Mtv düşüyor

• Kullanıcı Hey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler :) Hakkımızda hayırlısı olsun.

İndirim yapılsa ne olacakki.Neymiş güvenliğe harcanan para için zamlandı dediler.Tamam eyvallah ülkenin savunması için harcanır bu parada bunu karşılamak neden halka eziyet şeklinde yansıtılıyor kardeşim.Zaten milletin kazandığı para neki daha bu kadar ağır vergi ödesin.1 yılda 10 milyar civarı ekstra getirecekmiş vergi.Satsınlar bakalım altlarındaki audileri,saraylara harcadıkları 4 küsür milyar dolarları bunlara harcasalardıda benım halkım bu vergi altında ezilmeseydi.Yazacak çok şey var çoooookkk.Neyse size iyi forumlar.

yollarımız var köprülerimiz var durmak yok yola devam !!! %40 olmuş 20 olmuş ne önemi var ülkemiz gelişiyor kalkınıyor yolumuz var köprümüz var geçiriyorlar bize yolarrı köprüleri

yapılacak indirime sevinen var :D torba kanununuyla binbir şeye vergi geldi,kiradan tutun internete kadar, mtv en can alıcısıydı şimdi indirim yapıp kahraman olucaklar. helal olsun iyi uyutuyorlar, birazdan konuyu kilitlerler dicem de kilitlenen konular genelde hükümeti kötü gösteren konular oluyor bunu kuvvet muhtemel kilitlemezler :D

Herkes seviniyor indirim yapıldı diye sizce devlet bunun acısını başka yerden çıkarmaz mı ? Bence çıkarır :D Herkesin dikkatini mtv'ye çekiyor ama arka planda neler dönüyor gündem değiştirme çabası. Şu mtv açıklandıktan sonra nelere zam yapıldı onlara bakmak lazım. Bence şunuda diyebilirdi mtv'ye yüzde 80 zam millet yok artık dicekti sonra şaka şaka yüzde 40 dicekti sonra vay be iyimiş helal olsun yürü be diyip destek çıkacaklardı :D

yapılacak indirime sevinen var :D torba kanununuyla binbir şeye vergi geldi,kiradan tutun internete kadar, mtv en can alıcısıydı şimdi indirim yapıp kahraman olucaklar. helal olsun iyi uyutuyorlar, birazdan konuyu kilitlerler dicem de kilitlenen konular genelde hükümeti kötü gösteren konular oluyor bunu kuvvet muhtemel kilitlemezler :D

Uyutsunlar hocam sanki altındaki arabayı satacaktın düşmese.ben ne hükümet yandaşıyım ne hükümet karşıtı.ben arabası olanlara ufakta olsa bilgilendirdim.gerisi beni ırgalamaz.

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:32 ----------

Ben biraz siyaset yapayım.kusura bakmayın kpss denen boktan şeyler var ülkede kimse buna ağlamıyor.memurlar açmış bilmem ne.herkesin amacı devlete girip oturduğum yerden para kazanayım.kaç milyon memur var bi gram iş yapmadan giren onlara lafınız yok.torpille alınan memurlara laf yok.gidiyorsun bi devlette işini hallettirceksin herkes yatışta.o yatanların parası nasıl ödenecek.yol yapıyorlar ama iki haftada kaç yere gittim yolda işçi almış sigarasını içiyor,bir haftalık iş 2 ay sürüyor niye devlet parasını ödüyor.ama yan gelip yatana laf yok.zihniyet bozuksa ne akp paklar ben chp ben mhp ben herhangi bir parti.toplumun zihniyeti bu kadar sığsa ülke bi yere gidemez

Bunu da alkışlarlar şimdi.

uyandırma kerizi bulandırma denizi :)

Ya hayırda bu zamı bır danısmanlar ordusu uzmanlar bakanlar vekışler heaapladı karar verdı..yanı vatandas hani etkisi olmazda oy zamanı sortı sıvazlanmak dısında fıkrını soylese ya butce gerekıyor hesap bu yonde hatta sus sen fazla konusma derler.
Ama oylarımızda sectıgmız sayın cumhurumz fıkını soyleyınce hemen dusurme yonunde calısma yaptılar ulan madem dusecek 80mılyonun dusmesı taraftarı oldugunu bılmıomusunz dusurun.madm dusecek durıumda degıl 1 baskanın lafıyla dusurmeyın.
Bırazcık durust olun.bırazcık kalıtelı yonetın.hanı bızde ınsanız oy verıyoruz sayemızde oturuyorsunuzya oralarda.
Bu tıp konulara delırıyorum cenem dusuyor.bakmadan gecmeye calısacagım bırdaha

Neyse [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] kilitle konuyu boşver yüzde 100 olsa bile kimse arabasını ne satar ne almaktan vazgeçer herkes klavyede ülkeyi kurtaracak burada ;)

Neyse [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] kilitle konuyu boşver yüzde 100 olsa bile kimse arabasını ne satar ne almaktan vazgeçer herkes klavyede ülkeyi kurtaracak burada ;)

Hükümet milletin lüksüne laf etmeyip kendi lüksünden kısarsa vergide hafifler sen merak etme.Bu konuya yazan insanlar belki birşeyleri değiştiremez ama şuanki ekonomik zorlugunda karşılığını verirler yakınlarda.Amaç burda siyaset yapmak değil amaç kasaptan et alabilmek,alışveriş yaparken ondan bundan kısmak yerine her istediğini alabilmek,araba alırken araba fiyatından bile fazla vergi vermenin anlamsızlığını dile getirmek.Kimse kusura bakmasın sırf birileri lüks yaşasında millette böyle ağzı açık baksınla bitmez bu işler.

Hükümet milletin lüksüne laf etmeyip kendi lüksünden kısarsa vergide hafifler sen merak etme.Bu konuya yazan insanlar belki birşeyleri değiştiremez ama şuanki ekonomik zorlugunda karşılığını verirler yakınlarda.Amaç burda siyaset yapmak değil amaç kasaptan et alabilmek,alışveriş yaparken ondan bundan kısmak yerine her istediğini alabilmek,araba alırken araba fiyatından bile fazla vergi vermenin anlamsızlığını dile getirmek.Kimse kusura bakmasın sırf birileri lüks yaşasında millette böyle ağzı açık baksınla bitmez bu işler.

tamam diyorum ya haklısınız herkes haklı buradaki.
Youtubeden para kazanmak için ccleanerlar alırız voip telefonlar alırız yazılımlar alırız ederiz.keşke hühkümete ona buna tutmaktansa biz kendi kafamızı geliştirsek.birşeyler üretmeye geçsek.şimdi denecekki eğitim sistemi bilmem ne.kısacası toplumun herşeye verecek cevabı vardır.ama sadece cevap var faaliyet olmadıkça en iyi sistem gelse bu millet bi adım öteye GİDEMEZ.

Olay mtv değildi. Gelir vergisine astronomik zam yaptılar. Sağ olsun medya buna hiç değinmedi. Gelir vergisine yapılan zammı kimse konuşmasın diye mtvyi öne sürdüler. Yeni yılda hep beraber %20 fakirleşeceğiz inşallah. Ha o zamdan gelen parayla da bazı çevreler altın kaplama tuvaletlerine sıçmaya devam edecek. Bu düzen nereye kadar sürer bilmiyorum da insanın gerçekten zoruna gidiyor.

Hangi birini eleştiriyorsunuz ? Kimsenin kendi dili yanana kadar umrunda olmuyor eleştirince devlet düşmanı oluyorsun, keşke devletle hükümetin farkını bilip sussalar. Mülakatı da eleştiriyoruz torpili de eleştiriyoruz vergiyi de eleştiriyoruz eğitimde yapılan hataları da eleştiriyoruz kısacası yarının bugünden daha iyi olması için yapılması gereken tüm eleştirileri yapmaya çalışıyoruz. Bakın %40 mtv zammı geldi millet hemen ayağa kalktı neden kalktı? Çünkü cebinden fazla para çıkıcak, canı yandı ya sesi çıkar.

Geçen yıl öğretmenlerin devlete alım şekli değiştirildi, kpss puanları hiçe sayılıp mülakat puanları öne çıkarıldı hangi birinizin umrunda oldu, bu yıl hakimlik ve savcılık için taban puanlar kalktı, 50 alan ile 80 alan bir tutuldu çalışanla çalışmayanın farkı kalmadı hangi biriniz sesinizi çıkardınız, araştırma görevlilerinin kadro güvencesi elinden alındı hangi birinizin umrunda oldu?

Madem torpili engelleyemiyorsun o zaman bunu yapan kişilerin insiyatif kullanmasını engelle, kişilerin insiyatifi olduğu sürece torbil de olur iltimas da olur. Sen bunu engellemek yerine, kpss puanını hiçe sayıp, mülakat puanını öne çıkarırsan adam torpilin alasını yapar ne cemaati kalır teşkilatlanmayan ne de teröristi.

diyorum ya ona buna atıp tutmak yerine en alttan en üste zihniyetin değişmesi lazım.

'' Bir paketteki 20 sigaranın 17 tanesi vergi.
Kendinize bir otomobil aldığınızda devlete de (en az) bir buçuk otomobil parası veriyorsunuz.
Her faturada tükettiğiniz elektriğin bedeli kadar bir meblağı da devlet kurumlarına veriyorsunuz.
Eşinizle kendinize birer cep telefonu aldığınızda devlete de bir üçüncü telefon alıyorsunuz.
Bir bira içtiğinizde devlete 2 bira ısmarlıyorsunuz.
Aldığınız ekmeğin iki dilimini bile devlet kemiriyor.
Karşılığında köprü yaptırıyor. Geçerken para ödüyorsunuz, geçmezseniz yine para ödüyorsunuz...
Karşılığında açık ara Avrupa'nın en boktan sağlık sistemi, en rezil eğitimi, en sefil sosyal güvenliği...
Ama gıkınızı çıkartırsanız "ülke bölünür" tehdidi...
Boşversenize... Bir söz vardır bizde;
"Ölmüş eşek kurttan korkmaz"

--alıntıdır--

Ha bir de İzmirin bir mahallesi kadar nüfusu olan Bayburta havalimanı yapılacak 300 milyon liraya. Trabzonda ve Erzurumda çok işlek iki havalimanı olmasına rağmen. O 300 milyon lira bu saçma vergilerle karşılanacak ki birilerine ihale verilsin, ölü yatırımla birileri daha da zenginleştirilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri