Monster Tulpar T7 v3.1 vs T5 v4.1

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2 aydir bilgisayar alacagim bir türlu karar veremedim alicam dedik vazgectim alacagim dedim vazgectim ama bu sefer kesin aliyorum . Yukarda yazdigim bilgisayarlardan kullanan var mi ? Memnunmusunuz ? Ayrica monsterda bir aliminyum kasa var birde kalin kasa t7 t5 lerde hangisini onerirsiniz kisaca 970m li bir laptop dusunuyorum.

Askerden dönüşte bende alacam bu camavarlardan 1 tane
Takipteyim

Intel® Core™ i7-4710HQ ve Intel® Core™ i7-4720HQ işlemciler var ve aradaki fark oldukça az yani işlemci bir kriter olamaz ikisi arasında :)

Diğer özellikler disk, ekran kartı vs.. hemen hemen aynı sadece aradaki fark ;

MONSTER® TULPAR T5 V4.1 15.6" : 2.5 KG

MONSTER® TULPAR T7 V3.1 17.3" : 3.2 KG

abra kullanıyorum 17.3 olanı tavsiye ederim (ekran olarak)

Yok ya okul gecen sene bitti tecili bozdurdum mayısda gidiyom inş :D
Hıh işte tamda o tecili bozdurduğun tarihten itibaren şubeye gidip sülüs aldığın tarihe kadar gün hesabına göre para cezası çıkacak sana 3 yıl için 2 bin çıktı işte oradan hesapla :)

Hıh işte tamda o tecili bozdurduğun tarihten itibaren şubeye gidip sülüs aldığın tarihe kadar gün hesabına göre para cezası çıkacak sana 3 yıl için 2 bin çıktı işte oradan hesapla :)

La niye çıkıyo benim taa kasım 2016 ya kadar tecilim vardı zaten ben erkenden gidiyom üste para vermeleri lazım

Intel® Core™ i7-4710HQ ve Intel® Core™ i7-4720HQ işlemciler var ve aradaki fark oldukça az yani işlemci bir kriter olamaz ikisi arasında :)

Diğer özellikler disk, ekran kartı vs.. hemen hemen aynı sadece aradaki fark ;

MONSTER® TULPAR T5 V4.1 15.6" : 2.5 KG

MONSTER® TULPAR T7 V3.1 17.3" : 3.2 KG

Hocam ozelliklerde sikinti yok asil merak ettigim genel kasa durumu isinma dir fan sesidir ses kalitesidit onlari merak ediyorum

La niye çıkıyo benim taa kasım 2016 ya kadar tecilim vardı zaten ben erkenden gidiyom üste para vermeleri lazım

Tecili bozdurmuşsun bozdurmasan çıkmaz.Ama vergi dairesine gidip ödeyemem bu diyerek indirim istersen düşürüyorlar nerdeyse yarı yarıya.

Neden bu kadar para verip laptop alıyorsunuz ??

Hocam ozelliklerde sikinti yok asil merak ettigim genel kasa durumu isinma dir fan sesidir ses kalitesidit onlari merak ediyorum

Monster hakkında pek bilgim yok ancak gaming ve performans denince MSI ve Monster lider diyebilirim şu an

Bende MSI GS60 var çok memnunum istersen bir göz at. Ama ısınma her üst düzey laptopta olur.

Isınmayı minimum düzeye indirmek istiyosan kalın notebook tercih etmeniz yararınıza olur
burda da T7 T5'e göre daha iyi görünüyo

Monster hakkında pek bilgim yok ancak gaming ve performans denince MSI ve Monster lider diyebilirim şu an

Bende MSI GS60 var çok memnunum istersen bir göz at. Ama ısınma her üst düzey laptopta olur.

Kesinlikle takılıyorum 3 senedir kullanıyorum. masaüstünün hamballığını yapsaydımda almasaydım laptopu diyorum !!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri