MultiColor Güncel Alım Kampanyası!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com

Arkadaşlar merhaba,

15 gün süreyle bir alım kampanyası uygulamak istiyoruz. Şartları aşağıya çekiyoruz. Normalde 75k aylık izlenim 150 dolarken; şuanda şartlarımız aşağıdaki gibi olacaktır.

35K son 28 gün izlenimi + 75 Dolar aylık kazanç

Başvurular için; http://www.pingnetwork-turkey.com/apply/

Eğer bir değişiklik olmazsa Haziran 10 Gecesi kampanya bitecektir.

Değişen biir kural var arkadaşlar. MCN görüşmelerinde.

Kanal açık ise 70 ,
Kesinleşmeye kadar kapanırsa 35 alacak.

Örnekle anlatayım.
Mesela ocak kesinleşmesi Mart başında oluyor. Kanal URL ye MCN baktı , kapanmış kanal. Ocak, şubat ve martı 35% olarak ödeyeceklerini söylediler. Bizim komisyonumuzda bir değişiklik yok aklınıza gelmeden söyleyeyim.

5 Ödemedir sorun çıkmadı şükür. 2 ödemeyi de mayıs 10-15 gibi yapacağız. Aynı kuralı şubat ve mart ödemelerinde uygulatmamak için çabalıyoruz şuanda.

Yaptığımız işi seviyor ve keyif alıyoruz .

BAŞVURU LİNK :
http://www.pingnetwork-turkey.com/apply/

Teşekkürler.​

Son düzenleme:
kesinti oranlarında ve ödeme günlerinde bir değişiklik varmı hocam?

başvuru formuna isim olarak kanal adını yazdım,kendi adımız mı olması gerekiyordu? :)

bütün partnerler bizi dürtme derdinde sizde resmen peçete tutuyosunuz yazık ya

ben kanaldaki sahte ismi yazdım hocam,kendi adımı degil.gönderdikten sonra farkettim :) nasıl düzelticez bunu?

kanalın adını gönder hocam bana, sen de bi yerlere not et. Ödeme zamanı bu kanalın ödemesini aldım mı ben diye mutlaka sor.

Herkese hayırlı ve güzel pazarlar :)

Forumda takip ediyorumda ödemelerinizde sıkıntı var neden halen kanal alımı yapıyorsunuz?

Forumda takip ediyorumda ödemelerinizde sıkıntı var neden halen kanal alımı yapıyorsunuz?
ödemelerimizde sıkıntı olsa bile ben bunu açık açık söyleyecek insanlardan biriyim hocam zaten; öyle bir durumda da kanal alımı yapmam. Para odaklı değil, hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz her zaman. Ki herkese de şeffaf bilgi veriyorum bu işe başladığımdan beri. 2 ay öncesinden şubat ve mart ödemelerinde gecikme olacağını zaten sebepleriyle birlikte açıkladım. Sıkıntı nerede anlayamadım, açıklarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

ödemelerimizde sıkıntı olsa bile ben bunu açık açık söyleyecek insanlardan biriyim hocam zaten; öyle bir durumda da kanal alımı yapmam. Para odaklı değil, hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz her zaman. Ki herkese de şeffaf bilgi veriyorum bu işe başladığımdan beri. 2 ay öncesinden şubat ve mart ödemelerinde gecikme olacağını zaten sebepleriyle birlikte açıkladım. Sıkıntı nerede anlayamadım, açıklarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

Gecikme olacağını daha önceden belirtiyseniz sıkıntı yok hocam. Size bağlı bir kanalım var daha ödeme almadık nasipse temmuzda alıcaz :) Konudaki yorumlara göre yorum yapmıştım özür dilerim.

Gecikme olacağını daha önceden belirtiyseniz sıkıntı yok hocam. Size bağlı bir kanalım var daha ödeme almadık nasipse temmuzda alıcaz :) Konudaki yorumlara göre yorum yapmıştım özür dilerim.

Özür dilemeyi gerektiren bir durum yok hocam estağfurullah; inşallah nasip olur da siz de ödemenizi alırsınız :) Hayırlı günler dilerim.

Bazen Forumu Anlamıyorum Quiz kanallarınızı attıgı o müşkül duruma düştünüz zaman Multicolor çıktı dediki bırak açık kanalı kapalı kanalı ödeyecegini söyledi bende kendilerine dedimki çok fazla kişiye açmayın partnerinizi onlar herkes kazansın diye sizleri kendilerinden çok düşünüyorlar kendileri söylemezler ama çogu çalışan bilir ne kadar dürüst olduklarını şartlar açık şuan forumda çalışılabilecek partnerlerin başında geliyor beyenmeyen çalışmayabilir ama bana alternatif söyleyin 7 8 tane steam digital hubı var forumda onun haricinde beyond var ötesinde forumda açılmış farklı bir network yok lütfen eleştiri yaparken vefa faktörlerini unutmayın şuan uygun kanalım yok yeni kanallar yükledim istenilen şartlara geldigi vakit gerekli başvurularımı yapacagım teşekkürler Multicolor

bir kanalımla başvurdum ama bu 75$ muhabbetini tam anlamadım. 75$ nerde olması lazım? adsense de mi

[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] çok teşekkür ederiz düşünceler için :). herkes kazandıkça bizde kazanırız :). zaten yakın zamanda bir memnuniyet anketi yapmayı düşünüyoruz bakalım.
[MENTION=8094]yakamoz01[/MENTION] abi bağladıktan sonra 28 gün içiinde 75 dolr getirmesini istiyoruz yani günde 2.5 dolar getiren kanalı gönderebilirsin.

[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] çok teşekkür ederiz düşünceler için :). herkes kazandıkça bizde kazanırız :). zaten yakın zamanda bir memnuniyet anketi yapmayı düşünüyoruz bakalım.
[MENTION=8094]yakamoz01[/MENTION] abi bağladıktan sonra 28 gün içiinde 75 dolr getirmesini istiyoruz yani günde 2.5 dolar getiren kanalı gönderebilirsin.

hele öyle olsun tamamdır o zaman. 2 kanalımla başvurdum. umarım kabul edilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri