Mozilla'da Kanal Oluşturamama Problemi Yaşayan Var mı?

• Kullanıcı Gmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Gmail

Kayıtlı Üye
Kanal oluştur dediğim zaman bu hatayla karşılaşıyorum. Başka yaşayan var mı?
Yazdığım makrolarda sıkıntı çıkıyor.

VHTadi6.png

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] Chrome'da sıkıntı yaşamıyorum hocam. Google+ ile ilgili olsa Chrome'da da sıkıntı olurdu.

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] Chrome'da sıkıntı yaşamıyorum hocam. Google+ ile ilgili olsa Chrome'da da sıkıntı olurdu.

o konuda birşey diyemem ama bende bu hatayı aldığım zaman google profili oluşturup devam ediyordum. şuan için çözüm bu dediğimi yaparsan kanalı sorunsuz açarsın. birde eğer chrome"de sorun yaşamıyorsanız neden mozilla kullanıyorsunuzki :o

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] aynen öyle bak yeni aklıma geldi. Mozilla için geçmişi saklamayı işaretlemiştim. Düzenleyeyim. Teşekkürler. :)

---------- Spam Engelliyici 02:50 ---------- Önceki Mesaj 02:50 ----------

@mavera Chrome'daki iMacros çok sıkıntılı ya da ben beceremedim. Mozilla candır. :D

---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:50 ----------

[/COLOR [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] düzelmedi hocam.

[MENTION=36529]Gmail[/MENTION] İE öneririm hiç sorun çıkarmadan onaya takılmadan açıyorum :)

[MENTION=11183]xtekin34[/MENTION] hocam sorun kanal açmak değil kanalı oluşturmak :D

Aynı sorun sabah bende de oldu tarayıcıyı kaldırıp tekrar yükledim düzeldi

2 defa kaldırıp indirdim düzelmedi yine. Gıcık oldu galiba her şeyi imacros'a hallettirdik diye :rolleyes:

Son düzenleme:
gmaille giris yaptiktan sonra , direk video yukleye tiklarsan kanal olusturmadan bu bos ekran cikiyor , sag ust tarafta kanalima tiklamayi dene , o zaman sorun olmuyor.

3.8.5 de yapıyor, sorun şöyle düzeliyor yani ben böyle aştım

gizlilikte geçmiş için özel ayar kullanılsın da

''asla '' işaretliyse her zaman yapın.

1-2 kere yenile yap sayfayı düzeliyor. Ama yazılar gelince hemen tamama tıkla.

kanal resmi eklemeyi denermisinz? bendede aynı hatayı veriyordu birde kanal resmi eklenmiyoru.

Mozillanın gizlilik ayarlarından kaynaklanıyor büyük ihtimal

ben bu sorunu dns değişerek çözdüm sizde de işe yarayacaktır büyük ihtimalle

.host dosyanızda bir oynama var sankiiii :) PC'deki Google Url'lerinimi engellediniz acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri