Mozy Network Youtube MCN Araştırmalara Devam:)

batuhannoyan

Kayıtlı Üye
Evet birkaç tane bulduk sanırım MCN spama izin verir mi vermez mi bilinmez ama biz konusunu açalım zamanla çözülür herşey... Bulduklarıma tek tek açmayı düşünüyorum hiç olmazsa kendi konusu altında paylaşılır bilgiler ve forumu aramak zorunda kalmayız..

Youtube MCN olduklarını belirtmişler yine de denemek gerek.. Buyrun linki.. Forumdaki arkadaşlar SCRsini cıkarır artık :)

Mozy Network Youtube MCN

Mozy Network MCN(Apart of MCNFreedom (Any.TV Limited) is a YouTube MCN (Multi-Channel Network) that allows channels and networks alike to produce videos under its' name. Applying to us gives you access to tricks and techniques to creating better content, tools that we created that can help you garner more views, likes, subscribers and watch time and be able to reach out to more people. All you have to do is sign-up, wait and voila! Just make videos and start earning and start growing!

Eyvaaah linke tıkladım hoparlör son ses açık kalmış karı bağırmaya başladı içerde babam yatıyo kardeş naptın yav :D

Ocak kazançlarını mart ayı sonunda ödüyorlarmış, uzak durun.

Başlığı partner ya da hub olarak değiştirelim o zaman :) yada freedomun çakması yazalım. Başlığı değiştiremedim bi zahmet halledin hocam milleti heyecanlandırmayalım.

bakmıştım ben buna 2 gün önce , aweyi hatılatmıştı bana nedense :D

Freedom'ın çok iyi şöhreti varmış gibi freedom'ın parçası yazmışlar ya özgüvenlerine hayran kaldım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri