Msi Gtx 1080ti Armor ve Gtx1080ti Gaming SATIŞI

• Kullanıcı Jessie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Pc/Modding ve Overclock

Jessie

Yasaklanmış
Elimde Zcash Kasmak için Almış Olduğum ve Halen Kazanç sağladığım
6 Adet Msi Gtx 1080ti Armor
6 ADet Msi Gtx 1080ti Gaming
Ekran Kartları Mevcut Bunlar Hali Hazırda Kasıyorlar ve aktif kazanç sağlıyorlar. Üniversiteyi kazandıgım için İlgilenemeyeceğim bu yüzden satıyorum

Kasa Şeklinde Herşeyi Hali Hazırda Satılıktır

2 KASA TOPLAMI: 60.000 TL'dir

SORULAN SORULAR

- Ne kazıyorsunuz?
Şuan En iyi Kazım'ı Olan Zcash KAzıyorum

- Günlük Ne kadar kazıyorsunuz?
2 kasa Toplamı Saatte: 9000/s Yani 55 Dolar Falan kazıyor.

- Günlük Ne kadar tüketim yapıyorlar?
Günlük Tüketim deilde Aylık Şehire göre değişiyor istanbulda 1100 lira yakıyor

- Günlük ne kadar KAZANÇ sağlıyorlar?
Günlük Deilde Aylık Olarak 5-7 bin tl Arası KAzanç getiriyor bu Zcash'in Kuruna Göre inedebiliyor çıkadabiliyor.
Ürünler İstanbul içi Elden Teslim Edilecektir.İlgilenenler Yazabilir Sadece Kasa şeklinde satılacaktır.

Ay6ZE0.jpg

Son düzenleme:
Hocam günlük ne kadar kazandırıyor ve Ömürleri ne kadar oluyor ?

Hayırlı satışlar

Kartlar gözümü kamaştırdı, zor görüyorum :D
Hocam bu arada detaylı bilgi yazarsanız daha kolay alıcı bulabilirsiniz. Aylık ne kadar kazanıyosunuz ne kadar elektirik faturası var. Garanti durumu vs.

Ne Kantır oynanır bu kartlarla be :D

226

giphy.gif

Hayırlı Satışlar Hocam :)

Arkadaşlarında dediği gibi :

- Ne kazıyorsunuz?

Gibi gibi detaylar verirseniz sanırım daha kolay alıcı bulursunuz :)

Son düzenleme:

226

giphy.gif

- Ne kazıyorsunuz?

cevapları bende merak ediyorum :)

Hocam günlük ne kadar kazandırıyor ve Ömürleri ne kadar oluyor ?

Hayırlı satışlar
Günlük Deilde Aylık Olarak Yaklaşık 5-7 bin Tl Arası kazandırıyor bu Rakam Zcash'in Düşüşüyle ve çıkışyla inedebilir çıkadabilir. Ömürleri 2 Sene Falan kesintisiz sürüyor bu şekilde.

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

vantilatörlü soğutma :D hayırlı satışlar
Vantilatör Kış Ayın'da yetiyor ama yazın hiç yetmiyor sogutmuyordu :D

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:08 ----------

Vantilatörler dahil mi hocam :) İyi satışlar...

hahah alırsanız onlarıda veririz işime yaramıyor :D

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:08 ----------

- Ne kazıyorsunuz?

Öncelikle TEşekkür Ederim Hocam Çok Güzel Şema içinde soruları sormuşsun :D

- Ne kazıyorsunuz?
Şuan En iyi Kazım'ı Olan Zcash KAzıyorum

2 kasa Toplamı Saatte: 9000/s Yani 55 Dolar Falan kazıyor.

Günlük Tüketim deilde Aylık Şehire göre değişiyor istanbulda 1100 lira yakıyor

Günlük Deilde Aylık Olarak 5-7 bin tl Arası KAzanç getiriyor bu Zcash'in Kuruna Göre inedebiliyor çıkadabiliyor.

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------

cevapları bende merak ediyorum :)
Cevapladım Hocam :)

Hesabınız yanlış şuanki kur ile 9000Sols/s 778dolar bırakıyorki elektriği işin içine katmadım bile.

kart basi ortalama 700-750s ile 8400-9000s kazar, elektrik ciktiginda en iyi ihtimal 585$ yaklasik 2000tl kazandirir, su anki zcash kuru ve kazim zorlugu ile, altcoinlerin bir gunu digerine uymadigi icin hergun hesap degisir, su an zcash 250$, bir hafta once 400$ seviyesinin uzerini gordu, uc hafta once de 140$ seviyelerinde idi, ayni ay icinde dahi 2-3 kat degisebiliyor, aylik 1000tlde birakabilir, 3000tl de ama ortalama 2000tl, bu da stabil ve sorunsuz calistigi varsayami ile. Almayi dusunurseniz, ek nakitiniz olsun, faturayi cepten odeyin, coin bozumu zorunlulukta degil yuksekte yakaladinizda olursa kazanirsiniz. Tabi en guzeli coini uzun sureli bozmadan tutabilmeniz. Fiyat kazanc oranina bakildiginda cok karli olmasa da urunlerin her zaman ederi olacaktir, fiyat-zorluk hic degismezse 1 sene sonunda 25000tl kazanirsiniz, riglerin ikinci eldeki kaybi da piyasada kartlar bollasip ucuzlamaz, su anki seviye korunursa, 15000-20000tl olacaktir, dolar da ayni kalirsa elinize 5000-10000tl kalir senede.Zcash duser,dolar duser, kart fiyatlari duser, zorluk artar, elektrige zam gelirse zarar fazla olur, hem rig deger kaybeder, hem kazim isi hamallik olur. Zcash artarsa ( buyuk ihtimalle artar ), dolar artarsa ( buyuk ihtimalle artar ),zorluk ve elektrik fiyati artarsa ( buyuk ihtimalle ) yillik 10.000-20.000tl birakir, riskli yatirim sevenler icin ideal, bir de parasini bankada degerlendirmek yerine bu sekilde degerlendirmek biraz daha avantajli olacaktir.

kart basi ortalama 700-750s ile 8400-9000s kazar, elektrik ciktiginda en iyi ihtimal 585$ yaklasik 2000tl kazandirir, su anki zcash kuru ve kazim zorlugu ile, altcoinlerin bir gunu digerine uymadigi icin hergun hesap degisir, su an zcash 250$, bir hafta once 400$ seviyesinin uzerini gordu, uc hafta once de 140$ seviyelerinde idi, ayni ay icinde dahi 2-3 kat degisebiliyor, aylik 1000tlde birakabilir, 3000tl de ama ortalama 2000tl, bu da stabil ve sorunsuz calistigi varsayami ile. Almayi dusunurseniz, ek nakitiniz olsun, faturayi cepten odeyin, coin bozumu zorunlulukta degil yuksekte yakaladinizda olursa kazanirsiniz. Tabi en guzeli coini uzun sureli bozmadan tutabilmeniz. Fiyat kazanc oranina bakildiginda cok karli olmasa da urunlerin her zaman ederi olacaktir, fiyat-zorluk hic degismezse 1 sene sonunda 25000tl kazanirsiniz, riglerin ikinci eldeki kaybi da piyasada kartlar bollasip ucuzlamaz, su anki seviye korunursa, 15000-20000tl olacaktir, dolar da ayni kalirsa elinize 5000-10000tl kalir senede.Zcash duser,dolar duser, kart fiyatlari duser, zorluk artar, elektrige zam gelirse zarar fazla olur, hem rig deger kaybeder, hem kazim isi hamallik olur. Zcash artarsa ( buyuk ihtimalle artar ), dolar artarsa ( buyuk ihtimalle artar ),zorluk ve elektrik fiyati artarsa ( buyuk ihtimalle ) yillik 10.000-20.000tl birakir, riskli yatirim sevenler icin ideal, bir de parasini bankada degerlendirmek yerine bu sekilde degerlendirmek biraz daha avantajli olacaktir.
Bu Hesaplar Biraz düşük çıkmış nereden baktıysanız fakat kur farkından dolayı bu şekilde hesaplamak çok sağlıksız kalıyor sizde bilirsinz ki biraz al sat yaparak kat kat fazlasını kazanmak mümkün.

Şu anki Zcash kuru ve zorluk derecesine göre elektrik masrafı hariç (bu gün tarihi itibari ile geçerli yazdıklarım) aylık 900-1000 dolar gibi bir kazanç sağlıyor hesaplarıma göre.

NOT:Amacım satışı baltalamak değil, sadece bir hesap yapıp bunu yazmak. Satana da alana da hayırlı olur inşallah.

Şu anki Zcash kuru ve zorluk derecesine göre elektrik masrafı hariç (bu gün tarihi itibari ile geçerli yazdıklarım) aylık 900-1000 dolar gibi bir kazanç sağlıyor hesaplarıma göre.

NOT:Amacım satışı baltalamak değil, sadece bir hesap yapıp bunu yazmak. Satana da alana da hayırlı olur inşallah.
Eyw Saolasın hacım iyi geceler :) ne demek ne baltalaması ne güzel yazmışsın işte :D

Teşekkür ederim iyi geceler üstad :) Bu arada olur da satamazsan ve okul yüzünden ilgilenemeyecek olursan, bu konularda bilgim var. Cihazların işletilmesi konusunda yardımcı olabilirim sana.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri