Monero kazma yöntemi alıyorum (cloud ile)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReferXchange

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Cloud sistemi ile ( Monero ) ve mümkünse alt coinleri kazma yöntemi arıyorum.

En düşük fiyatı verenden alacağım.

ne oluyor lan bugün moneronun kurtuluşunun 1.yıldönümü mü ne çoştu ortalık :D

çok acele etme bence bu konuyla ilgili bugün 2 tane konu açılmış satış için, alanlar birşekilde bilgi vericektir yakın zamanda bu konuyla ilgili ücretsiz bilgiler dolaşmaya başlar forumda

daha demin açtım burada niye sorunki halil ? ama dashboard'ı bayabi karışık orası kesin

Samet hesap açtıktan sonra limit isteği felan atıyoruz ama ben 24 saat onayına takıldım şimdi birde bölgelerde limit felan gelirse günlük 50-60 dolar kazanırsın heralde tek hesaptan

Birisi bugün yarın gaza gelip tüm herşeyi döker ortaya.

Youtube yi hepimiz ögrendik artık. Farklı sistemlere yönelmeliyiz affiliate,bu kazma işi gibi daha önce konusu açıldı zahmetliydi o elektirik faturasıydı,ekran kartıydı,makineyi çalıştırma falan baya bir meşakkatliydi bize bunun gibi kolay anlaşılır sistemler lazım.

İnninal var usta sonra iş bankasında sürekli alabiliyn

---------- Spam Engelliyici 21:03 ---------- Önceki Mesaj 21:01 ----------

Bildiklerimi anlattım birde yabancı bir forumda 40 dolara bulduydum 1 hafta önce acaba aynı şeymi bilmiym referansları vardi

İşbanktan en fazla 40 Adet sanal kart alabilirsiniz. Sonrasinda izin vermiyor.

sanal kart bulman yeterli, işin püf noktası bu. ha bildiğimden değil, yapan kişileri biliyorum adamlar 1 yıldır azure vds açıyor 10 günde kapanana kadar monero kazıyor, yaparsınız.

yt için kullanılan vdslerde bu işte kullanılamaz mı acaba?

Konuyla ilgili tek açık konu benimki kalmış.
yöntemi bedava veren satıcı olursa konuyu kiralayabilirim :) (al sana farklı kazanç sistemi :) )

Samet hesap açtıktan sonra limit isteği felan atıyoruz ama ben 24 saat onayına takıldım şimdi birde bölgelerde limit felan gelirse günlük 50-60 dolar kazanırsın heralde tek hesaptan

nasıl kazanıyo 50-60 dolar hocam amazon aws den ? ben google vds den 8 işlemcili vds aldm 6 işlemcisi ile monero kazıyorum 4 günde sadece 0,3 dolar kazandı. 100 dolar kazanabilmek icin 1000 tane vds açmak gerekicek ki bu vds ler de sıklıkla kapanacagını düşünürsekk para kazanması oldukcaaa zor.

nasıl kazanıyo 50-60 dolar hocam amazon aws den ? ben google vds den 8 işlemcili vds aldm 6 işlemcisi ile monero kazıyorum 4 günde sadece 0,3 dolar kazandı. 100 dolar kazanabilmek icin 1000 tane vds açmak gerekicek ki bu vds ler de sıklıkla kapanacagını düşünürsekk para kazanması oldukcaaa zor.

yo hocam aws amazonda biz 32 gpu lu 30 tane açıyoruz o şekilde işlemcisi fazla olunca fazla kazanç sağlıyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri