MultiColor Ne yapmaya calışıyorsun sen ????

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
2 hafta önce bir kanalımı multicolora bagladım Bugün bir girdim baktım kanalı partnerden atmış bir telif gelmiş üstüne üstlük tüm videolara eşleşen atmış bu ?????

6a0de53a2fe746e3acb3d71fde6b4a16.png

Son düzenleme:
hocam lüften konu kirliliği yaratmayın öncelikle muhtabınızla forum dışı kanallardan görüşme yapın eger sorununuz çözülmüyorsa." Şikayetim var " bölümünden şikayetinizi bildiren bir konu açınız [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]
İyi forumlar

vardır bir yanlışlık
multicolorun haberinin olduğunu sanmıyorum

hocam lüften konu kirliliği yaratmayın öncelikle muhtabınızla forum dışı kanallardan görüşme yapın eger sorununuz çözülmüyorsa." Şikayetim var " bölümünden şikayetinizi bildiren bir konu açınız [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]
İyi forumlar

Tamam işde konu yu yanlış yere acdım say [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] Lütfen Konuyu Şikayet kısmına taşırmısınız arkadaşlar sinirden yanlış acdım

Forum dışı kanallardan görüşme yapacak ne var ortada adam partnerden atıyor attıgı kanalada eşleşen atıyor bu dogruysa sizin icin tamam derim degilse hesabı buradan versin özel kanallardan görüşecek birşey varmı sonucda bunu herkese yapabilir

Tamam işde konu yu yanlış yere acdım say @akmaster_91 Lütfen Konuyu Şikayet kısmına taşırmısınız arkadaşlar sinirden yanlış acdım

Forum dışı kanallardan görüşme yapacak ne var ortada adam partnerden atıyor attıgı kanalada eşleşen atıyor bu dogruysa sizin icin tamam derim degilse hesabı buradan versin özel kanallardan görüşecek birşey varmı sonucda bunu herkese yapabilir

sinirlenmekte haklısın, çözerler inş, yüksek kazanç..

[MENTION=8073]laincest[/MENTION] hocam [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] ile skype üzerinden görüşün ne olmuş nasıl olmuş araştırsın.Partnere sorsun soruştursun,hesap sorsun.Emin ol senin benm hakkımızı bizden cok düşünüyor onlar.Multicolor ile alakası yok yani olayın :(

2 hafta önce bir kanalımı multicolora bagladım Bugün bir girdim baktım kanalı partnerden atmış bir telif gelmiş üstüne üstlük tüm videolara eşleşen atmış bu nasıl bir adiliktir ?????

6a0de53a2fe746e3acb3d71fde6b4a16.png

Allah askina adilik nedir hocam bana bir soyler misin? Nasil bir konu acma tarzidir bu. Sen bana geldin yazdin da ben sana cevap mi vermedim? Nasil bir yaftalamadir bu?! Benim haberim olsa boyle bir seye musaade eder miyim?! Partnere gerekli sorular sorulacak ve donus saglanacak. Asil siz ne yaptiginizi saniyorsunuz? Ben mi atiyorum esleseni veya boyle bir yetkim oldugunu mu dusunuyorsunuz da sahsima ve firmama karalama yapiyorsunuz?

Haa pesin pesin sunu da belirteyim; durumunuzda kesinlikle haklisiniz ama tutumunuz yuzunden gercekten insanda ne calisma istegi ne hizmet istegi birakiyorsunuz. Gelip siz bana bu durumh anlattiniz da ben size ilgilenmem mi dedim hocam? Adilik nasil bir hakarettir...

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 19:02 ----------

[MENTION=8073]laincest[/MENTION] hocam [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] ile skype üzerinden görüşün ne olmuş nasıl olmuş araştırsın.Partnere sorsun soruştursun,hesap sorsun.Emin ol senin benm hakkımızı bizden cok düşünüyor onlar.Multicolor ile alakası yok yani olayın :(

Tesekkur ederim inan hocam. Sorunla ilgilenecegim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam sorunla ilgilenilir , Ne zaman sorunları çözmediğimizi ya da terslediğimizi gördün de adi diyorsun ?. Elimizden geleni yapıyoruz bizde. partnerle görüşür dönüşü yaparız. Skype dan ulaşsan direk hızlıca dönüş yapabilirdik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri