Morali Bozuk Kardeşlerime

caner1992

Kayıtlı Üye
Selamun Aleykum Arkadaşlar Yaşadıgınız durumdan sizi kurtarmaya yönelik bir çalışmadır bu
Öncelikle Şuanki Durumunuz
https://www.youtube.com/watch?v=7LYY8C-LcqE

Yapılacaklar
Elinizdeki para durumuna göre pini girilmiş adsense temin edin
yoksa yeni açın
Tozlanmış adsenselerimize çalışma zamanı gibi duruyor ailemizdekilerin isimlerinde açıp telefonları ile dogrulayın takip baglama işleri için türkiye vds alabilirsiniz en uygun paketli olanlardan

-Eski atılmış kanallarımız napacagız biliyorum zarar büyük atılmayanlar Quizde durmaya devam etsin atılmış olanların izinlerini silin
100 kanalı olan
Rec studios Mn ve Vpsye baglayın
Adsenselerinizde kapanan kanalları üşenmeyip ring ring girip silin tutmayın

Yas tutmanın manası kalmadı artık +Dailymation Partner hesabına üye olup ordanda üşenmeden hergün azda olsa video atın süpriz ödeme almış olursunuz zamanla
Kanallarınızda video ortası İçin firefox i macros kullanın forumda konullar mevcut malum atılanları yeni partner sokarken
Forumda az takılıyoruz malum Alex :) 2 ay ban attırmış sebebi budur büyük ihtimal kendinizi toparlayın sorularınızı konu altından yazın fırsat buldukça yardımcı olayım

O değilde yazık ya.O kişileri oraya cıkarana da yazık o kişilere de yazık.Kameraların önünde öyle yapan adama da yazık,bu görüntüleri TV'de yayınlayan adama da yazık.
Dedikleri gibi,
Ülkeye format şart.

NOT:Lafım size değil hocam yanlış anlamayın.

elimizde hiç bi yere baglayamadığımız ünlemli kanalları ne yapalım :) çoğu maalesef öyle benim.

elimizde hiç bi yere baglayamadığımız ünlemli kanalları ne yapalım :) çoğu maalesef öyle benim.

Aboneleri yüksekse yeni render almış video deneyin para kazanması yanarsa degerlendirin abonenin etkisi olur toparlar

şayet abonesi az ve izlenmesi yüksekse düşünmeden partner deneyin

vps
rec
mn
diye gidiyor şuan forum geneli başka buluncak gibi gözükmüyor bulanda söylemez gibi paylaşımcılık öleli çok oldu forumda gerçi :)

11888101_10206528063772733_1911765063847480356_n.jpg

Resmi görünce direk Quiz çalışanlar geldi aklıma

Ben adsense calismiyordum varsa yoksa quizdi bu ay en iyi ödememiz alcaktim herkese bu kazanca göre sözler vermiştim şimdi kirami odeyemiyorum anliyacagin bartın önümüzdeki ay mutlak bi getiri lazaim elimde 30 a yakın yeni günlük 500-2000 arası izlenimli kanal var bide guizden atılan kanallar var adsensem in bu ay para kazanması gitti icindeki kanalları sildim yeni adsense başvurum yaptım ancak teli yine kendi adsemsemi verdim bu sorun olur mu bana bundan sonraki ayın 25 kadar para getirecek bi yol haritası çiz hocam kanalları adsenseye baglasam para kazanması yine gider mi diğer partnerleri 45 gün sonra ödeme yapıyor galiba bide quuzden atılan kanallar ne yapi cam başka partnerleri zaten 3 gün inceleme alıyorlar davetiye için

Ben adsense calismiyordum varsa yoksa quizdi bu ay en iyi ödememiz alcaktim herkese bu kazanca göre sözler vermiştim şimdi kirami odeyemiyorum anliyacagin bartın önümüzdeki ay mutlak bi getiri lazaim elimde 30 a yakın yeni günlük 500-2000 arası izlenimli kanal var bide guizden atılan kanallar var adsensem in bu ay para kazanması gitti icindeki kanalları sildim yeni adsense başvurum yaptım ancak teli yine kendi adsemsemi verdim bu sorun olur mu bana bundan sonraki ayın 25 kadar para getirecek bi yol haritası çiz hocam kanalları adsenseye baglasam para kazanması yine gider mi diğer partnerleri 45 gün sonra ödeme yapıyor galiba bide quuzden atılan kanallar ne yapi cam başka partnerleri zaten 3 gün inceleme alıyorlar davetiye için

hocam ay sonuna geldik en iyi ihtimal bugun başlasan 9 günde kazandıgını diger ayın 22 sinde adsenseden alırsın her halukarda boşa gitmesin başlamanı tavsiye ederim size tavsiyem yeni bir sayfa açın adsense sayınızı artırın
aynı teli keşke yazmasaydın farklı numara olsa daha iyidi risk şahsen ileride sorun olurmu dersen numara olayı önceden yoktu koymalarının bir sebebide bu Quizden atılanları adsense baglamana degmez partnerlere dagıt kanallarını
en iyi kısa yoldan para getirmen adsensenin 9 günlük kazancı hocam yani epey zor işin

hocam ay sonuna geldik en iyi ihtimal bugun başlasan 9 günde kazandıgını diger ayın 22 sinde adsenseden alırsın her halukarda boşa gitmesin başlamanı tavsiye ederim size tavsiyem yeni bir sayfa açın adsense sayınızı artırın
aynı teli keşke yazmasaydın farklı numara olsa daha iyidi risk şahsen ileride sorun olurmu dersen numara olayı önceden yoktu koymalarının bir sebebide bu Quizden atılanları adsense baglamana degmez partnerlere dagıt kanallarını
en iyi kısa yoldan para getirmen adsensenin 9 günlük kazancı hocam yani epey zor işin
para kazanmasi giden adsensenin tüm kanallarinini dilden dahi yeni bağladığını kanalların da para kazanmasinda gidiyormuş yanlış bilgi mi elimde temiz adsense yok

para kazanmasi giden adsensenin tüm kanallarinini dilden dahi yeni bağladığını kanalların da para kazanmasinda gidiyormuş yanlış bilgi mi elimde temiz adsense yok

1 adsensem para kazanması gitmiş zaman ayıramadım henüz ona 2 adsem saglam suan onlara kanal yapıyorum

şahsen şunları denicem tümkanalları silicem

adsensemi farklı bir gmaile taşımaya calısacagım daha sonra yetkileri geçirince o adsensemin eski mailini komple silicem

o kanalları kullanmıcam eskileri yeni 0 dan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri