muhabbet kuşundan anlayan varmı

bead83

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar bir çift muhabbet kuşum var yaklaşık 15 gün oldu ama sabit duruyorlar geceleri uyumuyorlar kafesin dışından herhangi bir sey yemiyorlar örnegin marul vs bir çözüm bulamadım bu işi prof olarak yapanların önerilerini bekliyorum

İlk başta bunları yapması normaldır,kuşu yavru ıken alıştırman gerekır,kuşa elını uzatıp korkutmayı deneme sakın, sureklı ılgılen konuş onunla,bır kaç güne kalmaz zaten alışır sonrada peşini bırakmazlar,

Kafesteyken yakala, kafasını parmak ucunla 1-2 dk sev, geri koy, 3-4 gün bunu yap

sonra kafesteki yemi sabah sök, akşamda kuşu evde sal dolaşsın. Eline yem koy eline alıştır.

bunları yaptıktan sonra kuş alışır, kuşu seversin kuşta seni sever. Aman dikkat kapı pencere açıkken salarsan kuş kaçar tutamazsın. (Tarafımdan tecrübe edildi.)

İlk başta bunları yapması normaldır,kuşu yavru ıken alıştırman gerekır,kuşa elını uzatıp korkutmayı deneme sakın, sureklı ılgılen konuş onunla,bır kaç güne kalmaz zaten alışır sonrada peşini bırakmazlar,

hocam 15 gün oldu kafese yanaşınca titriyor hayvanlar bende kanarya vardı abimle degiştik kuşları çift olarak aldım mesela gece tele tırmanmış şekilde duruyorlar şu an ikisininde gözü kapalı daha öncede baktım pek böyle sorun yaşamadım

hocam 15 gün oldu kafese yanaşınca titriyor hayvanlar bende kanarya vardı abimle degiştik kuşları çift olarak aldım mesela gece tele tırmanmış şekilde duruyorlar şu an ikisininde gözü kapalı daha öncede baktım pek böyle sorun yaşamadım

muhabbet kuşları oyledır anı hareketlerden çok ürker,benım kuş konuşuyor peşimi bırakmaz ama halandaha anı hareketlerde korkar,,süreklı elını gösterme,yavas yavaş kendı kendıne alışacak,kafes degıştıyse kafese alışması bırkac gun surebılır ortam degısıklıgı vs.bunları etkılıyor sureklı ılgılenınce bırkac güne duzelır

muhabbet kuşları oyledır anı hareketlerden çok ürker,benım kuş konuşuyor peşimi bırakmaz ama halandaha anı hareketlerde korkar,,süreklı elını gösterme,yavas yavaş kendı kendıne alışacak,kafes degıştıyse kafese alışması bırkac gun surebılır ortam degısıklıgı vs.bunları etkılıyor sureklı ılgılenınce bırkac güne duzelır

valla hocam hali hazırda durum bu
FsRcytU.jpg

bir acıklaması varmı yani şimdi bunun

valla hocam hali hazırda durum bu
FsRcytU.jpg

bir acıklaması varmı yani şimdi bunun

Bu kuşlar bellıkı bıseylerden korkuyor,kafeslerını veya yerlerını degıştırdıgın ıçın bu şekılde duruyordur,kafes ıçındekı fazlalık olan şeylerı kaldır,ozellıkle asılan o beyaz olan şeyı,sadece oturacak çubukları kalsın kafesıgunduz karanlık yere bırakma sureklı aydınlık yer olsun ve ılgı alakayıda kuşlardan esırgemeyın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri