Mouse'm Öğretmen-Gameplay Özgün Kanalım

• Kullanıcı Tri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Tri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben öğretmenim. Meslekten vakit bulabilirsem genelde bilgisayar oyunlarıyla vakit geçiriyorum. Bu işte iyiyim. :) Oynarken kayıt etme fikri bu sıralar çok moda. Aslında modası geçmeye bile başladı çünkü hergün 100lercesi açılıyor. Ama yapabileceğim işi yaptım ve kanalımı açtım.

Dipnot: Sakın öğretmen ne anlar oyundan felan ziyaret etmeden konuyu kapamayın. Facecam, kaliteli mikrofon, iyi bir bilgisayar, oyuncu mouse ve takip edilen oyun kanallarında bulunan bütün ekipmanlar var ve profesyonel bir iş yapmaya çalışıyorum. Umarım desteklerinizi benden esirgemezsiniz.

Saygılar... Sevgiler...

Bi kaç videomun linki aşağıdadır. Umarım izlersiniz. Her şeyiyle profesyonel bir kanalın peşindeyim klasik gameplay kanallarıyla karıştırmayın lütfen.

https://www.youtube.com/watch?v=0unu16bQrFU
https://www.youtube.com/watch?v=gazD_tnqivA
https://www.youtube.com/watch?v=UrGwQnv2i-Y

Kanal linkim aşağıda tıklar abone olursanız mutlu olurum. Kendinize iyi bakın esen kalın...

https://www.youtube.com/channel/UCo9j-QAncZLs5IISDuNVNdQ

Son düzenleme:
Emek verilmişse bi işe baldan tatlıdır.. Başarılar hocam.. sadece kendi görüntünüzü biraz daha dar alana koyun ornegin vesikalık resimden biraz geniş tüm odayı gorduk nerdeyse hem bu sekilde daha samimi olur bence

Başarılar ilk olarak ama oyun kanalında okul toplantı davetiye videosu niye var onu anlamadım ?

özele aldım evet biraz garip durdu ama ufak bi aksiklik

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------

Emek verilmişse bi işe baldan tatlıdır.. Başarılar hocam.. sadece kendi görüntünüzü biraz daha dar alana koyun ornegin vesikalık resimden biraz geniş tüm odayı gorduk nerdeyse hem bu sekilde daha samimi olur bence

tamamdır hocam hemen uyguluyorum

Mikrafon marka model ogrenebilirmiyim hocam :)

behringer c1-u hocam giriş seviye mikrofon olarak aldım ama performansı harbiden iyi 400-500 fln satıyorlar ben bi açık arttırmada 150 liraya kapatmıştım açıkçası alma konusunda arada kaldım ama sonra burak oyundanın kanalında video izlerken önerdiğini gördüm pişmanlığım geçti sonra performansı çok iyi beğeniyorum. ses kartına ihtiyaç duymuyor tak usb yi çalıştır.

önerilerinizle kanalı tekrardan adam ettim umarım tekrar ziyaret edersiniz eleştirilerinizi bekliyorum lütfen eksik yanlarımı belirtin

kanal kapak fotoğrafı yaptırılabilir ilk gözüme çarpan eksik.

kanal kapak fotoğrafı yaptırılabilir ilk gözüme çarpan eksik.

önerebileceğiniz birisi var mı 1-2 kişiye yaptırdım ama beceremediler bunu da ben yaptım elimden gelen bu gerçi 5 dk uğraştım ama daha iyisi olabilir kimi önerirsiniz?

önerebileceğim kimse yok bu konuda herhangi biriyle çalışmadım.
bunu nereden yaptınız bilmiyorum ama panzoid.com'dan daha basit daha güzel şeyler yapabilirsiniz.

behringer c1-u hocam giriş seviye mikrofon olarak aldım ama performansı harbiden iyi 400-500 fln satıyorlar ben bi açık arttırmada 150 liraya kapatmıştım açıkçası alma konusunda arada kaldım ama sonra burak oyundanın kanalında video izlerken önerdiğini gördüm pişmanlığım geçti sonra performansı çok iyi beğeniyorum. ses kartına ihtiyaç duymuyor tak usb yi çalıştır.
hocam usbden takıp nasıl çalışıyor onu anlamadım ben condenser mikrofon phantom ile çalışıyor bunlar usb ses kartınız mı var ? varsa markası nedir :D

Cesaret edip kamera karşısına geçmek çok önemli.
Kanal tutar tutmaz bilmem ama medeni cesaretinizden dolayı tebrik ederim.
Not:Facecam çok yer kaplıyor küçültüp daire şeklinde çerçeve yaparsanız daha düzenli olucaktır iyi çalışmalar...

Merhaba hocam öncelikle diyen varsa da boşverin siz kanalınızı elinizden geldiğince devam ettirmeye çalışın.. Bence gayet güzel gidiyorsunuz şimdilik.. Ancak kanalınız logosunu değiştirmenizi şiddetle tavisye ederim en azından erkek bir karakter koyun oraya :D :D Daha sonrada küçük resimlerinize kanal kapak tasarımınıza bir el atmanızı fayda var..

Başarılar Dilerim..

güzel hocam :D ama gta 5 oynamayın tavsiye güncel oyunlara falan bakın online olarak rust falan oynuyabilirsiniz

Geçici olarak template indirip photoshoptan düzenleyebilirsin abi .

Geçici olarak template indirip photoshoptan düzenleyebilirsin abi .

işte ps bilgim sıfır program da yok üstelik yapsam da gene amatör olacak ben istiyorum ki profesyonel bir şey olsun

Son düzenleme:
Panzoid.com'u denediniz mi hocam?
Biraz kurcalasanız güzel birşeyler çıkarabilirsiniz.
Örnek yaptım sizin için bir tane;
bYaYPm.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri