MuratabiGF yi Nasıl Bilirdiniz ?

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için MuratAbiGF adlı YouTube hesabını feshettik:
Sefkat Tepe Medya

https://www.youtube.com/user/MuratAbiGF

Kanal sahibi bana ulaşmıştır.Sahte telif atan şevkat tepe medya bizim forumdan Murat Özkan'dır.Arkadaşı tanıyan varsa bana ulaşsın forumumuzdan uzaklaştıralım.Bu arada kanal açılacaktır geri kimsenin şühesi olmasın.Adamın emeklerini boşa çıkarmak kimsenin hakkı değildir.Foprumumuza üye olmak isityor ancak şu an alımlar kapalı olduğu için aramıza katılamıyor.En kısa zamanda aramıza katılacaktır.

evet fazla küfür ediyordu ve tek bir videosunu sonuna kadar izlemedim ama gereksiz yere kapatıldı kanalı ki bence geri açılacaktır.

Çok küfür eden karakterinden videolarından nefret ettiğim biriydi açık söylemek gerekirse. Kanalınında kapatıldığını duyunca sevinmiştim ilk düşündüğüm çok küfür ettiğinden şikayetten falan olduğuydu ama sahte telifi duyunca açıkçası üzüldüm. Sanıyorsam açarlar partnerle çalıyordur zaten büyük ihtimal açılır. Geçmiş olsun arkadaşa benim başıma gelse 1 2 hafta kendime gelemem

kanalı bilmiyorum
ama o arkadaşın kanalı tamamen özgün
ve sahte teliften kaynaklı arkadaşın kanalı kapandı ufak bir itiraz ile tekrardan arkadaşın kanalı geriye açılır

Nolursa olsun, ister kufur eder ister baska bisey yapar. Sonucta ozgun calisip belirli bi kitle yakalamisti. Sevmeyen kadar sevenide vardi mutlaka. Ben videolarini izlemedim acikcasi sadece kanalina denk gelmistim daha onceden. Kanalinin sahte telifle kapatilmasi yanlis. Begenmeyen zaten yanlis buluyosa ya izlemez yada sikayetini flag ile dile getirirde cekemeyip sahte telifle kapatmak nedir?

Küfür ediyosa izlemeyin kardeşim o korku oyunlarında pewdiepie'de ediyor ama ona iyi gözle bakıyorsunuz.

Gayet rahat bir arkadaş bana göre. Yani doğal davranıyor içinden ne geliyorsa onu söylüyor. Bu da çok izlenmesine neden oluyor olabilir. Küfür de etse tutulmuş yani.

Sahte telif ile kapatıldı inşallah geri açtırır.

benim öyle kanalım olsaydı ve sahte telifden kapansaydı ilk işin savcılığa gitmek olurdu ve sahte telif atanı süründürürdüm :)

umarım açılır ama youtube küfür 'e de pek hoş karşılamıyor.bir çok yabancı fuck yerine " fork,fort ve fuk " kelimelerini kullanıyor.

cok uzatiyosunuz konuyu bence..kapandiysa kapandi bunu forumda konu olarak tartismagin ne anlami var?!her kapanan kanali boyle konu olarak tartisacaksak ohoo !!

Küfür edebilir ama çok siyaset katıyordu buda beni rahatsız etti

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sefkat Tepe Medya kapattıran kanal mı?

Türk özgün kanal ya , Vurun zaten yerden yere ..Küfüre çok karşı iseniz , Açın youtubede vaaz verin , Belki öyle özgün kanal ile para kazanırsınız .

Edit : MuratAbiGF kanalının sahibi foruma üye olmak için davetiye arıyomuş . Skypeden beni eklerse yardımcı olurum kendisine iletin . Skype : ytbattusay

O elemanın zaten diğer kanalı vardı zıkkımtadında elemanı severim küfür ediyor falan ama iyi iş çıkarıyor.

Küfrediyordu haklısınız ama bu onu kötüleyeceğiniz anlamına gelmez her videonun başında zaten bunu kendisi söylüyordu istemeyen izlemesin kardeşim diyordu. Ayrıca hitap ettiği kitle 10-14 yaş arası olduğu için pek te eleştirmemiz gerkemiyor bu kanalı sonuçta youtube'un kurallarına uygun olarak hareket ediyordu. Ben tabi sevmiyorum kendisini arkadaşım olsa adam yerine koymam ama yaptığı işe saygı duyuyorum emek veriyor uğraşıyor, gelip senin anana bacına küfretmedikten sonra eleştirmek biraz saçma olur.

---------- Mesaj saat 15:23:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:21:56 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;255879' Alıntı:
Türk özgün kanal ya , Vurun zaten yerden yere ..Küfüre çok karşı iseniz , Açın youtubede vaaz verin , Belki öyle özgün kanal ile para kazanırsınız .

Edit : MuratAbiGF kanalının sahibi foruma üye olmak için davetiye arıyomuş . Skypeden beni eklerse yardımcı olurum kendisine iletin . Skype : ytbattusay

aman diyim kanalı açılır, bir daha böyle olaylarla karşılaşmamak için adını gizlesin arkadaş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri