Motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz?

hasanefe95

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu işle ilgili motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz? Hadi ben 10-15 kanal çalışıyorum yarısından fazlası birden gidince motivasyonum düşüyor, bu işi yapmak istemiyorum, forumda belki 100 katı kanal ile çalışanlar var. Devam eden, durmadan ilerleyen arkadaşlar nasıl motive ediyorsunuz kendinizi?

usta aile yanında calısıyorsan moralin 0 olabiliyor bi anda tam kanal yapıyosun iş yaptırıyorlar . en iyisi kendi ferah bir ortama kapat orda calıs o zaman tek olursun ve daha verimli olur.

Aga bi hayalin varsa gerisi gelir benim mesela yok.

unutma , bi daha bu günler geri gelmez kıymetini bil. görüyorsunuz hocam yarın ne olacagı belli değil. devam edin sadece

valla evde ekmek bekleyen hanım ve 2 çocuk var.sıkıyorsa çalışma diyorum kendi kendime...

Kendine hedef koy öyle çalış ne bileyim . 3 ay içinde LG G4 alcam de mesela . Yada önümüzdeki haziran ayında araba alcam de vs vs. Hedef sana kalmış..

hocam oyle oluncada cok sabırsız oluyorlar
benim işim gucum yok oyle zevk için yapıyorum iyide ekmek yiyoruz zevk için yapsınlar gerisi geliyor zaten

Yok motive olmam lazım diyenlere dedim ben hocam :) Günlük 20 liraya eşşek gibi çalışınca insan ister istemez bu yt işine 4 kolla sarılır :)

asla pes etme 1-2-3
yenilmez 1-2-3
iron man 1-2-3
transformers 1-2-3
son hava bükücü 1-2-3
kurtlar vadisi tüm bölümler.
bu serileri izle motivasyon tavan yapıyor :D

Para bitince para verecek kişide olmayınca mecbur motive oluyorsun :D

Yaptığım işi ailemde biliyor rahatsızlık konusunda sıkıntı çekmiyorum hiç rahatsız etmiyorlar ama bazen çok bunalıyorum kardeşime para zoruyla yanımda oturtup sohbet ettirtiyorum :D

bu aralar en çok ihtiyacım alan şey motivasyon sınavlar olduğu için bir haftadır doğru düzgün bakamıyorum kanallar da bir bir patlıyor artık sıkıldım gerçekten video atasım gelmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri