Mozaik Etkisini Biraz Yitirdi Mi?

• Kullanıcı Muslera07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
mozaik kullanmamaya çalışıyorum.görüntüyü bozupta para kazanmayı açınca görüntü kalitesi kötü diye gerilerden index alıyor.ayrıca küçük resim görüntüsü de 24 saatten önce düzelmiyor.tam anlamıyla kanal hazır olduğunda çoktan çöpe dönmüş oluyor.uğraş dur sonra index alacak da videolar farkedilecek de izleyenler reklamlara tıklayacak diye...

Şöyle bir sorun var.
Misal kanala bir video attın yanlışlıkla $ yaktın ! oldu.
O kanalda mozaik bile yapsan diğer videolar ! olabiliyor.

Geçende başıma geldi 1 günlük emek çöpe gitti.

Kanaldaki hiçbir videoyı $ yakmadan tümünü editleyip orjinalleri silmen lazım.
Sonra kopyaları $ yakınca $ olacaktır.

mozaik kullanmamaya çalışıyorum.görüntüyü bozupta para kazanmayı açınca görüntü kalitesi kötü diye gerilerden index alıyor.ayrıca küçük resim görüntüsü de 24 saatten önce düzelmiyor.tam anlamıyla kanal hazır olduğunda çoktan çöpe dönmüş oluyor.uğraş dur sonra index alacak da videolar farkedilecek de izleyenler reklamlara tıklayacak diye...

Bu galiba çok doğru. 500 araştırmalı güncel video yaptım. Kanalın izlenmesi 500 hitde kaldı. Video başı 1 hit ki ben bu kadar videoda muhakkak bir yüzbin çakardım. :)

Benim kanalda bitmiş durumda. Yakamıyorum $ ı. Sanırım mozaik te bitti. Umarım öyle olmamıştır. :(

Malesef mozaiktede ! oluyor videolar.
Yavaş yavaş bununda farkına vardı Yt vede mozaikte sorunlar yaşanacak belliki.
50 video atıp hepsini mozaikledim orjinalleri sildikten sonra $ yaktım.
17 video ! oldu.

hocam aynenn. yavas yavas $ yakma yuzdesi azalıyor. ama yt to yt ler için oyle. youtube da hiç olmayan bı videoyu atınca cogu zman mozaiğe bile gerek kalmıyor.

hocam aynenn. yavas yavas $ yakma yuzdesi azalıyor. ama yt to yt ler için oyle. youtube da hiç olmayan bı videoyu atınca cogu zman mozaiğe bile gerek kalmıyor.

aynen katılıyorum, kendim editleyip attığım film vs. gibi uzun videolar bile ünleme takılımayabiliyor ama yt den aldığım videolar artık direk ünleme düşmeye başladı.

Malesef mozaiktede ! oluyor videolar.
Yavaş yavaş bununda farkına vardı Yt vede mozaikte sorunlar yaşanacak belliki.
50 video atıp hepsini mozaikledim orjinalleri sildikten sonra $ yaktım.
17 video ! oldu.
Videolar kaç dklıktı hocam bende bu işleniyor süresinden dolayı mozaik işini yapma bile yapmıyorum artık 3dklık videoda 1 saat bekletti beni :)

bu mozaik işi de sonsuza kadar sürecek değil elbet yakındır sonunun gelmesi.

Yeni bir youtube kanali actiginizda, kanalin para kazanmasini dahi acmadan ne kadar video yukleyebiliyorsaniz yukleyin. Daha sonra kanalin para kazanmasini acin, ardindan da videolarin para kazanmasini toplu halde acmayi deneyin.

Eger videolarin yarisindan azi unleme dusmusse, onlari silip saglamlarla devam edin, aksi halde hicbirini silmeyin ve partnere basvurun. Benim tavsiyem budur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri