Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
buyur hocam hiç eş beslemedim ama tek kuşta karşılaşılabilecek bir sorunsa seve seve yardım ederim
1 yıla yakın üretimiyle uğraştım sor hocam ama bildiğimiz yerden olsunArkadaslar muhabbet kusu besleyen var mi 1 disi 1 erkek muhabbet kusum var bir kac soru sormam gerek.
1 yıla yakın üretimiyle uğraştım sor hocam ama bildiğimiz yerden olsun![]()
Oda sıcak olabilir ayrıca hayvanları yeni almışın daha.. bazı muhabbetler yerini yadırgar ölüme kadar gider yolu.. Muhabbet kuşları eş seçer yani eşli almadıysan en başta ya da sana eşli denilip gerçekten eşli değillerse epey bir zaman alışmaları lazım ki alışmayadabilir. O zaman ayırmak zorunda kalırsın.. Sade sarı darı ver ayrıca içine azda kanarya yemi kat.. Poposuna bak bir sıkıntı var mı diye temizse şişkinlik yoksa dediğim gibi alışması lazım ya da oda sıcakhocam 1 erkek 1 disi 3 gun oldu alali disi bit garip kartal gibi duruyor bazen bazen tek ayaginda duruyor tuylerini kabartiyor genelde tuyleri kabarik oturuyor yem yedigini gormedim erkek yiyor bazen yanimda disi hic yemiyor sabahlari ikisi otusuyor felan hareketliler ama oglen aksam dedigim gibi disi http://i.hizliresim.com/nAp0rg.jpg boyle genelde
Hocam aldigim yerde 2 si beraberdi baya izledim beraber opusuyorlar takiliyorlar felandiOda sıcak olabilir ayrıca hayvanları yeni almışın daha.. bazı muhabbetler yerini yadırgar ölüme kadar gider yolu.. Muhabbet kuşları eş seçer yani eşli almadıysan en başta ya da sana eşli denilip gerçekten eşli değillerse epey bir zaman alışmaları lazım ki alışmayadabilir. O zaman ayırmak zorunda kalırsın.. Sade sarı darı ver ayrıca içine azda kanarya yemi kat.. Poposuna bak bir sıkıntı var mı diye temizse şişkinlik yoksa dediğim gibi alışması lazım ya da oda sıcak
Aklınızda olsun Cips türü ürünler yedirmeyin
Niye hocam. Valla bendeki herseye saldiriyor
Hocam kalabalık yere koyma ayrıca çokta gürültülü bir ortamda olmamalı rahat bir ortam olsun sürekli sizleri görünce rahatsız olurlar yeni oldukları için... Yeri iyiyse hiç dokunma kaloriferin yakınına koyma yuvalığı bir süre çıkar.. Muhabbet kuşları hep öpüşür eş olsada olmasa da ona takılmaHocam aldigim yerde 2 si beraberdi baya izledim beraber opusuyorlar takiliyorlar felandihatta bunlara ait yavrulari bile vardi bir ust kafeste oyle aldim . Yerini yadirgar demissiniz yerinimi degissem kendi odamda tutuyorum salonami alsam ?
Niye hocam. Valla bendeki herseye saldiriyor
Benim oda sakin hocam oglen kalkar derse gider gelirim aksam salon da takilirim arada girerim odama 90 liraya aldim ciftini iste disi kartal gibi duruyor tek ayaginin ustunde kaliyor kanatlarini kesistiriyor arkada makas gibi yem yediginide gormeyince sorun ettim . Aksam gidince yuvaligi cikarayim o zaman.Hocam kalabalık yere koyma ayrıca çokta gürültülü bir ortamda olmamalı rahat bir ortam olsun sürekli sizleri görünce rahatsız olurlar yeni oldukları için... Yeri iyiyse hiç dokunma kaloriferin yakınına koyma yuvalığı bir süre çıkar.. Muhabbet kuşları hep öpüşür eş olsada olmasa da ona takılmaTanıdığın bir petshop değilse çokta güvenme eşler daha pahalı diye eş değilsede eşli derler normalde yavrular izmirde 20-25 konyada 30-35 e satılıyor. Özellikle gagasında mantar hastalığı varsa o kuş alınmaz çokta yaşamaz. (gagada ve ayaklarda deri dökülmesi gibi kuru bir hal olur)
Ha bu şekilde eşli besleyeceksen ve yaşıda büyükse yabani olurlar. Ele alıştırman zaman alır. Ayrıca birbirlerini kıskanırlar hatta bu kuşlar yavruları yuvalıktan çıktıktan sonra çok fazla kafeste tutarsan erkek kuş yavruları öldürür. Bunun içinde erkek bir süre ayrı tutulur yavruları ayrı kafese aldıktan sonra erkek kuş kafese konur.
O eşli değil orası kesin yada zaten hastaymışBenim oda sakin hocam oglen kalkar derse gider gelirim aksam salon da takilirim arada girerim odama 90 liraya aldim ciftini iste disi kartal gibi duruyor tek ayaginin ustunde kaliyor kanatlarini kesistiriyor arkada makas gibi yem yediginide gormeyince sorun ettim . Aksam gidince yuvaligi cikarayim o zaman.
O eşli değil orası kesin yada zaten hastaymışEşli ve yavru vermiş kuşlar en az çifti 150-200 den başlar.. Onlar büyük ihtimalle maks 4-5 aylık yavru yada yaşlı işi bitmiş bir çift
![]()
O eşli değil orası kesin yada zaten hastaymışEşli ve yavru vermiş kuşlar en az çifti 150-200 den başlar.. Onlar büyük ihtimalle maks 4-5 aylık yavru yada yaşlı işi bitmiş bir çift
![]()
Hocam kuşun yanyana konulup çift denilmesi ayrı gerçekten eş olup yavru alınması ayrı bir durum fiyatlar yıllar önce dediğim gibiydi şimdi ne durumda bilmiyorum ama vermezler o fiyata gerçek eşlileriEminönünde Kuşun Tanesi 25 TLÇift De 55 60 Vardır Herhalde Kafesle Birlikte Hafta Sonu Almaya Gitcem Bende
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.