Arkadaşlar önceki akşam Bayrampaşa Şehir Parkı (Ada Park) önünde seyir halindeyken, bir otomobil sürücüsü drift yaparak aniden önüme kırdı ve motoruma çarparak motordan savrulmama sebep oldu. Ekipmanlarım sayesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlattım. Biraz yürümekte zorlanıyorum o kadar. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçıp gitti fakat yanıma kırdığında eşkalini gördüm. Acilden adli rapor alıp karakola bildirimde bulundum fakat düşmenin etkisiyle aracın plakasını alma imkanım olmadı. Polisin söylediğine göre mobese kamerası olsa bile plakaları görüntüleyemiyormuş. Kısacası bizim bulmamız imkansız dediler. Şahsın bulunması için ölmemiz gerekiyor sanırım.
Olay yerinden geçen otomobillerden şahit olanlar var taksiciler vs. Benden sonra devam edip belki plakasını almışlardır ama onlara da ulaşamıyorum. Çevrede yaşayıp olayı gören, bilen, dedikodusunu yapan olursa aklınızda bulunsun bildirirseniz sevinirim.
Not: Kamera takmak şart..!
Olay yerinden geçen otomobillerden şahit olanlar var taksiciler vs. Benden sonra devam edip belki plakasını almışlardır ama onlara da ulaşamıyorum. Çevrede yaşayıp olayı gören, bilen, dedikodusunu yapan olursa aklınızda bulunsun bildirirseniz sevinirim.
Not: Kamera takmak şart..!