Mucize Filmi

memurvadisi1

Kayıtlı Üye
Merhabalar, bugün izledim Mahsunun filmini arkadaşlar şöyle söyleyim muhteşem bir film yani sinemada parasını sonuna kadar hak eden bir film. Kesinlikle gidip izlemelisiniz yani dünya çapındada oldukça iyi bir film tavsiye edeyim dedim düşünen varsa vakit kaybetmeden izlesin.

352113.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=CwQsmRDRdMc
http://www.youtube.com/watch?v=9Q8c7VEN5WU

Son düzenleme:
2 gün önce izledim bende. İlk yarıda bi şey anlamıyosun felan ama ikinci sahne ve özellikle son çeyrek beni benden aldı,göz yaşlarıma hakim olamadım. Tavsiye ederim :)

torrent linki varsa izleyim :D

bu filmi internetten izlemeni önermem sebebi şu.
1. yapımcıya oyunculara para gitsin dibine kadar hak etmişler ;)
2. müzikler sesler sinemada insanı duygudan duyguya sürüklüyor.
3. sinemada filmin tadını daha iyi alırsın :)

Sizin Mahsun kırmızıgül olma ihtimaliniz %kaç :D

Mahsun kirmizgule kim derdi bi gun sinemaci olcak filmleri olay olcak diye. Vay bee..

yarın pazar zaman bulabilirsem mutlak gideceğim. normalde aksiyon bilim kurgu başka izlemem ama bu türk filmlerini seviyorum

Ben en son Çakallarla dans -3 e gittim berbattı. Türk filmleri genelde parayı verdiğine pişman ediyo :D

seansları doluydu bugün . 1 haftada 1 milyon kişi izlemiş . şarkıcılık yerine yönetmen olarak girseymiş piyasaya :D

Yarın sinemaya bi gidip izlemek gerek, izledikten sonra yorumumu yaparım.

Gerçekten çok güzel film olmuş..

tumblr_mi2udk03FP1qhnhbno1_400.gif
en mutsuz anımda buna bakarım :D

Arkdaşlar hayatımda 2 filme gerçekten verdigim para haketti dedim
1-Düğün dernek
2- Mucize

Mucize filmine gelirsek izlerken hem ağladım hem kahkaha attım

Sen Karınla Göze Gelememek Nasıl Bir Duygu Biliyormusun :D Kesinlikle İzleyin Derdim Sonuna Kadar Hak Ediyor Parasını :)

mahsun new yorkta beş minare filminde "kurban, hoca masum " demişti.
bir köşe yazarına göreyse bu filmde muallim gülen, sakat aziz ise Türkiye.

Kendi milletini kötüleyen her filminde etnik saçmalıkların ekmeğini yiyen vasıfsız senarist-yönetmen!!

Valla Mahsun Kırmızıgüle helal olsun. Kendisi o coğrafyadan geldiği için, Töreleri, Cehaleti çok güzel işliyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri