Murat Tezcan Dolandırıcıdır.

• Kullanıcı ytseo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ytseo

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar sözde adsense hesabı satma maksadıyla insanları dolandırmaya çalışan murat tezcan isimli üyeyi size bildirmek istiyorum. http://www.ytpara.com/654/murattezcan.html ve forumdan banlanmasını istiyorum. elinde adsense hesabı falan yok. googleden bulduğu bi kaç resmi gönderiyor. ona kanıtlaması için madem bu hesap seninse isminin bulunduğu kısmıda çek gönder dedim hiç birşey diyemedi ve gülerek dolandırıcı olduğunu itiraf etti bu yöntemle 2-3 hesap satmış

merhaba arkadaşım seni tanımıyorum ama sabah sabah nerden geldin onuda bilmiyorum bak konuşmalarımızı koyuyorum ben buraya 1 2.cisi beni bu forumda tanıyanlar zaten var ben bgurdan 3 arkdaşa adsense sattım kendileride burda 3.csü ise dolandırıcı galiba sensin bak bu konuda yazıyor :D

Bu bizim konuşmamız:

http://p1310.hizliresim.com/1g/k/tn8jr.jpg

Buda arkdaşın eskiden açtığı ve ücretsiz botu sattığının kanıtı:

http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-satis-bolumu/7532-youtube-bot-20-tl.html

sabah sabah ekleyen sensin ;) ayrıca madem seninse adını detaylı şekilde çekip gönderirsin. yoksa ip adresini kayıtlı bu ismi savcılığa veriyoruz derdini orda anlatırsın :D

sen neyin peşindesim gerçekten anlamdım ben seni ama orda ben sana isim olan yerin resmini çeksem ne çekmesem ne diğer yerleri zaten çekip göstermişim ben sana demekki senn hesabı alma diyetin yokmuş arkadaşım ben napıyım yani :)

---------- Mesaj saat 09:05:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:02:03 civarında gönderildi. ----------

bu arada yazmışsın sabah sabah sen ekledin diye :)

bak burda ne yazıyor bi oku istersen galiba senin hesabın bu ?

http://k1310.hizliresim.com/1g/k/tn8ks.jpg

sen neyin peşindesim gerçekten anlamdım ben seni ama orda ben sana isim olan yerin resmini çeksem ne çekmesem ne diğer yerleri zaten çekip göstermişim ben sana demekki senn hesabı alma diyetin yokmuş arkadaşım ben napıyım yani :)

---------- Mesaj saat 09:05:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:02:03 civarında gönderildi. ----------

bu arada yazmışsın sabah sabah sen ekledin diye :)

bak burda ne yazıyor bi oku istersen galiba senin hesabın bu ?

http://k1310.hizliresim.com/1g/k/tn8ks.jpg

uğraşma kardeş yıllardır bu işi yapıyomuş :)

cocuk yuvasina cevirmeyin burayi.Varsa bi derdiniz bi suru moderator var,s. moderator var,olmadi admin var.Madem piyasayi siz yonetiyorsunuz gelip milletten de hesap istemeyin.Olsun bitsin..

Bi bitmediniz,anlasilan bu gidisle de bitmeyeceksiniz.

Allah islah etsin..

boş konuşma. hesap seninse adını çekersin. ama senin olmadığı için çekemiyosun. sen kimsinki google görsellerden bulduğun bi kaç dandik resme güvenip hesap alıcaz :D sen kendni akıllımı zannediyosun :D nyse avukatı aradım bayramdan sonra savcılığa veriliyosun ;)

cocuk yuvasina cevirmeyin burayi.Varsa bi derdiniz bi suru moderator var,s. moderator var,olmadi admin var.Madem piyasayi siz yonetiyorsunuz gelip milletten de hesap istemeyin.Olsun bitsin..

Bi bitmediniz,anlasilan bu gidisle de bitmeyeceksiniz.

Allah islah etsin..

kardeş şikayet bölümünü insanlar birbirine yardımcı olsun eğer bir, dolandırıcı varsa ismi cismi bilinsin başkalarıda yanmasın diye açtılar...bu durumda murat arkadaşımız kanıtlarıyla beraber haklı olduğunu ortaya koymuş bizede destek vermek düşer.. ama yarın sen böyle bi konu açarsan ki İnşallh dolandırıcı dıye adını yazmazlar ama olurda açılırsa buna benzer bi konu senin hakkında.. bizde sessiz kalır destek vermeyiz çocuklar olarak sana.. iyi günler

Nickinin yanina seo yazan seo uzmani olup butun piyasayi elinde bulunduruyor arkadas ya. Bide su herkesin avukati olma olayi yok mu? Ona ayri bitiyorum zaten.

kardeş şikayet bölümünü insanlar birbirine yardımcı olsun eğer bir, dolandırıcı varsa ismi cismi bilinsin başkalarıda yanmasın diye açtılar...bu durumda murat arkadaşımız kanıtlarıyla beraber haklı olduğunu ortaya koymuş bizede destek vermek düşer.. ama yarın sen böyle bi konu açarsan ki İnşallh dolandırıcı dıye adını yazmazlar ama olurda açılırsa buna benzer bi konu senin hakkında.. bizde sessiz kalır destek vermeyiz çocuklar olarak sana.. iyi günler

Nickinin yanina seo yazan seo uzmani olup butun piyasayi elinde bulunduruyor arkadas ya. Bide su herkesin avukati olma olayi yok mu? Ona ayri bitiyorum zaten.

eyw. beyler saolun...

Benim kim oldugumu da , hakkimda boyle bi konu acildiginda kimsenin itibar etmeyecigini de bilen biliyor.Ayrica,farkinda misiniz bilmiyorum ama mesajlarin sag ust tarafinda sikayet et butonu var.Oradan yetkililere ulasip gerekenin yapilmasini rica edebilirsiniz..Eski koye yeni adet getirmeyin.

---------- Mesaj saat 02:22:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:21:55 civarında gönderildi. ----------

Bi de bilseler,savcilarin bu tur dosyalari kufur ederek iptal ettigini :)

Online moderatör yok hiç
gelipte ilgilense :)

Benim kim oldugumu da , hakkimda boyle bi konu acildiginda kimsenin itibar etmeyecigini de bilen biliyor.Ayrica,farkinda misiniz bilmiyorum ama mesajlarin sag ust tarafinda sikayet et butonu var.Oradan yetkililere ulasip gerekenin yapilmasini rica edebilirsiniz..Eski koye yeni adet getirmeyin.

eyw. hocam bunuda bilmiyodum ben ama keşke deseydin en başından yapardım ama şimdi yapıyorum eyw.

Birde elemanin actigi konulari falan okuyun. Yardim, adsense hesabim kapandi :( , spam bu mu? gibi. Ayrica gunde 2000-3000 kazanan adamin r10 hesabi alamiyor olmasi ve forumda davetiye istemeside ayri bi ironi olmus.

Birde elemanin actigi konulari falan okuyun. Yardim, adsense hesabim kapandi :( , spam bu mu? gibi. Ayrica gunde 2000-3000 kazanan adamin r10 hesabi alamiyor olmasi ve forumda davetiye istemeside ayri bi ironi olmus.

ve bunun 2 hesabı var tahminimce 2 farklı isimden farklı şekilde konu açmış...

---------- Mesaj saat 02:22:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:21:55 civarında gönderildi. ----------

Bi de bilseler,savcilarin bu tur dosyalari kufur ederek iptal ettigini :)

iwocan ben senın kım oldugunu bılmıyorum mesela bu durumda haklı olsaydın oyle bı konuda tabıkı destek olurdum ..ama sneın ıcın farketmıyo neyse konu uzamasın boşuna murat arkadaşımızkanıtlarıyla yazmış yazacağını iyi forumlar herkese

iwocan ben senın kım oldugunu bılmıyorum mesela bu durumda haklı olsaydın oyle bı konuda tabıkı destek olurdum ..ama sneın ıcın farketmıyo neyse konu uzamasın boşuna murat arkadaşımızkanıtlarıyla yazmış yazacağını iyi forumlar herkese

arkadaşım saol tşk ederim beni düşündüğün için gerçekten saol diğer arakdaşta yazmış ama gereksiz yere tartışmanın gereği yok bence 1 problem var oda şu konuyu açan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri