- Web sitesi
- t.me
Merhaba abilerim ve kardeşlerim. Şarkıcı arkadaşım için youtube kanalı açtık, arkadaşımında çoğu şarkısı düet. Şimdi benim arkadaşımın kanalına kendi şarkıları ve arkadaşıyla olan düetlerinide yüklüyoruk ve ne hikmetse "Move Music Distribution" "Rira Records" tarafından arkadaşımın arkadaşının tüm şarkılarının ses asetleri açılmış. Arkadaşımla konuştum haberi yok bu durumdan, arkadaşımın arkadaşıylada konuştum (hansi ki onun seslerini youtube lisanslamışlar) onunda haberi yok. Bu durum can sıkıcı oldu. Bunları nasıl şikayet ede biliriz ?
Sitelerindede (www.movemusic.io) mail adreslerini bulamadım ki, kendileri ile bu konuyu çözelim. Sizden ricamız anlayan arkadaşlar bi yol göstersinler. Bu olayı çözelim lütfen.
Not: Arkadaşımın kanalındakı düetlerin hepsine teker teker itiraz ediyorum. Bazılarındakı hak taleplerini kaldırdılar, diğerlerini bekliyorum. Ama her defasında itiraz edilmemesi lazım. Seslerinini youtube lisanslayan arkadaşda bu işden muzdarip ve bir an önce bu sorunun aradan kalkmasını istiyor.
Sitelerindede (www.movemusic.io) mail adreslerini bulamadım ki, kendileri ile bu konuyu çözelim. Sizden ricamız anlayan arkadaşlar bi yol göstersinler. Bu olayı çözelim lütfen.
Not: Arkadaşımın kanalındakı düetlerin hepsine teker teker itiraz ediyorum. Bazılarındakı hak taleplerini kaldırdılar, diğerlerini bekliyorum. Ama her defasında itiraz edilmemesi lazım. Seslerinini youtube lisanslayan arkadaşda bu işden muzdarip ve bir an önce bu sorunun aradan kalkmasını istiyor.