Msi & Asus hangisi?

Üstüne biraz daha koyma imkanın var ise monster ürünlerine bakmanı tavsiye ederim. Çok daha iyi performans alırsın

Bütçenizi biraz daha zorlama şansınız varsa MSI'ın 17inç i7 işlemcili bilgisayarlarına bakmanızı öneririm.

Üstüne biraz daha koyma imkanın var ise monster ürünlerine bakmanı tavsiye ederim. Çok daha iyi performans alırsın

3kya kadar çıkabilrim aslında monsteride araştırıyım

monster alabilirsin 2 ay önce aldım

hangi modelini aldınız:?

Bütçenizi biraz daha zorlama şansınız varsa MSI'ın 17inç i7 işlemcili bilgisayarlarına bakmanızı öneririm.

max 3k verebilirm hocam msi nin en uygunu şuan bu buldugum diger modellinin fiyatı çok uçuk

asustan kesinlikle uzak dur gözlerini bile kaçır allah korusun zarar verir :)

Hem metal kasa hem i7 hem de 4 k monitör tartışmasız asus.

bende daha çok asus severim ama özellikle oyun oynama agırlıklı alınıyorsa laptop,msi kesinlikle digerlerinden önde hocam.

3 laptobum var 3 de asus gram pişman değilim yine alacak olsam yine asus alırım

hem asus hemde msi kullanan birisi olarak diyebilirimki msi daha ağır basıyor.

Msi oyun ağırlıklı çalıştığı için performans açısından msi derim. SSD ve 16 lık ram takviyesi yaparsan tadından yenmez :)

Teşekürler arkadaşlar

Monster aklıma çeler gibi oldu ama 3k'lık modeli stokta yokmuş o yüzden bu 2sinin arasından msi'yi alcam

asusun tek +sı işlemcisi, diger özellikler bakımından msi iyi

Ben de bu 2 bilgisayar arasında kalmıştım msi aldım. Tek sıkıntısı kasası parmak izi bırakıyor

Hocam bu modeller için değilde genel olarak soruyorsaniz Asus bende 2013 yılında almıştım Asusu günlük ortalama 18 saat çalışıyor canavar gibi.

Asus anakart üretiminde en iyi firma diye biliyorum, yıllardır da asus kullanırım hiç pişman etmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dış görünüşü çok önemli değil benim için hocam :D performasından memnunmusunuz

Alalı 1 ay falan oldu hiç ısınma sorunu yaşamadım. Hız olarak ne yaparsam yapayım bi ağırlaşma olmadı. Dediğim gibi tek sorunu kasası parmak izi bırakıyo :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri