Msi GT70 2PC Dominator Alıyorum Fikirleriniz?

bayburt16

Kayıtlı Üye
bu laptop ı almayı düşünüyorum bilgi sahibi olan arkadaşlarada danışmak isterim fikirleriniz nedir? Neler eksik neler fazla?

galiba adaptör filan eksik tamda bilmiyorum adaptörü yanında vermek zorundamılar yoksa kafalarına göremi veriyorlar? siteden alınca

KISA BİLGİ

Intel® Core™ i7-4800MQ (2,7GHz) turbo ile (3.7GHz)

NVIDIA® GeForce® GTX 870M 3Go GDDR5 avec NVIDIA Optimus

8 Go (1x 8 Go) DDR3L 1600 MHz (4 emplacements dont 3 disponibles) 3 tane boş yer var 32GB kadar yükseltilebilir

1To 7200 tpm
(Carte Super Raid2 fourni : 3 emplacements mSata) ssd yerine Süper Raid 2 1500 MB Hıza ulaşabiliyor

alacağım site

MSI GT70 2PC-1216XFR Dominator ordinateur portable - GrosBill.com

MSİ
MSI Global GT70 2PC Dominator

siteye girmekten üşenen arkadaşlar için
Fiyat 1250 Euro yani 3.600 Tl
8bc9b1ee6becb065fbc13aa7b1e56a7e.png

3f72b79e1ec87d159e87434b28edbfd5.png

5ebe484afe2bc876c5336c774794e50a.png

Adaptörü olmadığını nereden çıkarttın. Adaptör olmadan nasıl pc'yi açacaksın :) Adaptör zorunlu bir malzemedir bana göre. Adaptörü vardır. Bak önceden de dediğim gibi. 4800mq işlemciye sahip ve gtx 870m ekran kartlı 17.3 inch bir msi bu fiyata çok iyidir. Hatta bundan daha iyi bir f/p ürünü bulmak zordur. Bence al bunu bir de windows 8 alırsın işletim sistemi olarak. Çok iyi olur. Bakalım ne öneri gelecek sana.
Edit: 128 gb bir ssd de almak lazım. SSD şart :)

Adaptörü olmadığını nereden çıkarttın. Adaptör olmadan nasıl pc'yi açacaksın :) Adaptör zorunlu bir malzemedir bana göre. Adaptörü vardır. Bak önceden de dediğim gibi. 4800mq işlemciye sahip ve gtx 870m ekran kartlı 17.3 inch bir msi bu fiyata çok iyidir. Hatta bundan daha iyi bir f/p ürünü bulmak zordur. Bence al bunu bir de windows 8 alırsın işletim sistemi olarak. Çok iyi olur. Bakalım ne öneri gelecek sana.
Edit: 128 gb bir ssd de almak lazım. SSD şart :)

şurdan çıkardım laptopı alıcam en aşağı iniyom bana adaptör ile çanta satmaya çalışıyor :D

ssd ye gelirsekde Süper Raid 2 ssdden iyi oldugunu düşünüyorum :D

şu resimde herşey açık aslında :D
gt70_2pe_dp_21.png

şurdan çıkardım laptopı alıcam en aşağı iniyom bana adaptör ile çanta satmaya çalışıyor :D

ssd ye gelirsekde Süper Raid 2 ssdden iyi oldugunu düşünüyorum :D

şu resimde herşey açık aslında :D
gt70_2pe_dp_21.png

Yok adaptör gelir. Olmazsa orada canlı chat var bir soru ver. Ama zorunlu yani gelmek zorunda. Nasıl açalım pc'yi yoksa ?

Ayrıca o super raid2 1500 hız sağlamaz sana. O ssd'nin maksimum ne kadar hızı destekleyeceğini yazıyor. Yani sana direk o hızı vermiyor. 3 tane SSD alacaksın onların üçünüde raid destekli yapacaksın işte tanesi 500mb/s'den 3 tanesi 1500 yapacak ve super raid olacak. Toplamda 1500mb/s o zaman destekleyecek.
SSD o yüzden şart dedim. Yoksa SSD olmadan super raid'i kullanamayacaksın. Normal 1 tb 7200rpm'li standart bir hdd kullanmış olacaksın.
Ha güzelliği nerede 3 girişi olduğundan super raid 2 destekliyor. Bu demek değil ki ssd şart değil. SSD super raidin gücünü ortaya çıkartacak.
Benim duyduğum ettiğim bu yönde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri