muse network nasıl bir partner? özgün kanalıma mail geldi

handsomexx

Kayıtlı Üye
arkadaşlar muse network ten özgün kanalıma bir mail geldi sizce ne yapmalıyım bu network ü bilen varmı:confused: sizce bu partnere geçmelimiyim?

biz Muse Network olarak; Tarkan, Sezen Aksu, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar gibi Türkiye’nin büyük sanatçılarının yanında, ShiftDelete, GençVeFit, Tonguç Akademi gibi alanlarının en iyi YouTube kanallarıyla ortak çalışıyoruz. Tüm bu yönettiğimiz kanallar aylık 120+ milyonun üzerinde izlenmeye sahip.

Sizinle bu güzel kanalınızı büyütmek için; doğru hedef kitleye ulaşarak izleyici geliştirme, dijital hak yönetimi, optimizasyon çalışmaları ve reklam&sponsorluk faaliyetleri alanlarında destek vereceğimiz bir iş ortaklığı kurmak istiyoruz. demişler ?

Muse Media en iyi kanal yöne.mi ve op.mizasyonuna olanak sağlayan
yöne.m araçlarına sahip YouTube’un MCN statüsünde partneridir. demişler sizce napmalıyım

---------- Spam Engelliyici 21:00 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

bilgi si olan arkadaş yokmu acaba? [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ? [MENTION=25964]battusay[/MENTION] kardeş siz bilirsiniz belki?

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

bilgi si olan arkadaş yokmu acaba? [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ? [MENTION=25964]battusay[/MENTION] kardeş siz bilirsiniz belki?

Son düzenleme:
Haklarınızı korumak adına gercekten saglam ugraştıklarını biliyorum :D
Beni türkçe den uzaklaştıran mcn dir :)

% sorun bence cok kesmeyecekse girmenizi öneririm :)

saolasın herkez girebiliormu sen aldınmı burdan hiç partner

almadım özgün türkçe kanalım yok

Bu partner hakkında bilgi sahibi olmamın nedeni ;
cok güzel getirisi olan bi katagoriden bir bayan aldı 2 yıl boyunca ben sıralamada ondan üstteydim ve 30-40 kanalım vardı aynı katagoride
rakip bi girdi bu netvorke kanallarım catır cutur spamdan kapandı ( flag degil )
halada arada zorlarım katagoriyi halada aynı şekil kapanır kanallarım
sonuc olrak ben spamcı olarak özgün rakibimin önünden cekilmek zorunda kaldım benim yerimde başkası olsaydı cekilirmiydi pislik mi yapardı onu da bilemeyecem

herkese aynı özveriyi gösterirlemi bilmem ama adamlar özgün calışanın hakkını alması için cidden mücadele veriyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri