Music Nation Çalıntı Kesinti

Dehşetengiz

Kayıtlı Üye
Az önce music nation ile konuştum support bölümündeki eleman resim çekip bana dahsboardumu gösterdi ödemeler gayet normal normal paypal kesintisi yapılmış ve %2 kesilmiş gözüküyor supporttaki eleman normal oranları görüyor

geçen ay %70 üzerinden %10 kesmişlerdi bu ay abartıp %70 den ilk önce %10 kesip dashboarda yazmışlar sonra paypala öderken bir %2 daha kesmişler %61.74 aldık

sanırım spam kanalları bir araya toplayıp ek gelir yaratıyorlar :D

Son düzenleme:
Az önce music nation ile konuştum support bölümündeki eleman resim çekip bana dahsboardumu gösterdi ödemeler gayet normal normal paypal kesintisi yapılmış ve %2 kesilmiş gözüküyor supporttaki eleman normal oranları görüyor

geçen ay %70 üzerinden %10 kesmişlerdi bu ay abartıp %70 den ilk önce %10 kesip dashboarda yazmışlar sonra paypala öderken bir %10 daha ödemişler toplamda %56.7 aldık

sanırım spam kanalları bir araya toplayıp ek gelir yaratıyorlar :D

benimde çok değil küçük bir ödeme geldi ama dedğiniz gibi hocam dashboard sayıları ve kesinleşen miktardan daha az yansımış paypal hesabıma ilginç bir durum zaten parayı birde işletip veriyorlar onunda üstünden kesinti yapıyorlar

[MENTION=12651]niyazi16[/MENTION]

bir de gerçek dashboardunu görmelisin gayet normal ödeme yapılmış gözüküyor :)
youtube herhal onu gösteriyorlar iki farklı dahsboard var :D

kendi cebinden mi vercek Incubus ?
adamlar şerro abi aldığımızı kar sayıp boşvercez napalım.

niye kendi cebinden versin ?? kendileri hub değil mi burda tanıtım yapıyorlar mı kimsenin emeğini çalmalarına müsade etmeyecek heralde.

incubus konusunda doğru yanlış vardı şimdi hangisi doğru hangisi yanlış? :D

niye kendi cebinden versin ?? kendileri hub değil mi burda tanıtım yapıyorlar mı kimsenin emeğini çalmalarına müsade etmeyecek heralde.

incubus konusunda doğru yanlış vardı şimdi hangisi doğru hangisi yanlış? :D

o konuda bişey diyemem sen de haklısın madem üçkağıtçılık var abi biz ytr yi kapatıyoruz siz de girmeyin bu partnere diyebilseler tabi doğru o olurdu

ben bu partneri bildim bileli 5-6 aydır ekstra %10 küsür kesiyor zaten. sizin yeni farketmeniz çok garip. ayrıca piyasada adam gibi partner yok yani el mahkum yapacak bişey yok.

Dün iwocan sordu spesifik olarak, hub kazancında da aynı kesintiyi gördüğümüz için sorduk. Ne cevap aldı bilmiyorum, yine sorayım ben ne cevap verdiklerini ona, ya da o görünce zaten açıklar.

Bizim ne düşündüğümüzü daha önce ugurseyma biliyor zaten; ancak forumda bazı arkadaşlar forumun iyiliğini düşüneceklerine kendilerini düşündüklerinden bizim elimiz çok zayıfladı Music Nations'a karşı :) Burada denilen şeyleri Music Nations'a taşıyan, ardından bizi yasal olarak zor durumda bırakan bazı arkadaşlar var kendi networkleri için olsun, başka amaçlar için olsun. Çok bir şey diyemiyorum da, öğrenip ne olduğunu size iletiriz.

daha önceki aylarda ben hep normal almıştım bana son 2-3 ay olmaya başladı bu 5-6 aydır değil yani

gerçi ben %50 ye de razıyım da habersiz, arkadan iş yapıyorlar kötü olan o

edit: yanlış hesaplamışız sondan %2 kesiyorlar ilk mesajı düzelttim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Music Nations'ın kesintisinin nedeni döviz farkından kaynaklıymış. Kendileri Google'dan banka hesaplarına Sterlin cinsinden ödeme alıyorlarmış (bu esnada ufak döviz farkı nedeniyle zaten Google'ın ay başındaki dövizden hesapla ödeme yaptığını biliyorduk), ardından da banka hesaplarından Paypal'e transfer edip Sterlin'i Dolar'a çevirmeleri gerekiyormuş; çünkü Google'dan gelen ve Google'a giden tüm raporlar Dolar cinsi üzerinden olmalıymış. Ödemeleri dolar dışında yapmaları mümkün değilmiş.

Bu hep olan bir şeymiş; ancak dolar'ın bu birkaç aydır ekstra yükselişi sanıyorum bizim dikkatimizi daha çok çekmesine neden oldu. Kendileri bu problemin farkındaymış, döviz değişimi yüzünden kaynaklanan kesintileri engellemek için kendilerince farklı yollar keşfetmeyi deniyorlarmış, tüm kullanıcılardan özür diliyorlarmış.

[MENTION=12360]Dehşetengiz[/MENTION] [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION]

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] ilk mesajı düzelttim yanlış hesaplamışız en sonda %2 lik bir kesinti oluyor

tabi tum bu söyledikleri iki farklı dashboardları olması gerçeğini değiştirmiyor, bana onun gördüğü dashboardu gösterdi oradaki herşey gayet normal :)

bunda düşünecek ne var.bankaya dolar cinsinden alsınlar o zaman.
yada diğer partnerler nasıl alıp kesintisiz ödüyorlarsa aynısını yapsınlar.
hiç olmadı kesintiyi freedom gibi %60 yazsınlar

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] ilk mesajı düzelttim yanlış hesaplamışız en sonda %2 lik bir kesinti oluyor

tabi tum bu söyledikleri iki farklı dashboardları olması gerçeğini değiştirmiyor, bana onun gördüğü dashboardu gösterdi oradaki herşey gayet normal :)

Anlamadım tam olayı da bize dedikleri bu usta. Orda her şey normal derken, ödeme miktarı olarak size ödenen miktar mı gözüküyor :)

bunda düşünecek ne var.bankaya dolar cinsinden alsınlar o zaman.
yada diğer partnerler nasıl alıp kesintisiz ödüyorlarsa aynısını yapsınlar.
hiç olmadı kesintiyi freedom gibi %60 yazsınlar

Yapamıyorlar abi, Google MCN'e, tıpkı partnere olduğu gibi bulunduğu ülkenin para biriminden yatırıyor. Seçenek bırakmıyor yani. Diğerleri ya Amerika'da ya da kendi para birimlerinin Google tarafından tanınmadığı yerlerde şube göstererek dolar alıyorlar sanıyorum. Bunlar şirket İngiltere'de olduğundan yapamıyoruz, çözmeye çalışıyoruz diyorlar, büyük ihtimal şube falan gösterip dolar alacaklar ödemeyi onlar da. Şöyle ki ay başında tam tersi olsa sterlin çok yükselse dolara karşı, google o ara hesapladığından miktarı, ödemelerde bize 70 yerine (2 paypal- 68 yerine) 72-73 ödeme ihtimalleri de var teoride. Ama paypal'deki değişimden kaynaklı paypale giden komisyon çok yüksek, yine de 60 yazmaları mantıklı değil usta. Bu yaptıklarını 70 üzerinden hesaplayarak tüm kesintilerle birlikte Google'a rapor olarak göndermeleri şartmış zaten.

Biraz daha açıklama yapsalar blokeleri de kendilerinin yapmadıklarına inanmaya başlayacağım o yüzden daha çok karışmıyorum :D

bu kadar saçma bir bahane duymadım,milyon dolar ödeme alan bir şirketsin basit bir kur ayarlamasını mı yapamıyorsun hesaplar arasında,google ne gönderirse göndersin paypal da yapılacak ufak bir ayarlamayla aynı kur üzeinden çalışılır,onlarda öyle yapıyorda maksat bahane uydurmak olsun,partnerlerin çoğu abd dışı zaten hollanda isviçre rusya dubai vs..

bu kadar saçma bir bahane duymadım,milyon dolar ödeme alan bir şirketsin basit bir kur ayarlamasını mı yapamıyorsun hesaplar arasında,google ne gönderirse göndersin paypal da yapılacak ufak bir ayarlamayla aynı kur üzeinden çalışılır,onlarda öyle yapıyorda maksat bahane uydurmak olsun

Milyon dolar ödeme aldıkları yok usta, 3te 1i YTR network'tü yakın zamana kadar adamların. O yüzden önemsiyorlar YTPara'yı genel olarak çok. Kur ayarlamasını yapmak için mantıklı bir çözüm varsa söylerseniz iletebilirim kendilerine ;) Sonra neden böyle yapmadınız diyebiliriz, önümüzdeki ay da problem çıktığında. Ama ufak bir ayarlama deyince anlaşılmıyor, ben daha önce çok ödeme aldım paypal ile ama kur farkı yüzünden hep nanayı yedim :D öyle bir düzenleme varsa, kişisel olarak da faydalanırız yani (şirket hesabı benim hesap da :( ) :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

mesela bizim %70 kesintiden sonra %2 paypal kesintisi ile yazan ücreti almamız gerekiyor
ya o dashboardta gerçektende o yazıyor eleman resmini çekip gösterdi

bizdeki dashboardta ise ilk baş %70 üzerinden %10 kesip onu dashboarda ödendi diye yazmışlar sonra öderken paypala bir %2 daha kesmişler

neyse aldığımız kar yine yapacak birşey yok :)
bu ay biraz daha farklı bir metot uygulamışlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri