor kanallara giriş yapmak için ip değiştirmem lazım ne öneririsiniz desteğiniz lazım
20 gün buradayım yardım edin arkadaşlar :(
team dan baglanabilirisiniz

onlar istemedikçe değiştiremessin aynı ipden gir ne olcak ben öyle yapıyorum :D

bende sabit ip kullandıgım için baya araştırdım,farklı farklı programlar var ama hepsi kullanılmış ip veriyor.Tek çözüm telefona internet paketi almak

eyvallah hocam arayüz olayı hakında bilgisi olan varsa ekliyorum arkadaşlar yorumlarınz ,ç,n teşekkürler arkadşlar

Netcut diye bi program vardı hocam sizin bağlandıgınız modeme bağlı olan herkesi netten kopartıyo olması lazım . modem reset gerektiği zaman yapın onu görevli gider modemi kapatıp açar siz yerinizden bile kalkmazsınız :D

Bi iş merkezinde çalışırken kullanıyordum gayet işe yarıyordu hocam .

ama indirdiğin yere dikkat et genelde vürüs olabiliyor.

birde nasıl kullanıldıgını youtube tan falan izleyerek yapabilirsin . Win8 de kullanılmıyor diye biliyorum

Netcut diye bi program vardı hocam sizin bağlandıgınız modeme bağlı olan herkesi netten kopartıyo olması lazım . modem reset gerektiği zaman yapın onu görevli gider modemi kapatıp açar siz yerinizden bile kalkmazsınız :D

Bi iş merkezinde çalışırken kullanıyordum gayet işe yarıyordu hocam .

ama indirdiğin yere dikkat et genelde vürüs olabiliyor.

birde nasıl kullanıldıgını youtube tan falan izleyerek yapabilirsin . Win8 de kullanılmıyor diye biliyorum
en son aşamada deneyecem hocam :):)

otelin sahibiyle konus modemin şifresi lazım de reis :) olmassa yanıma gel :D

hocam evinizde herhangi birisi bulunyosa ona evinizdeki pc ye teamwiewer kurdurun :D evdeki pc bağlanın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri