Music Nations değişen dashboard sonrası düzenlemeler

• Kullanıcı Murdery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Murdery

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 5 gün önce bi değişim oldu mn de ..
değişim sonrası "ayın 5-14 arasında ödeme yöntemi kabul edilmemektedir." sorunu çıktı.
şimdi eklenebiliyor sıkıntı yok burda
ayrıca account a girerken gizli soru ve cevap kısmı eklenmiş.bunu sadece mn den yapamıyoruz.google hesabından izin istiyor.
mn ye güncelleme öncesinde kaydettiğimiz ödeme yöntemi (paypal-web money vs)hala geçerli mi?
bakan var mı buna

arkadaşlar 5 gün önce bi değişim oldu mn de ..
değişim sonrası "ayın 5-14 arasında ödeme yöntemi kabul edilmemektedir." sorunu çıktı.
şimdi eklenebiliyor sıkıntı yok burda
ayrıca account a girerken gizli soru ve cevap kısmı eklenmiş.bunu sadece mn den yapamıyoruz.google hesabından izin istiyor.
mn ye güncelleme öncesinde kaydettiğimiz ödeme yöntemi (paypal-web money vs)hala geçerli mi?
bakan var mı buna

Evet hocam yeni baktım paypal bilgilerim hala kayıtlı geçerli yani.

Ben bildim bileli bu var.
sonrası "ayın 5-14 arasında ödeme yöntemi kabul edilmemektedir." sorunu çıktı.

14 ünden sonra eklersin. Dashboard güncellenir ayın 7 sinde ödemeni alırrsın

Toplam tahmini kazançlarda sürekli olarak azalma oluyor. Bu sorun neyden kaynaklanabilir.

Toplam tahmini kazançlarda sürekli olarak azalma oluyor. Bu sorun neyden kaynaklanabilir.

Videolarınız az izleniyor, reklamlara az tıklanıyor, reklamverenler az ücret veriyor, yılın sonlarına gelmedik henüz... Uzatılabilir yani her şeyden kaynaklı olabilir.

Arkadaşlar bende bir bakayım dedim account a tıkladığımda "Please verify your channel first to create your security question and answer." diyor "verify" butonu tıklanabilir durumda yani.Bakamıyorum paypala falan , tekrar kanala girip onaylamam mı gerekiyor :D 4 aydır sorunsuz ödeme aldığım kanal ?

Edit : 1 kanalda denedim , verify e tıkladından sonra kanala giriş yapıp onaylıyorsun . Sonra gizli soru ve cevap yaz diyor ( işte sanslinumaram/yedi ) gibi yazıyorsun.Ondan sonra , payment details e tıklayınca tekrar cevabını yazmanı istiyor (yedi). Ve en sonunda paypalını görüyorsun :D

Acaba hiç birşey yapmadan beklesek ödeme gelir mi ki.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bir bakayım dedim account a tıkladığımda "Please verify your channel first to create your security question and answer." diyor "verify" butonu tıklanabilir durumda yani.Bakamıyorum paypala falan , tekrar kanala girip onaylamam mı gerekiyor :D 4 aydır sorunsuz ödeme aldığım kanal ?

Edit : 1 kanalda denedim , verify e tıkladından sonra kanala giriş yapıp onaylıyorsun . Sonra gizli soru ve cevap yaz diyor ( işte sanslinumaram/yedi ) gibi yazıyorsun.Ondan sonra , payment details e tıklayınca tekrar cevabını yazmanı istiyor (yedi). Ve en sonunda paypalını görüyorsun :D

Acaba hiç birşey yapmadan beklesek ödeme gelir mi ki.

Gelirhocam önceden kayıtlı bütün ödeme yöntemleri ve bilgileri güncelliğini koruyor

Arkadaşlar nisan ayı nezaman dashboarda yansıyacak bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi, şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar nisan ayı nezaman dashboarda yansıyacak bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi, şimdiden teşekkürler.

Belli olmuyor eğer cebe atacakları paraları daha toplayamadılarsa bir süre daha kesinleşme yapmazlar başka kanallar da kapansın da üstüne yatalım diye.

Normalde 25'i civarı kesinleşiyor.

20'si gibi kesinleşirdi ama hala ses seda yok kanalların kapanmasını bekliyor mn üstüne yatmak için :)

Arkadaşlar MN bişeyler yapıyor dediğiniz gibi günlük 20 $ kazandıran kanal 0'a çakıldı, Vhon diye bi elemanla konuşuyorum, o güne ait izlenme yok falan diyor ama dashboardda var izlenme.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri