MultiDigitalNetwork Nisan & Mayıs Ödemeleri

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
D

daralll

Guest
15 Temmuz da web money ödemesi bekliyorduk.

İşlemler son onay aşamasında bekleme kaldı.
Web money merkezin işlemlere uygun banka hesabı ayarlaması gerektiği için bu onay aşaması anlaşılan uzayacak.

Stem digital de mecburen beklemede kalıyor ve wm den ödeme yapamıyor.
Bu sefer banka yoluyla yollayacağını ve her kanalın banka bilgisinin girilmesi gerektiğini bildirdiler.
10 kanalı olan 10 defa form göndermek zorunda...
Dolar hesabı olsun.
kanal url leri özel url olmasın...UC ile başlayan url lerini girin
istediği mail bilgisi kanal mailidir.dashbord maili diye belirtiyor.
isim soyisim de türkçe karakter kullanmayın.büyük ihtimalle form uyumlu değildir

STEM DİGİTAL BANKA ÖDEME FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Son düzenleme:
15inde 2 aylık toptan yapmak istediğini söylüyor.
ayrıca webmoney ile de görüştüm işlemlerin yukarda yazdığım sebepten yetişmeyeceğini söylediler.

Hocam ben Almanya'da yasadigimdan bana Paypal ödemesi yapilabilecegini söylemistiniz. Bu durumda ben ne yapmaliyim?

Hocam ben Almanya'da yasadigimdan bana Paypal ödemesi yapilabilecegini söylemistiniz. Bu durumda ben ne yapmaliyim?

[email protected] adresine kanal url ve paypal mailinizi yollayın kanalınızla ilgili ayarı kontrol edip bildirelim...

bir kanalı değiştirmiştim ,şimdi o kanal mı değil mi hatırlayamadım.tekrar bir kontrol edeyim.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] abi rica etsem müsait olunca skype'a bakar mısın?

Taam olarak nasıl doldurcaz su formu , [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam ?
Malum no engiliş :D

6 kanalım var da nasıl doldurcam :(

Şu Quizin vardı ya bir ara bir örneği onun gibi bir örnek yapsan?

Selam hocam pm kutunuz dolu buradan yazıyorum

Benim bir kanalım vardı günlük 25-40$ kazandırıyordu, kapandı.. Sonra skype den yazmıştım kaç $ ödeme alacağım diye 63$ demiştiniz. Ben yanlışlık olduğunu düşünüyorum kanal bilgileri duruyor ne yapabilirim acaba?

Selam hocam pm kutunuz dolu buradan yazıyorum

Benim bir kanalım vardı günlük 25-40$ kazandırıyordu, kapandı.. Sonra skype den yazmıştım kaç $ ödeme alacağım diye 63$ demiştiniz. Ben yanlışlık olduğunu düşünüyorum kanal bilgileri duruyor ne yapabilirim acaba?

[email protected] adresine kanal url veya paypal adresini yazarsanız raporları tekrar kontrol ederim...

Email Address istiyorya forum dolduruken kanal e mailimi paypalmı yoksa ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri